Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 •  Správná adresa fóra je pctforum.tyden.cz, již od dubna roku 2008.

Právě je so 23. srpen 2014, 19:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: HD 6870 Ovladac zobrazeni prestal odpovidat... Prosim pomoc
PříspěvekZaslal v: po 12. březen 2012, 17:08 
Nováček
Nováček

Založen: 24. červenec 2011
Nahoru
Psal jsem o tom problemu v jinem tematu, ale nikdo to necte, kouknete na to prosim, je to tady:

viewtopic.php?f=9&t=176442

Predem diky za pomoc, vim, ze uz se to tu nekde resi, ale u me jsou ty problemy dost specificke se mi zda.

Konfigurace: GIGABYTE MA770T-UD3

AMD Phenom II X4 955 Black Edition Quad-Core (125W), 3200MHz, BOX, socket AM3 (Deneb)
zdroj CORSAIR CX600 V2

Operační paměť KINGSTON 4GB KIT DDR3 1600MHz CL7 HyperX Limited Edition

Grafická karta GIGABYTE R687SO-1GD Super Overclock


 Profil  
 Předmět: Re: HD 6870 Ovladac zobrazeni prestal odpovidat... Prosim pomoc
PříspěvekZaslal v: út 13. březen 2012, 2:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
reinstal ovladacu s driver sweeperem zkusils ?
pada to v zatezi,idle... ? teploty jsou ok ?

_________________
CPU: Intel core i5 760@4GHz CPU Cooler: Coolink Corator DS │ MB: ASUS P7P55D-Evo │ RAM: 4*2GB Kingston DDR3 │ VGA: GIGABYTE GTX 770 Windforce 3X@1320/7400MHz │HDD: WD 500GB - 7200rpm │ PSU: Corsair TX650 V2 │ Case: HAF 912 Plus │ OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit3DMark11 P10149


 Profil  
 Předmět: Re: HD 6870 Ovladac zobrazeni prestal odpovidat... Prosim pomoc
PříspěvekZaslal v: út 13. březen 2012, 3:16 
Nováček
Nováček

Založen: 24. červenec 2011
Nahoru
Reinstal ovladacu jsem zkusil s tim sweeperem a kdyz jsem tam dal nejnovejsi drivery z amd.com, tak problem pretrvaval, ale udelal sem to same s tim sweeperem a pouzil jsem ovladace z original cd k moji graf. karte a jede to ok, jen jsou ofc stary ty ovladace.

Nepada to v zatezi, ale jen pri spusteni hry v okne a nevim proc, ale hry se samy od sebe nastavi do windowed modu, konkretne to dela world of warcraft a dragon age 2. Teploty jsem zkoumal casto, byl sem nadsenej z novy sestavy :) a jsou v pohode max do cca 70 stupnu, coz je pry ok u novejsich graf karet...

A z amd fora jsem vycetl, ze problem muze byt v tom, ze pokud ovladace po urcity cas neodpovidaji, automaticky se takhle obnovi a misto nich se zatim pouzijou nejaky defaultni, ktery v sobe obashujou win 7, ktery pravdepodobne umi velky kulovy...

Kazdepoadne problem vyresen odinstalovanim nejnovejsich ovladacu, pote cisteni sweeperem a naslednou instalaci z toho cd od grafiky, jak uz jsem psal, tze me napadaj 2 moznosti... Bud jsou nove ovladace od ati problemove, nebo ty super overclocked grafiky chtej naky jiny ovladace, coz se mi nezda, protoze ten muj problem zazivaj lidi i s klasickejma starsima HDckama atd, takze to reseni se starejma ovladacema beru jako docasny a porad hledam, jak to vyresit uplne, diky moc za jakoukoliv radu :)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum