Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 1. březen 2021, 12:22

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Start pocitace s "prodlevou"
PříspěvekZaslal v: pá 28. listopad 2014, 09:57 
Nováček
Nováček

Založen: 25. listopad 2014
Nahoru
Pocitac mi zacal delat takovy zvlastni start, a jelikoz myslim ze jde o neco s primo zapinanim dal jsem to do sekce case...

Macknu na startovaci tlacitko, led dioda problikne, tak 3 az 4 sekundy nic a pak se vse rozsviti a jede,.. Co muze byt spatne? Dopnim ze mi to zacalo delat po pretaktovani a zmenila se i uvodni obrazovka hned po startu predtim nez naskoci bios... A jeste dopnim ze i kdyz hodim zpatky nastaveni biosu na default tak to dela stejne :-(


 Profil  
 Předmět: Re: Start pocitace s "prodlevou"
PříspěvekZaslal v: pá 28. listopad 2014, 15:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
vestit neumim,takze fakt netusim jakou mas desku a zbytek veci

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Start pocitace s "prodlevou"
PříspěvekZaslal v: pá 28. listopad 2014, 16:01 
Nováček
Nováček

Založen: 25. listopad 2014
Nahoru
Myslel jsem to obecne to s typem desky ani nicim jinym nesouvisi, je to obecnej problem, takze vestit ani nemusis a hlavne kdyz nevis tak neodpovidej prosim...


 Profil  
 Předmět: Re: Start pocitace s "prodlevou"
PříspěvekZaslal v: pá 28. listopad 2014, 16:50 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Právě že zrovna tohle s deskou úzce souvisí a je to víceméně normální chování. Jak jsi hodil nastavení BIOSu zpátky? Tak, že jsi jen přenastavil ručně hodnoty zpět, nebo jsi dal načíst úplně výchozí nastavení?

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: Start pocitace s "prodlevou"
PříspěvekZaslal v: so 29. listopad 2014, 10:18 
Nováček
Nováček

Založen: 25. listopad 2014
Nahoru
Tak problem vyresen, vycistil jsem pamet biosu (clear cmos) a nastavil osvedcene hodnoty pretaktovani a parada...

edit: tak problém nevyresen, stále stejny problém... muj hw viz popisek v profilu


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.