Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Informace o udělených trestech jsou v patřičném důležitém tématu, více viz Pravidla.

Právě je po 29. květen 2017, 09:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: 3000mhz ram xmp nefunkčne, problem procesora?
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2017, 13:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červenec 2016
Nahoru
zdravím, kamarátovy sme skladali pc, ide o to,že na 2133mhz ramkach čiže default battlefield 1 ide vporiadku... jakmile nataktujeme ram xmp profilom po zapnuti hry ta hra ide ako keby bežala na integrovanej grafike... tak 10-20 fps .. neviete v čom by mohol byt problem ? v procesora alebo ramkach ? alebo v neakom zlom nastaveni xmp profilu ? dakujem ...

doska Asus strix z270g Gaming https://www.alza.sk/asus-strix-z270g-ga ... 75.htm?o=3

ramky tieto https://www.alza.sk/patriot-viper4-seir ... 90.htm?o=1


 Profil  
 Předmět: Re: 3000mhz ram xmp nefunkčne, problem procesora?
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2017, 18:17 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Ramky si id3alne nastavte sami. Casto xmp vubec nefunguje a nebo s tragickymi parametry...

_________________
478,775,1366,1155,1150,2011,2011-v3 @ 939,FM2,AM2,AM3... Main rig:R5E + 6950x@4,5 + Evga Supernova PII1000 + Cosmos 2 + Swift PG278Q / AOC AG271QC.


 Profil  
 Předmět: Re: 3000mhz ram xmp nefunkčne, problem procesora?
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2017, 18:17 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Kazdopadne udelejte update biosu na posledni verzi.

_________________
478,775,1366,1155,1150,2011,2011-v3 @ 939,FM2,AM2,AM3... Main rig:R5E + 6950x@4,5 + Evga Supernova PII1000 + Cosmos 2 + Swift PG278Q / AOC AG271QC.


 Profil  
 Předmět: Re: 3000mhz ram xmp nefunkčne, problem procesora?
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2017, 18:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červenec 2016
Nahoru
ano ako prve čo som spravil bol flash biosu na najnovší,,, momentalne som vyskúšal opat xmp a iba som manualne nastavil Io a AO na 1,2 a 1,1 a zda sa že je to celkom stabilne... za radu dakujem aj Edwardovy .. necham kamoša par dni hrat a uvidi sa , zatial dakujem :)


 Profil  
 Předmět: Re: 3000mhz ram xmp nefunkčne, problem procesora?
PříspěvekZaslal v: so 20. květen 2017, 00:30 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK-Košice
Nahoru
doska by si to rozhodne mala zvysit sama... bezne to zvysuju dosky na cca 1.25V pre SA aj IO, väcsinou ale tolko netreba.. 1.10 a 1.22 mam aj ja pre 3200Mhz CL15 a to mam aj otestovane ze nizsie je to nestabilne

_________________
PC: CPU: Core i7 6700K @ 4.6Ghz + Noctua NH-D15 RAM: 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair MB: MSI Z270 GAMING M7 GPU: MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
HDD: Toshiba DT 2TB SSD: Samsung 850 EVO 500GB PSU: Super Flower 650W GOLD OS: W10 x64 Pro CASE: Fractal Design Define R4 Black Pearl Display: DELL U2515H 1440p

NB: CPU: Intel Core i3 4030U@1.9Ghz RAM: 4GB DDR3L GPU: Intel HD Graphics 4400@1Ghz SSHD: Seagate 500GB OS: W10 x64 Pro
PHONE: LG G4 Gold CPU: Snapdragon 808 RAM: 3GB LPDDR3 GPU: Adreno 418 Storage: 32GB Display: 1440p IPS OS: Android M 6.0


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum