Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je pá 22. únor 2019, 19:09

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 12:38 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK - Košice
Nahoru
Ako 140€ (ako novy) za 1000W tiez nieco hovori. Ja mam napriklad 750W za 200€.
Nie je to ale nejak zasadne zly zdroj, moze mat ale nejaku chybu, ktora sa prejavi akurat pri takom teste.
Vzhladom k tomu ze menil vnutro PC tak ina moznost prakticky ani neni.
Tiez neviem preco ludia kupuju kadejake znacky, ked existuje zopar overenych v kazdej cenovej hladine.

_________________
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.4Ghz
Toshiba DT 2TB | Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: LG V30 Android 8.0


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 13:39 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
zdroj sem kupoval novy a podle recenze :
https://www.pcper.com/reviews/Cases-and ... wer-Supply
by mel byt kvalitni. procesor se vubec nestaci zahrat spadne to do cerne obrazovky behem 10sec/ale zamrzle to neni,protoze klavesnice furt reaguje-prepinani caps lock/ max. odber podle wattmetru je 254w. v jinych testech si to bere skoro 600w a nic nepada. prime 95 drzi ok

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 18:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak "kvalitní" , i kdyby byl tak i ten nejlepší zdroj může mít vadu.

A to co popisuješ ukazuje ještě více na zdroj, že to padne než se to vůbec zahřeje to je přesně jak by se choval zdroj kterej má v hajzlu tu +12V větev ze který krmíš CPU. Hele pokud se ti nic nechce kupovat a zdroj je po záruce tak můžeš udělat ještě prasáru ala pokud máš ňákej volnej 6-pin nebo 8-pin pro grafiku. tak ho uřízni, ohol dráty na konektoru kterym napájíš CPU a spoj ty +12V a 0 vodiče z těch dvouch konektorů dohromady a napájej tim ten CPU. Pokud to utáhne 600W z GPU větve vyřešilo by to tvůj problém. Pokud je to teda zdrojem...


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 20:27 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
Podle toho:
https://www.pcper.com/image/view/80724? ... de%2F67514
Ma ten zdroj jen jednu 12v vetev spolecnou pro procesor i grafiku.je to tak?

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 21:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2013
Nahoru
Napájení CPU máš zapojené na 8pin(2x4)?


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 21:21 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
Ano 8pin

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 21:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2013
Nahoru
Dělá to pouze v OCCT? Zkoušel jsi reinstall?


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 21:42 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
Pouze occt i po reinstalu. Myslim ze to nemuze byt v zadnem pripade vadnou +12v vetvi,protoze grafika si z ni bere cca 600w bez problemu.takze 200w pro procesor nemuze byt pricina padu.

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2019, 21:48 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK - Košice
Nahoru
teoreticky mozes spravit experiment, raz zvysit naptie pre CPU a otestovat, potom naopak znizit napätie a frekvenciua a otestovat...
mozny je aj bug biosu, su pripady ked sa riesila stabilita v zatazovych programoch


//edit Wilik - presun z AMD CPU do Sestav

_________________
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.4Ghz
Toshiba DT 2TB | Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: LG V30 Android 8.0


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: ne 17. únor 2019, 21:09 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
tak dnes probehla vymena zdroje a pada to furt...

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: po 18. únor 2019, 09:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2012
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Zní to jako blbost. Ale nedotýká se ti někde deska skříně? Případně to můžou dělat ramky.


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: po 18. únor 2019, 23:14 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
delala to uz stara sestava s core i5 jinou deskou a jinymi ram.stejna zustala akorat graficka karta.deska se nikde nedotyka davam pod ni jeste izolaci

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 07:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Bydliště: Zlín
Nahoru
Takže dva úplně různé PC mají stejný problém? Uff. Elektrické rozvody v domě máte v pořádku?

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|G.SKill Ripjaws V 3200 MHz 2x8GB|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 08:46 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2012
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Grafiku vyndej a a připoj monitor na integrovanou. Potom zkus znovu OCCT.


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 11:32 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
nejde se mi pripojit na integrovanou grafiku. bios mi tu moznost nenabizi.
https://img.techpowerup.org/190219/p1kalmig2k335.jpg

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 11:46 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Na tom Ryznu není integrovaná grafika. S integrovanou to můžeš zkusit jenom na té staré sestavě s i5.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 12:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2012
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
A jo vlastně :-? :roll:


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 13:15 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
zapojil jsem starou r9 270x a nepada to! takze to je grafikou coz vubec nechapu.

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 23:01 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2019
Nahoru
zajimave je,ze pokud dam ten test psu,ktery obsahuje linpack a necham ho bezet ve fullscreenu pocitac drzi,ale pokud ve stejnem rozliseni fullscreen vypnu obrazovka zcerna stejne jako v samostatnem linpack testu.

_________________
amd ryzen 2700x,GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming,HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz ,NOCTUA NH-U12S SE, RTX 2080Ti,Zalman ZM1000-ARX - 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: pad v occt limpack
PříspěvekZaslal v: st 20. únor 2019, 11:51 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Zkus jinou verzi OCCT, ovladače na grafiku ?

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.