Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 08:23

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: DSR a WIN10
PříspěvekZaslal v: pá 9. říjen 2015, 18:49 
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Obrázek uživatele

Založen: 01. listopad 2014
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Zdar,

máte někdo problémy s DSR pod WIN10?

Funguje mi v pohodě:
Star Wars Battlefront beta
Witcher 3
GTA 5

Nefachá:
Crysis 3
BF4

WHQL 358.50

PS: Nějaké nové relevantní hry, které pod WIN10 fungují v DSR a stojí za to je měřit? Dávám dohromady recku na Kingpina a ty Crysis 3 a BF4 mě docela vypekly :x

_________________
Oficiální Facebook OC profil -> Soutěže o hardware, zajímavosti a mnoho dalšího
Twitter - Bitcoin, mining...


 Profil  
 Předmět: Re: DSR a WIN10
PříspěvekZaslal v: pá 9. říjen 2015, 19:02 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Crysis běhá v pohodě... zkusil sem to do DSR (4K) přepnout a v pohodě:
menu: http://abload.de/img/crysis3_2015_10_09_19x5z9c.jpg
hra: http://abload.de/img/crysis3_2015_10_09_1952yhf.jpg

ale problém některý hry můžou dělat, pokud neběží ve fullcreenu, ale v tom "moderním" borderless režimu. To pak hra najede jen ve výřezu. :)

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: DSR a WIN10
PříspěvekZaslal v: pá 9. říjen 2015, 20:31 
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Obrázek uživatele

Založen: 01. listopad 2014
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Tak Crysis bez šance. DSR nereaguje a možnost borderless tam ani není. Jakmile přepnu rozlišení, hra se akorát divně zdeformuje v tom smyslu, že nesedí myš na tlačítku v menu. Mám origo na Originu.

//Fixed, vypl jsem v Origin clientu funkci Origin ve hře a maká to. Snad poběží i BF4
/// Tak maká i BF4.

Takže to celý bylo tím, že v Origin clientu pod vlastnostmi hry byla (ne)vyplá funkce Origin ve hře. Třeba to zjištění někomu pomůže :)

_________________
Oficiální Facebook OC profil -> Soutěže o hardware, zajímavosti a mnoho dalšího
Twitter - Bitcoin, mining...


 Profil  
 Předmět: Re: DSR a WIN10
PříspěvekZaslal v: pá 9. říjen 2015, 23:00 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Jo ten Origin overlay je pekne zabugovanej shit a tyhle problemy dela, zlatej Steam.

_________________
Ryzen 2600X (stock) | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3200MHz | MSI GTX1080 Gaming X 8GB @ 2050/11200MHz | Asus Prime X470-Pro | Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Fucus Plus 650W | Dell U2715H


 Profil  
 Předmět: Re: DSR a WIN10
PříspěvekZaslal v: po 28. září 2020, 16:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Nastavil jsem v ovladacich DSR 1.20x a nejde to dat zpatky na 1.00, jen samy vyssi hodnoty. Da se to nejak vratit bez reinstalu ovladacu?

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 3070 XC3 Ultra|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: DSR a WIN10
PříspěvekZaslal v: po 28. září 2020, 17:57 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Normálně dáš pryč zátržítko (fajfku) u toho 1,20x a deaktivuje se to

_________________
Ryzen 2600X (stock) | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3200MHz | MSI GTX1080 Gaming X 8GB @ 2050/11200MHz | Asus Prime X470-Pro | Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Fucus Plus 650W | Dell U2715H


 Profil  
 Předmět: Re: DSR a WIN10
PříspěvekZaslal v: út 29. září 2020, 10:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Nojo, ty fajfky sem si nevsim, diky.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 3070 XC3 Ultra|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.