Problém s instalací aktualizací, chyba kód 643, několikrát.

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
wentill
Začátečník
Začátečník
Registrován: 17. bře 2010

Problém s instalací aktualizací, chyba kód 643, několikrát.

Příspěvek od wentill »

Zdravím, tento počítač mám zatím několik dní, s Windows 7. Pomoc jsem hledal už všude možně na netu, ale pokaždé neúspěšně. A z Microsoftu mi odepsali jednou, ať jim pošlu podrobnější informace o systému, aby mi po jistotu pak už nenapsali vůbec, nejspíš kvůli OEM licenci.
Jde o to, že když se snažím instalovat aktualizace buď při vypínání počítače nebo i za běhu, stále dostávám chybovou hlášku s kódem 643. Týká se to těchto aktualizací: Aktualizace služby Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB973688), Aktualizace zabezpečení služby Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 security update (KB954430), Microsoft Office Suite 2007 Service Pack 2 (SP2).
Zkoušel jsem je i instalovat po jedné a určitě mám dost místa na disku.
Dostal jsem za radu stopnout Windows Update a smazat složku SoftwareDistribution. Historii aktualizací jsem sice smazal, znovu si to našlo ty potřebné (to trvalo mimochodem velmi dlouho), a následně se je to pokusilo nainstalovat, avšak opět neúspěšně, s tím rozdílem, že za chybu to hlásilo i Kód 78F (ta nejspíš patří k těm officům, ale ani vložený dvd nepomáhá). Jediná, která se nainstalovala, je Aktualizace zabezpečení systému Windows 7 (KB977165), ale zvláštní je, že i přestože je psaná jako úspěšně nainstalovaná, tak mi ji to nabízí k instalaci příště znovu. Už si vážně nevím rady. Možná se to zdá jako blbost, která není potřebná, ale dovádí mě k nepříčetnosti, když mám doma něco novýho, co nefunguje, tak jak má a když to je potřeba.
Budu rád za jakoukoliv pomoc, děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“