Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Informace o udělených trestech jsou v patřičném důležitém tématu, více viz Pravidla.

Právě je ne 22. říjen 2017, 19:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: 14GB (použitelné 8GB)
PříspěvekZaslal v: so 17. prosinec 2016, 17:20 
Nováček
Nováček

Založen: 18. září 2013
Nahoru
Aha takze jedine dalsi dva moduly stejne hyperx se stejnou frekvenci.


 Profil  
 Předmět: Re: 14GB (použitelné 8GB)
PříspěvekZaslal v: so 17. prosinec 2016, 21:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ani to nemusi byt 100%, deska muze mit problem se 4 moduly nebo ty Hyperx budou mit nejakou jinou revizi :)

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 12GB RAM, HD3000, 120GB mSata Crucial M4 + HDD 250GB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: 14GB (použitelné 8GB)
PříspěvekZaslal v: so 17. prosinec 2016, 21:10 
Nováček
Nováček

Založen: 18. září 2013
Nahoru
Zivan napsal:
Ani to nemusi byt 100%, deska muze mit problem se 4 moduly nebo ty Hyperx budou mit nejakou jinou revizi :)

aha, tak to jsem nevěděl, a co by jste mi radil ? Vykašlat se na to úplně, nebo popřípadě ještě vyzkoušet jak jste říkal všechny paměti separé (samostatně) a kdyby náhodou každá paměť šla jednotlivě co potom ? různé kombinace modulů ?


 Profil  
 Předmět: Re: 14GB (použitelné 8GB)
PříspěvekZaslal v: ne 18. prosinec 2016, 00:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Enox napsal:
DOC_ZENITH napsal:
Jestliže ti každá paměť separé chodí a na plné kapacitě, tak si spolu nerozumněj, nic jiného nejde dodat, můžeš jen zkoušet různě prohazovat pořadí a páry.

Samostatne(separé) jsem jeste nezkousel. vyzkousim az budu doma zkousel jsem je pouze po dvou.nevim jestli to na to ma nejaky vliv. kazdopadne pokud nepujdou tak bych sehnal jeste tu samou kapacitu a frekvenci potom by to nemel byt problem ze ?


Já ti řikam odzkoušej je separé, kdy to už konečně uděláš místo věčnejch řečí?

Jde o to že musíš vědět že jsou všechny paměti separé funkční, až je všechny otestuješ, tak vyber jednu funkční a stou otestuj jednotlivé sloty, jestli neni na desce třeba prtvej 1 kanál a pod, až budeš mít toto hotové, tak teprve budeš vědět na čem jseš.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum