Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 •  Správná adresa fóra je pctforum.tyden.cz, již od dubna roku 2008.

Právě je so 19. duben 2014, 6:43

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Toto téma je zamknuté, nemůžete editovat nebo odpovídat na příspěvky.  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: HDD se sám vypíná a zapíná
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 19:24 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2005
Nahoru
Toto fórum je už hodně přeplněné, ale nikde jsem to tu nenašel. :oops:
Mám WD 15GB BB a sám se vypíná a zapíná při pokusu o čtení a win. se kousnou. Koncovka POWER ze zdroje je OK, ve střevech jsem nic nenašel. :x
Pomozte co s tím. :sad:
DIKY

PS: pokud to pumůže páska kolem HDD je silně porušena (skoro na cucky)

_________________
ZD - K8t Neo2 F (bios v9.4), CPU - AMD athlon 64b 3000+ (939) BOX
RAM - DDR 768MB 400MHz PQI, GK - nVidia FX5900 ultra 256MB, HDD - WD 100+80GB, OS - WinXPpro+SP2


 Profil  
 Předmět: Re: HDD se sám vypíná a zapíná
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 21:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. říjen 2004
Bydliště: Nemám
Nahoru
Citace:
PS: pokud to pumůže páska kolem HDD je silně porušena (skoro na cucky)


Myslis tu pasku ktora plni nieco ako tesnenie? :? Ak je to ona, tak sa do diskuasi dostal prach a za chvilu odide, zalohuj si dolezite data :wink:

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 22:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2005
Bydliště: Bratislava SK
Nahoru
mno a preco je porusena na cucky ??? lebo pri normalnom zaobchadzani z HDD sa to nestava

_________________
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 22:37 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2005
Nahoru
MaTTo S napsal:
mno a preco je porusena na cucky ??? lebo pri normalnom zaobchadzani z HDD sa to nestava

No,trochu jsem ho nešikovně zasadil do přihrátky. Díval jsem se a vypadá to, že jenom ta páska, vevnitř je zdá se v pořádku..
Pořád se vypíná a zapíná, jako bych vypínal POWER.

Prach tam neni. http://mujweb.cz/www/guffy.guf/HDD.jpg?r=9421.Musel jsem to zkontrolovat. :oops:

_________________
ZD - K8t Neo2 F (bios v9.4), CPU - AMD athlon 64b 3000+ (939) BOX
RAM - DDR 768MB 400MHz PQI, GK - nVidia FX5900 ultra 256MB, HDD - WD 100+80GB, OS - WinXPpro+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
GUF napsal:
Prach tam neni. http://mujweb.cz/www/guffy.guf/HDD.jpg?r=9421.Musel jsem to zkontrolovat. :oops:

To si děláš prdel, nebo to myslíš vážně ?? :shock:

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:14 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
TomV napsal:
GUF napsal:
Prach tam neni. http://mujweb.cz/www/guffy.guf/HDD.jpg?r=9421.Musel jsem to zkontrolovat. :oops:

To si děláš prdel, nebo to myslíš vážně ?? :shock:
Asi si dělá z nás p***l..... :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:22 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2005
Nahoru
TomV napsal:
To si děláš prdel, nebo to myslíš vážně ?? :shock:

S čím? :?
Chová se to úplně stejně, žádná změna, ani jsem se ho nedotkl. 8) :? :( :( , tím to určitě není.
Jestli nevěříte, dám link na další fotky. 8-)

_________________
ZD - K8t Neo2 F (bios v9.4), CPU - AMD athlon 64b 3000+ (939) BOX
RAM - DDR 768MB 400MHz PQI, GK - nVidia FX5900 ultra 256MB, HDD - WD 100+80GB, OS - WinXPpro+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:24 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Že by new K.B.? :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
GUF napsal:
TomV napsal:
To si děláš prdel, nebo to myslíš vážně ?? :shock:

S čím? :?
Chová se to úplně stejně, žádná změna, ani jsem se ho nedotkl. 8) :? :( :( , tím to určitě není.
Jestli nevěříte, dám link na další fotky. 8-)

uvedomuje si ze tim zes to otevrel tam uz vletelo tolik mikroskopickeho bordelu ze ten disk je prakticky na vyhozeni ?

edit: 2mods: nedavejte tohle na smetak dotazu, to tady musi zustat . :roll:

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:34 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2005
Nahoru
Shit napsal:
Že by new K.B.? :roll:

Co je K.B.?
Tady jsou ty linky: http://mujweb.cz/www/guffy.guf/P6201205.JPG?r=3323 http://mujweb.cz/www/guffy.guf/P6201206.JPG?r=8885 http://mujweb.cz/www/guffy.guf/P6201210.JPG?r=9951

_________________
ZD - K8t Neo2 F (bios v9.4), CPU - AMD athlon 64b 3000+ (939) BOX
RAM - DDR 768MB 400MHz PQI, GK - nVidia FX5900 ultra 256MB, HDD - WD 100+80GB, OS - WinXPpro+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:34 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
GUF napsal:
Chová se to úplně stejně, žádná změna, ani jsem se ho nedotkl. 8) :? :( :( , tím to určitě není.
Jestli nevěříte, dám link na další fotky. 8-)


Tak sem hod nejaké foto.Ale pokud rozebíráš Hdd tak musiš mít sterilní prostředí a to si asi neměl, ne bo jo? :wink:

_________________
CPU: AMD Barton 2600Mobile@3512+ 205x11,5 2360MHz, Cooling: Arctic-Cooling Copper Silent 2L, RAM: Geil Ultra Dual Channel 2x512MB 11-3-3-2 MB: Epox 8RDA3+(nforce2,rev.2.x) VGA: Gainward 8248-Bliss 7600GT GPU 668 DDR 1560, HDD: SATA Baracuda 80GB, SATA WD 160GB, DVD RW: Teac DV-W516D, CD RW: BENQ CRW4816P, TV karta: LeadtekWinFast, Sat.karta: SkyStar 2, Monitor: LCD AOC LM 729, Case: Neon Light, 2xSharkoon Fan, Repro: Hercules XPS 2100, Zdroj: Fortron 350W, OS: Win: ME,XP, Linux: SuSEPřes ICQ a SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: Liberec
Nahoru
.. a taky tim vypustil plyn, kterej tam bránil v oxidaci.. takže se s tim diskem rovnou rozluč ;) ale fotka je to pěkná!

-EDIT-
hele a na ty fotky si dej někam nápis "GUF" ať ti je někdo neukradne..


Naposledy upravil lMarky dne po 11. červenec 2005, 23:39, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:36 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2005
Nahoru
Dzin napsal:
...musiš mít sterilní prostředí a to si asi neměl, ne bo jo? :wink:

Ne, ale je to stejné.Pořád vyp. zap., jak u blbých. :sad:

_________________
ZD - K8t Neo2 F (bios v9.4), CPU - AMD athlon 64b 3000+ (939) BOX
RAM - DDR 768MB 400MHz PQI, GK - nVidia FX5900 ultra 256MB, HDD - WD 100+80GB, OS - WinXPpro+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:40 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2005
Nahoru
lMarky napsal:
.. a taky tim vypustil plyn, kterej tam bránil v oxidaci..

Tam něl být nějaký plyn?
O tom nic nevím. :oops: :cry: :sad: :( :?

_________________
ZD - K8t Neo2 F (bios v9.4), CPU - AMD athlon 64b 3000+ (939) BOX
RAM - DDR 768MB 400MHz PQI, GK - nVidia FX5900 ultra 256MB, HDD - WD 100+80GB, OS - WinXPpro+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: 97
Nahoru
GUF napsal:
lMarky napsal:
.. a taky tim vypustil plyn, kterej tam bránil v oxidaci..

Tam něl být nějaký plyn?


Neměl, jen se ti tam teď (no, spíš 20. 6. 2005) dostala spousta bordelu :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
GUF : Otevřením disku jsi ho dorazil. A samozřejmě přišel o záruku. Gratuluji. :roll:

//Edit : jedna plotna - co to je zač ? To je něco malýho ? To by nemuselo být tak drahý...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


Naposledy upravil TomV dne po 11. červenec 2005, 23:45, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2004
Nahoru
Sleepy.664 napsal:
GUF napsal:
lMarky napsal:
.. a taky tim vypustil plyn, kterej tam bránil v oxidaci..

Tam něl být nějaký plyn?


Neměl, jen se ti tam teď (no, spíš 20. 6. 2005) dostala spousta bordelu :roll:


Jj, taky jsem koukal, kdy to bylo focene:)

_________________
I'm a prisoner here, I can never go home
There is nothing here to win or lose
There are no choices needed to be made at all
Not even the choice of having to choose


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:45 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2005
Nahoru
Sleepy.664 napsal:

Neměl, jen se ti tam teď (no, spíš 20. 6. 2005) dostala spousta bordelu :roll:


Snad ne, ale jestli jo... no stejne z něho už asi dostanu data a můžu ho znova ofotit. Pokud nevíte co s ním.

_________________
ZD - K8t Neo2 F (bios v9.4), CPU - AMD athlon 64b 3000+ (939) BOX
RAM - DDR 768MB 400MHz PQI, GK - nVidia FX5900 ultra 256MB, HDD - WD 100+80GB, OS - WinXPpro+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: 97
Nahoru
GUF napsal:
no stejne z něho už asi dostanu data


Je možné, že data už si z něho dostal :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 23:49 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2005
Nahoru
TomV napsal:
GUF : Otevřením disku jsi ho dorazil. A samozřejmě přišel o záruku. Gratuluji. :roll:

//Edit : jedna plotna - co to je zač ? To je něco malýho ? To by nemuselo být tak drahý...


No, WD15GB BB před asi 5 lety 6500,-. Byl 1 na reklamaci, nešel naformátovat asi po půl roce. Teď je skoro po něm.
Jestli se k němu dostanu ještě teď, mohl bych napsat celý typ.

_________________
ZD - K8t Neo2 F (bios v9.4), CPU - AMD athlon 64b 3000+ (939) BOX
RAM - DDR 768MB 400MHz PQI, GK - nVidia FX5900 ultra 256MB, HDD - WD 100+80GB, OS - WinXPpro+SP2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Toto téma je zamknuté, nemůžete editovat nebo odpovídat na příspěvky.  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum