Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 •  Správná adresa fóra je pctforum.tyden.cz, již od dubna roku 2008.

Právě je so 1. listopad 2014, 4:40

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 20:27 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
cuss... mam tudle sestavu je to origo koupene ale zatim stacilo ale ted uz mam novy PC (cca 2) mesicce a chtel bych se zeptat jak stoho udelat "o dost lepsi PC" rikam chci to nejak udelat no vim ze to neni zadna slava ale tak aby to treba zvladlo CoD 5 nebo neco tak dikes


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 20:30 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
mimochodem je vtom todle :
AMD Athlon 64 X2 4000+
ATI Radeon Rxpress 1200 up to 384 MB


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 20:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. září 2009
Nahoru
kup celou novou bednu new a taky by jsi mohl rict kolik do toho chces investovat


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 20:52 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
tak ono teoreticky bych byl schopen do toho narvat tak 4000 :D vim ze celkem malo ale myslim si ze by stacilo vymenit grafiku a procesor nebo rikam nevim proto jsem to zakladal


Naposledy upravil tlama11 dne st 27. leden 2010, 21:11, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 21:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
1. nepiš jako prase, nedá se to číst ani pochopit
2. řekni z čeho přesně chceš udělat "o dost lepší PC", z toho Aceru nebo z toho co máš new?
3. Napiš přesně co v tom je. Aspoň zdroj,deska,ram,disk,grafika. Zjistíš to přes program s názvem Everest

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E7300 + Thermalright SI-128 SE | MB: Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1) | RAM: A-Data Vitesta EE 6GB 800MHz | HDD: Crucial M4 128GB + Samsung SpinPoint F1 640GB + Samsung SpinPoint F3 1TB | GPU: Sapphire ATI Radeon HD 4850 + AC Accelero s1 rev.2 | PSU: Enermax MODU82+ 425W | CASE: TT Armor Jr. + 4x Nexus D12SL-12 BW | LCD: Acer 2216 Wsd 22 1680x1050 | KB+Mouse: Logitech -Ultra-X Premium keyboard + A4tech XL-750BF | Sound: Creative Inspire 5.1 5100 / Creative Fatal1ty Gaming Headset


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 21:20 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
tak se nepo***
tak nevim jestli to ztoho nevyplyva ale jasne ze z toho Aceru... no dobre PC tim jsme psal pokud teda umis cist aby to sezralo aspon to CoD 5


Procesor AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core s AMD 690 čipovou sadou
grafika ATI Radeon™ XPRESS 1200
Audio: High-definition audio s podporou 7.1 kanálového zvuku
Operační pamět: 2x 1GB - Podporuje paměti DDRII s maximální velikostí 8 GB


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 21:22 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Dopíš ešte informáciu o napájacom zdroji, výkon, značka a čo je tam za základnú dosku.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 21:43 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
jj uz to bude byl jsem to sehnat na everest

zakladni deska je Acer F690gum

myslim ze vse


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 21:50 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
jo a zdroj je
delta electronics DPS-250AB-22D
250W

vim no je to stary krap ale ja jak jsem to tak pocital kolik mam love tak tehc 5500


Naposledy upravil tlama11 dne st 27. leden 2010, 21:55, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 21:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. leden 2009
Bydliště: Rakovník
Nahoru
Tak to je celkem špatný. Když bys koupil grafiku, tak musíš vzít i zdroj :(

_________________
PC: CPU: Intel Core i5 2500K + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Goodram 2x2GB 1600MHz CL7 HDD: Samsung F1 640 GB + WD Green 1,5 TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 7 Home Premium x64
OC Station:
CPU: Phenom II X6 1075T + Scythe Ninja 2 + LN2 komín MB: Asus Crosshair IV Formula Gk: Radeon X1950Pro, RAM: Goodram 2x2GB @ 1600MHz CL7HDD: Samsung F1 640 GB PSU: Corsair TX850


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 21:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
Výborně :) Takže zdroj a grafiku, CPU na COD 5 stačit bude. Třeba takhle.

/5500 bych do toho necpal, to už bys pak moh rovnou vzít lowend všechno.

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E7300 + Thermalright SI-128 SE | MB: Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1) | RAM: A-Data Vitesta EE 6GB 800MHz | HDD: Crucial M4 128GB + Samsung SpinPoint F1 640GB + Samsung SpinPoint F3 1TB | GPU: Sapphire ATI Radeon HD 4850 + AC Accelero s1 rev.2 | PSU: Enermax MODU82+ 425W | CASE: TT Armor Jr. + 4x Nexus D12SL-12 BW | LCD: Acer 2216 Wsd 22 1680x1050 | KB+Mouse: Logitech -Ultra-X Premium keyboard + A4tech XL-750BF | Sound: Creative Inspire 5.1 5100 / Creative Fatal1ty Gaming Headset


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:01 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
jj ze zdrojem jsme pocital na 100% no a grafiku taky takz eprocesor by to mel dat ??

jj ale tka radeji jsme napsal kolik mam k dispozici a urcite budu muset i koupit nove chlazeni ze ?? a jeste jeden dotaz jak to popripade dat dohromady dikes


Naposledy upravil tlama11 dne st 27. leden 2010, 22:05, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
COD 5 dá určitě. Co k tomu máš za monitor? Aspoň rozlišení.

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E7300 + Thermalright SI-128 SE | MB: Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1) | RAM: A-Data Vitesta EE 6GB 800MHz | HDD: Crucial M4 128GB + Samsung SpinPoint F1 640GB + Samsung SpinPoint F3 1TB | GPU: Sapphire ATI Radeon HD 4850 + AC Accelero s1 rev.2 | PSU: Enermax MODU82+ 425W | CASE: TT Armor Jr. + 4x Nexus D12SL-12 BW | LCD: Acer 2216 Wsd 22 1680x1050 | KB+Mouse: Logitech -Ultra-X Premium keyboard + A4tech XL-750BF | Sound: Creative Inspire 5.1 5100 / Creative Fatal1ty Gaming Headset


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. leden 2009
Bydliště: Rakovník
Nahoru
jj ten to dá v poho :) A kdyby náhodou, tak bys ho trochu popohnal :)

_________________
PC: CPU: Intel Core i5 2500K + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Goodram 2x2GB 1600MHz CL7 HDD: Samsung F1 640 GB + WD Green 1,5 TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 7 Home Premium x64
OC Station:
CPU: Phenom II X6 1075T + Scythe Ninja 2 + LN2 komín MB: Asus Crosshair IV Formula Gk: Radeon X1950Pro, RAM: Goodram 2x2GB @ 1600MHz CL7HDD: Samsung F1 640 GB PSU: Corsair TX850


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:07 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
no tka monitor mam asi nejakej 21" Benq proc se ptas ?? na monitoru to snad nezalezi ne ?? a popripade na nejake jeste lepsi hry jako je CoD 6 asi uz i procesor ze ??


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
Záleží, je rozdíl full HD a 1024*768. COD 6 by měl ještě taky dát,ale už to nebude nic moc. Problém je co se do tý desky dá nacpat,acer neni zrovna sdílnej co se týče cpu supportu k tý desce.

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E7300 + Thermalright SI-128 SE | MB: Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1) | RAM: A-Data Vitesta EE 6GB 800MHz | HDD: Crucial M4 128GB + Samsung SpinPoint F1 640GB + Samsung SpinPoint F3 1TB | GPU: Sapphire ATI Radeon HD 4850 + AC Accelero s1 rev.2 | PSU: Enermax MODU82+ 425W | CASE: TT Armor Jr. + 4x Nexus D12SL-12 BW | LCD: Acer 2216 Wsd 22 1680x1050 | KB+Mouse: Logitech -Ultra-X Premium keyboard + A4tech XL-750BF | Sound: Creative Inspire 5.1 5100 / Creative Fatal1ty Gaming Headset


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:14 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
tak todle bylo spis uz jen ze zvedavosti protoze mam novy tak stary davam bratrovi a dal mi nejake kese at to trochu "popravim" tak jsem chtel poradit on na tom bude valit tak max CoD 2-5 protoze to vali po siti takze diky a jeste prosimvas nejake ty "navody" no ten monitor urco neni Full HD protoze je asi 2 roky stary


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:28 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Tak o základnej doske som nenašiel žiadne informácie, upgraom CPU neporadím.
Grafickú kartu stačí dokupiť HD4670 a napájací zdroj 400W buď Fortron alebo oem seasonic.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:32 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 02. leden 2010
Nahoru
no tak zakladni deska je asi original ACER co si vyrabi sami kazdopadne ja jsem nic nenasel vtom smyslu jaka tam je everest mi napsal todle tak jsem to tu soupnul ale tak co by se stim pri nejhorsim stalo ??


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire m1100
PříspěvekZaslal v: st 27. leden 2010, 22:41 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Nič by sa nemalo stať. Presvedč sa či na základnej doske máš PCIe, ak áno tak s osadením VGA a taktiež s PSU by problémy nemali byť.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum