Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Informace o udělených trestech jsou v patřičném důležitém tématu, více viz Pravidla.

Právě je ne 22. říjen 2017, 19:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Spuštění 230V okruhu na signál
PříspěvekZaslal v: ne 1. říjen 2017, 03:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2007
Bydliště: Téměř Praha
Nahoru
Zdar,

chtěl bych pro jeden "projektíček" takovou featurku.
Jedná se o diy wifi reproduktor, resp. 2 pasivy + zesilovač + chromecast.

Hifi díly jsou všechny ok, bohužel zesilovač má vlastnost, že má lehký brum (není to zemní smyčka).
Při běžným provozu v místnosti je to ok, ale když je ticho, tak to fakt leze na nervy. :)

Zapojený to chci tak, jako na obrázku. Na boxu bude inlet na eurovku, z ní půjde jedna větev do hifi, druhá do měniče pro chromecast. Z chromecastu aux do zesilovače.
Chci ale, aby větev do zesilovače zustala vypnutá, dokud přes aux nepůjde signál, tedy aby onu větev spustila až hrajicí hudba. Naopak třeba po 15minut neaktivity se opět větev vypnula.
Větev s chromecastem bude zapnuta neustále.

Na boxu chci pouze jeden hlavní vypínač a knob na hlasitost, vše ostatní musí bejt skryto a bez nutnosti jakékoliv obsluhy. Hifi má vcelku drahý komponenty, tak to nechci odpálit nějákým vyloženě DIY řešením (našel jsem třeba modnutý PIR čidlo :D , což opravdu neee... )

Dík
HR


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
Wannabe dickface... :]


 Profil  
 Předmět: Re: Spuštění 230V okruhu na signál
PříspěvekZaslal v: ne 1. říjen 2017, 18:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2007
Bydliště: Téměř Praha
Nahoru
Ještě druhá varianta: zesilovač může zůstat zapnutý furt a odpojí se reproduktory (ale tam se bojím, že to bude ovlivňovat zvuk)

_________________
Wannabe dickface... :]


 Profil  
 Předmět: Re: Spuštění 230V okruhu na signál
PříspěvekZaslal v: so 7. říjen 2017, 20:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2007
Bydliště: Téměř Praha
Nahoru
Nikdo neví jak pomoci? :)

_________________
Wannabe dickface... :]


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum