Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 25. únor 2020, 02:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 582 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 09:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. leden 2005
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Sparkle 6600GT AGP 500/900@600/1150 drv. 71.84, 3DMark2003=9300b 3DMark2005=3980b, Zalman VF700-Cu (44C v pokoji, zataz max.62C)

_________________
AMD64 2800+@2,4GHz cooled by Primecooler HCIII+ Cu; GIGABYTE K8NS; TwinMOS 512MB - 400MHz; Sparkle 6600GT (600/1150MHz) cooled by Zalman VF700-Cu; SAMSUNG 120GB SATA 7200rpm; DV-W Teac 516GA; 17'' LCD MAG 776/DVI; repro Creative Labs I-TRIGUE 3400; case KME, 350W


Naposledy upravil Duurkoo dne st 20. duben 2005, 09:04, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 14:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Černý Důl
Nahoru
Leadtek A 400 TDH - GF 6800 - odmečená na 16/6 - jádro jen na 345, paměti zatím 750, ale ty ještě asi půjdou.

_________________
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. únor 2005, 09:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. srpen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Manli GeForce 3 Ti200 64MB, z 175/400 na 240/550 s orig. chlazením


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. únor 2005, 09:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. srpen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
GeForce 4 Ti4200 Sparkle 64MB
původní frekv. 250/500
po nataktov. 305/580, s pasívama na pamětích


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. únor 2005, 23:00 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
XFX GF4 MX440
3DMark 2003
bez taktu 250/333 - 2855
max. takt 273/383 - 3080 (puvodni chladic)


 Profil  
 Předmět: MSI FX5200 64bit 128 MB
PříspěvekZaslal v: pá 4. únor 2005, 02:14 
Nováček
Nováček

Založen: 04. únor 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Mam FX5200 puvodne 200/400 Aquamark 6700 bodů

Po takteni 310/480 12000 bodů v Aquamarku chlazeni bylo puvodne pasivni a tak sem na pasiv nasrouboval 4cm vetracek a pomoci plisku je na jednom ze sroubku připevneny dalsi vetracek a to z vrchu (lidi neverili byste jak tenhle vetracek z vrchu pomaha bez nej to slo na 250 a konec ted zhavim HL2 na full detaily bez AA na rozliseni 1024x768 pameti se mi zdaji uplny shity

_________________
Intel Pentium 4 2,60 GHz/Canyon 4x256 PC3200 400Mhz/WD1200JB 120GB(proste hluk jak kdyz startuje letadlo)/Nvidia FX5200 64bit 128MB/Fortron 350W/a hafo Arctic cooling veci v Pcku :DD


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 12. únor 2005, 20:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. červen 2004
Bydliště: Slovensko - BA
Nahoru
Inno3D GF2PRO 200/400 na 290/472 voltmod+nalepeny chladic z pre duron :)

_________________
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje :P alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim


 Profil  
 Předmět: GeForce 6200
PříspěvekZaslal v: so 12. únor 2005, 21:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brnooooo
Nahoru
Gigabyte GeForce 6200 128MB
default core/memory clock 300/500 MHz
@@@@
OC: core: 475
memory: 715

Byste neverili, jak ta svina slape. Ale sla dost vysoko. Podle me az moc, ale neprehriva se. Pokud zvysim cokoliv na vic, zacinaj se delat u benchmarku ruzny cary, obdelniky a cverce prez obraz, takze ee. Jinak je to zajimavy. Pokud dostanu do ruky nejakou jinou grafiku, tak zase sdelim, jak se dala taktovat.... :lol:

procesor: Intel Celeron D 2,93 GHz, deska: Intel915 GLEN RIDGE, grafika: GeForce 6200 128 MB,
ramka: 256 MB RAM 400 Mhz, zdroj: Eurocase PFC 450 W, TEAC CD-W552E, TEAC DV-W516G, WD 120GB 7200 ot.,
WD 20GB 7200 ot., myš Genius Superior, klavesnice UMAX Office WK9000,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 12. únor 2005, 22:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. prosinec 2004
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
tak uz jsme zase pokrocil.. dal jsme do case dalsi dva vetrone a jadro pujde jeste nahoru
Asus Ge Force FX5700Le 128MB
250@270 jadro
400@500 pameti

_________________
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala


Naposledy upravil Majk44 dne ne 13. únor 2005, 17:06, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Tak to je good
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 13:25 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 02. červen 2003
Bydliště: okr. Opava
Nahoru
Duurkoo napsal:
Sparkle 6600GT AGP 500/900@550/1100 drv. 71.24, 3DMark2005=3700b, chladic povodny


Tak si predstav, ze mi ten Sparkle jede na 500@555 jadro a 1000@1250 pameti. Jadro uz ma limit, pameti ale jeste ne. Zatim jsem je vic nezkousel. :roll:

_________________
MB: Gigabyte GA-K8NXP-SLI, CPU: AMD 64 3000+(1800@2250 MHz), RAM: Corsair XMS Pro 2x512MB
VGA: Sparkle SP-PX43GVH - 6600GT, GPU 500@555, RAM 1000@1250
HDD: Maxtor Diamond 10 - 200GB, Seagate Barracuda 5 - 80GB, Seagate Barracuda 10 - 320GB
DVD: LG GSA-4120B, Myšinec: Logitech MX 1000, Logitech Media Keyboard
Sound: SB Audigy 2 ZS + Creative Gigaworks S750
Monitor: Compaq P1220 - 22", NEC 20WGX2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 15:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: Deblín
Nahoru
Já Mám FX 5200 jádro 250@290 paměti 400@486 Good ne?????? :) :D :-D


 Profil  
 Předmět: leadtek 6600nonGT
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 22:14 
Nováček
Nováček

Založen: 11. únor 2005
Nahoru
Takze mam Leadtek 6600nonGT AGP 128MB 300/550 a zatial ide na 440/660. ovladace ani rivatuner mi nechcu pustit vyssie pamate :shock: ako 660 (bez artef.) argggggghh

//Killer-zvys napeti


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. únor 2005, 08:14 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
Club3D 6600GT AGP
500/900@605/1200@Zalman
:D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. únor 2005, 08:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. prosinec 2004
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
tak ted jsme vyresi troskuz chlazeni case a jadro jsme opet zvedl...
Asus Ge Force FX5700Le 128MB
250@300 jadro
400@500 pameti

_________________
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 21. únor 2005, 22:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. září 2003
Nahoru
vymazany OT! tento thread je jen na vysledky :devil:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. únor 2005, 12:42 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2005
Nahoru
LeadTek 6600GT AGP
500/900@590/1100 :lol:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. únor 2005, 15:38 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
Don napsal:
XFX GF4 MX440
3DMark 2001se
bez taktu 250/333 - 2855
max. takt 273/383 - 3080 (puvodni chladic)

tak sem ji vytah jeste trochu vejs... 283x378 - 3370 bodu
ty pameti to dost srazely dolu

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. únor 2005, 15:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
ASUS V9999GT 128MB
350/700 -> 440/870

vyssie to nejde ani s Vmod na 1.4v :x

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. únor 2005, 15:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. prosinec 2003
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Nahoru
Michal23 napsal:
LeadTek 6600GT AGP
500/900@590/1100 :lol:

550/1100.. pameti este pudou, jadro o malicko (565 to dela chyby)

_________________
ASUS F3T


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. únor 2005, 23:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. prosinec 2004
Nahoru
Leadtek Winfast PX 6800 TDH

pamet 800
chip 400

3Dmark 2003 9900 bodu
3Dmark 2005 4445 bodu

Mozna by si jeste dal rict

_________________
Athlon X2 4400@ 2500 Mhz, 2x 512 Adata Vitesta 500 , DFI Lan Party NF4UT-D , 9 x 250 , 2,5 3 6 3 GK BFG Nvidia 8800 GTS OC 380 Mb, zdroj Chieftec 420 w


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 582 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Bing [Bot] a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.