Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 03:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Ryzen 3 3200g-pár rad
PříspěvekZaslal v: ne 29. březen 2020, 12:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Nahoru
Aby mu to zase sedlo do desky... Imho je fakt nejlepší koupit levnou GPU (klidně i bazar, třeba GTX1060, RX580) a mít na chvíli klid. + teda samozřejmě další 8GB modul.

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|Gainward RTX 3060 Ti Ghost|Kingston HyperX Fury Black 2x16 GB DDR4 3200|Samsung 960 EVO 250GB|Samsung 970 EVO Plus 2TB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
Retro PC AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Ryzen 3 3200g-pár rad
PříspěvekZaslal v: po 30. březen 2020, 14:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Jihlava
Nahoru
karel88l napsal:
Nejsou nejake problemy treba s funkcnosti,kompatibilitou her na 3200g ?
Ted mam v PC Ryzen 1200,GTX 650 a 1x8gb modul premyslim,ze bych tam dal ten 3200g,co jsem koukal na testy tak graficka cast je stejne vykonnejsi nez 650ka,akorat mam jen ten 1 RAM modul.Laka me to prave proto ze by to bylo pekne kompaktni reseni,navic na CPU mam dost vykonny chladic a PC by tak bylo tiche i pri zatezi ve 3D.

U APU musíš koukat i na rychlost ram, je velký rozdíl mezi 3600 nebo třeba 2400 a dual channel je u něj taky prakticky nutnost, nejde ani tak o to že si z ní GPU něco ukrojí, ale o propustnost. Pokud tam necháš 1 modul a ještě bude pomalejší, tak budeš mít třeba třetinovej výkon oproti tomu co se dočteš v některých recenzích...
Řešil bych to taky spíš výměnou GPU. Navíc pak tam můžeš případně strčit lepší CPU a nemusíš nic řešit, kdybys chtěl hrát něco náročnější (třeba ryzen 1600 na 12 nm jako lowcost řešení).

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Ryzen 3 3200g-pár rad
PříspěvekZaslal v: út 5. květen 2020, 16:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. leden 2009
Bydliště: Zlínsko
Nahoru
Zeptám se zde,tak snad to nebude vadit.
Obnovil jsem trochu sestavu viz podpis a pořád se v hrách objevuje nepravidelné chvilkové zamrznutí.Je jedno jestli je hra na low nebo ultra detaily. Nevíte čím by to mohlo být? Nějaký špatný ovladač na procesor, řadič,disk?
Nebo může to dělat přechodka monitoru z VGA na HDMI?Mám starší monitor Samsung s rozlišením 1680*1050.Nebo já už fakt nevím.

_________________
Ryzen 5 1600,gtx MSI 1070,GSKILL 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16,gigabyte b450m s2h, ADATA XPG SX8200 Pro SSD 512GB,win 10


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.