Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Informace o udělených trestech jsou v patřičném důležitém tématu, více viz Pravidla.

Právě je čt 20. červenec 2017, 14:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: po 6. březen 2017, 11:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
Nazdárek, potřeboval bych radu, upravuji videa z akční kamery a nevím, jaký formát zvolit pro co nejlepší kvalitu a zároveň normální velikost.

Příklad, mám 1GB video 1080@60fps, přidám hudbu, trochu sestřihám a rád bych, aby kvalita byla zachována a velikost nepřekonala znatelně origo.

Vegas nabízí mnoho formátů, pár sem jich vyzkoušel, preferuji rendering s pomocí GPU, protože i5.
Dík za rady.

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: MSI armor GTX1060 6G @ 2050/9000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: st 8. březen 2017, 18:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: norridge(chicago),il,usa
Nahoru
zrovna to tu resili ,ze render pres gpu ma horsi kvalitu a vetsi velikost nez pres cpu (jedina vyhoda je rychlost) ,takze vsechno co ty nechces :)

_________________
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1070xtreme,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: st 8. březen 2017, 18:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
S velikostí souhlasím, ale kvalita je naprosto v pořádku, jinak stále se mi nepovedlo udělat adekvátně veliký render, takže s radama sem (CPU only neva).

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: MSI armor GTX1060 6G @ 2050/9000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2017, 14:19 
Nováček
Nováček

Založen: 16. prosinec 2016
Nahoru
Co máš za verzi Sony Vegas? Řeším podobnej problém. Koupil jsme si kameru isaw edge a nahrává taky v 1080@60fps a můj starej Sony Vegas 12 to skoro ani nenačte. A už vůbec s tím nejde pracovat. Když mám delší záznam a sestříhám ho, tak pak půlku mám třeba jenom černou obrazovku a nic se s tím nedá dělat. :)


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2017, 15:39 
Nováček
Nováček

Založen: 14. duben 2015
Nahoru
čus, řeším něco podobnýho u lamax x10, ta má i stabilizaci, takže super video prostě a chci z toho vymáčknout max.


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2017, 19:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
Verzi mám aktuální (14.221).
A s úpravou videa problém nemám, jen nevím v jakém formátu ho vyflusnout :D

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: MSI armor GTX1060 6G @ 2050/9000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: pá 10. březen 2017, 12:39 
Nováček
Nováček

Založen: 14. duben 2015
Nahoru
Tak jsem nakonec přešel na Adobe Premiere, jinak to hoď asi spíš do mp4 s kodekem H.254, s ním
jsem spokojenej :).


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: pá 10. březen 2017, 13:49 
Nováček
Nováček

Založen: 16. prosinec 2016
Nahoru
Aha, tak to mám zastaralou verzi a možná ještě tam bude něco chybět. Zkusím se kouknout na ten Adobe Premiere. Snad to vezme ty moje záběry líp. :)


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: po 20. březen 2017, 18:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. říjen 2008
Nahoru
Jestli je to ještě trochu aktuální, tak bych rovněž zvolil klasickou mp4 s kodekem h264.
Pak už jen musíš najít ten správnej bitrate a možná je na zvážení, zda to nerenderovat jako 24 nebo 30 fps.


 Profil  
 Předmět: Re: Sony vegas, rendering
PříspěvekZaslal v: po 20. březen 2017, 19:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
U vegasu hlavně pozor na resampling therej by default zapíná, musí se kliknout pravym na timeline jít do nastavení a tam to vypnout. Jinak udělá resample s "blur" mezisnímky a je to pak mázlej humus.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum