Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Informace o udělených trestech jsou v patřičném důležitém tématu, více viz Pravidla.

Právě je út 17. říjen 2017, 13:22

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: ne 1. říjen 2017, 18:47 
Nováček
Nováček

Založen: 24. srpen 2017
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Ahoj, už jsem někdy psal s mým problémem s GTA V. Reklamoval jsem grafickou kartu, ale vrátila se že problém se neprojevil. Mám i7 4770, 16gb ram a GTX 1060 3gb. Ať nastavím jakoukoli grafiku ultra nebo normal, pořád děsně škube. Možná bude problém jinde, RAMku jsem testoval a žádný nález. Tak už nevím. GTX 560, 660, 960 s GTA V nemělo jediný problém. Na youtube to všem běží úplně v pohodě. A s ostatníma hrama potíže nemám. Díky za rady :-D


//edit Wilik - presun z webmagu


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: ne 1. říjen 2017, 19:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
To sekání jde dokonce vyjádřit čísly :roll:

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: MSI armor GTX1060 6G @ 2050/9400Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: ne 1. říjen 2017, 19:57 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Nevim jak se to jmenuje v cestine presne, ale v ovladacim panelu nvidia je polozka Power Management mode - jestli mas nastaveno Adaptive, tak to prepni na maximum power.

_________________
Asus Z-170P bios version 8001 + Intel Core i5 6400 @ 4.0 Ghz + 8GB Team-Elite DDR4 RAM - 2133Mhz
MSI GTX 1060 3GT OC on 23" LCD Samsung S23C650 + SilentiumPC Vero L1 500W


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2017, 12:20 
Nováček
Nováček

Založen: 24. srpen 2017
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Bohužel ani to mi nepomohlo. Čím víc jsem obnovil pc tim hůř to GTA jde. Ale pořád mi při hře šrotuje disk, nevim proč, windows update mam vypnutý, a myslím že i jiné aktualizace


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2017, 13:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. červen 2015
Bydliště: Praha 2
Nahoru
Co máš za disk, třeba ti odešel.


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2017, 14:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
A FPS, jakožto naprosto zbytečný detail sem nenapíšeš?

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: MSI armor GTX1060 6G @ 2050/9400Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: út 3. říjen 2017, 06:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. leden 2012
Bydliště: Olomouc
Nahoru
napada me jeste zda je to origo hra cracky obcas sekali hru :) mam zkusenosti


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: út 3. říjen 2017, 08:18 
Nováček
Nováček

Založen: 24. srpen 2017
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Je to origo hra, konečně běží normálně. Odinstaloval jsem deamon tool a avast a hra běží super!!!!!!!


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2017, 14:48 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2012
Bydliště: Dolní Bukovsko
Nahoru
To způsoboval Avast. Kontroluje každou chujovinu. Proto ti pracoval disk.

_________________
CPU: Intel Core i5 4460 @ 3.2Ghz, MB: ASUS H81M-PLUS, GPU: Asus GeForce GTX 1050Ti RAM: A-Data 2x2GB DDR3 @ 1333Mhz cl9, HDD: Samsung SSD 840 256GB, WD Black 750GB (data), SAMSUNG Spinpoint F1 400GB (záloha SSD + cenná data), PSU: SS-350ET 350W, CASE: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, OS: WIN 10 PRO


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2017, 22:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. leden 2013
Nahoru
Mně to taky divně škube i při 80+FPS, musím mít zaplej Vsync pak to je vklidu, netuším čím to je...


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2017, 22:30 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 20. červenec 2016
Nahoru
Ak máš 60Hz monitor je to v poriadku.


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 10:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. leden 2013
Nahoru
Co je vpořádku? Že to škube při 80 FPS a jiné hry to nedělají?


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 12:43 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 20. červenec 2016
Nahoru
Teraz by sa ti malo celé fórum poďakovať za info aké si o svojom probléme uviedol.

napísal si "škube" čo mohlo byť aj tearing, a preto som napísal že je to v poriadku na 60Hz monitore. Nabudúce sa vyjadri teda poriadne.


 Profil  
 Předmět: Re: Nastavení GTA V
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2017, 13:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. leden 2013
Nahoru
Tearing je dělení obrazu a ne škubání, ne snad?
Škube to jakoby trhání obrazu, jak když sahá na disk nebo něco. Po zapnutí vsync se to zlepší.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: deputy, nasua, RaZZoR a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum