Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Informace o udělených trestech jsou v patřičném důležitém tématu, více viz Pravidla.

Právě je út 17. říjen 2017, 13:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná menu
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 19:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
zdar poprosil by som niekoho kto má a pozná NanoStation 2 alebo podobnú niečo by som sa chcel opýtať v nastaveniach

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 20:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2008
Bydliště: Brno
Nahoru
Tak se zeptej, treba nekdo poradi ...

_________________
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 20:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
tak sa opýtam napr teba vieš čo to je ?:) ako to vypadá ?

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 21:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Nahoru
Salamandr to vi a ja taky. Co chces nastavit? Mam po ruce NS5, ale airOS to ma stejny.


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 22:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
dobre :) preto som tak odpovedal lebo sú všelijaký srandisti čo čokolvek píšu ale nič neporadia

tak k veci:

chcem ju použiť na víkendovej chalupe ako režim klient
už som ju doma testoval funguje aj si viem ju základne nastaviť viem sa aj pripojiť na sieť v režime klienta
ale sú veci ktoré sú mi neni celkom jasné a vzhľadom k tomu že neviem nájsť nejaký podrobný návod pýtam sa:

tak nasledovné moje otázky:


1. prvá stránka MAIN čo je to kolonka airmax a je deaktivovaná ?
2.druhá kolonka WIRELLESS aký je rozdiel station a station WDS ?
3.tretia kolonka NETWORK Network mode/ aký je rozdiel medzi mode Bridge a router v praxi ?
3.tretia kolonka NETWORK Disable network LAN a WAN ?
4.štvrtá kolonka ADVANCED a tam vysvetliť všetky veci

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 23:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Nahoru
Mohl bych te odbyt s RTFM, ale budiz.

1. nepotrebujes (specialitka mezi NS)
2. tipuji, ze nepotrebujes WDS
3. pri bridge predava pakety mezi radiem a kabelem primo, router ma mj. NAT
3. pro tebe nema smysl
4. to je na tuning wifi ve specifikych pripadech, strana 45+46


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: pá 13. říjen 2017, 00:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
doplním výstup z NS pôjde do wifi routra napr. do /WAN/čiže nie len do jedného PC

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: pá 13. říjen 2017, 09:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Nahoru
Tak to uz je pak vec toho routeru, na vyse uvedenem se nic nemeni.


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: pá 13. říjen 2017, 14:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. prosinec 2008
Nahoru
Jedine co je specificke pre NS je technologia airmax, ostatne veci pouzivaju aj ine wifi jednotky. Airmax je sposob fungovania bezdratovej jednotky na MAC vrstve (pristup k spolocnemu prenosovemu mediu) a je to mozne najst podrobnejsie na googli hladanim slovicka TDMA. Vyznam tejto technologie nadobuda na ucinnosti v pripade prace velkeho poctu jednotiek na spolocnej frekfencii.


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: pá 13. říjen 2017, 14:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
dik dnes idem na to :)

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: včera, , 12:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
tak všetko ok behá to len ešte mám nejakú nezrovnalosť

pokúsim sa opísať v skratke na anténu sa dostanem len ak LAN kábel vytiahnem z routra /WAN/ a strčím do notebooka /samozrejme pevne nastavená IP/
ak je LAN z antény strčený v porte na routry WAN do antény sa nedostanem hoc som v rovnakej IP skupine

ako keby som sa nedostal cez WAN von dá sa to nejako nastaviť alebo musím obísť WAN

dúfam že sme sa pochopili :)

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: včera, , 14:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Nahoru
Pochopili, ale ty musis mit 've stejne skupine' IP WAN a NS, ne NTB a NS.
Jinak staci NS pripojit do LAN, nemusis primo do PC.


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: včera, , 15:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
router je napr. 192.168.1.1 dáva dresy od 192.168.1.2 hore
anténa je 192.168.1.200

aby bolo jasné a pochopitelne :)
proste ak dám LAN kábel z antény do notebooku dostanem sa na anténu ale ak sa pripojím s notebooku cez wifi na router a zadám 192.168.1.200 na anténu sa nedostanem

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: WiFi jednotka NanoStation 2 poradil by niekto kto pozná
PříspěvekZaslal v: včera, , 16:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Nahoru
Ano, pochopitelne (respektive jasne pochopene) to je, jen to mas blbe nastavene - viz. vyse.
Musis dat NS do adresniho rozsahu WAN strany routeru, ne LAN.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum