Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 08:09

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2009, 09:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
cauda, schanim funkcni ovladace pro SB audigy SE kde pujdou vsechny ty serepeticky typu sourrond mixer, eax console atd, proste ten plnohodnotnej balik.
problem je v tom ze vzdy mam polozky basu a vysek v souround mixeru zasedivele a nezle s nima hybat. to znamena ze nelze nastavit basy na satelitech a zvuk je doopravdy hodne mrzuty.

zkousel jsem prilozenez cd, jeste jine stazene novejsi, starsi a pak ruzny balicky postahovany z netu.
cloveka napadne jit na creative podporu, vypsal jsem postupne co mam za zvukovku, system atd a vyplyvlo to na me balik ovladacu ktery ma asi 50 MB a po nainstalovani tam nejsou ani zadny ty creative polozky. takze podpora ovladacu ze strany creative nulova.
win XP a genuis 5.1 HT
diky


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2009, 17:41 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: Sázava
Nahoru
máš VISTU nebo XP

_________________
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2009, 17:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
mam XP


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2009, 18:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: Sázava
Nahoru
a předtim to s tim přiloženym CD chodilo?

_________________
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2009, 20:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
ne nikdy to nechodilo, kdyz se clovek podiva do dizkuze na czc o teto karte tak se dozvi ze ty ovldace to neumi. jsou nejaky serie ovladacu co fungujou i s tema hejatkama basu a vejsek a ty ja prave schanim.


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2009, 20:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: Sázava
Nahoru
maximálně ti můžu uploudnout moje instalační CD na Audigy 4
http://www.kx.webz.cz/

_________________
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: út 13. leden 2009, 13:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
diky ale KX ovladace nechci , zkousel jsem i upraveny od daniela_k ale tam taky nikde nebylo hejbani basu na satelitech. a z netu si muzu stahnout dost ovladacu ruznych typu.
potrebuju spis rady nekoho, kdo kartu vlastnil nebo vlastni a tento problem vyresil. bohuzel vetsinou to koncilo vyhozenou kartou do kose.


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: st 8. duben 2009, 13:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2007
Nahoru
kúpil som si SB Audigy SE a chcel by som tam dať rovno aktuálne ovládače na Vistu 64 ale na webe creativ ani táto karta nie je v podpore a keď dám audigy 4 tak tam zase píšu aby som tieto ovládače nepoužil pre moju kartu tak kde sú aktuálne ovládače keď nie sú na ich stránke alebo už túto kartu nepodporujú? tak potom mi ostáva len CD? no ak tam vôbec sú ovládače na Vistu 64

_________________
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: ne 3. květen 2009, 22:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
vyřešil jsem to tak, že jsem si koupil starou SB live, opravdu díky creativu a jejich audigy SE lidi jen vyhazujou prachy do kanalů.
a aby toho nebylo málo - mam audigy 2 ZS, levná zrovna nebyla.
Nemůžu sehnat funční ovladače na Win 7.
Sice mam jedny, které alespon hrají, ale zvuk je jako z hrnce.
Nevim asi si budu muset koupit novou zvukovku i do hlavního pc a audigy 2 ZS hodim z okna.


 Profil  
 Předmět: Re: Sound Blaster Audigy SE - funkčni ovladace
PříspěvekZaslal v: ne 5. červenec 2009, 20:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2007
Bydliště: Ostrava - Hrabůvka
Nahoru
mi na w7 x64 funguji ovladace pro xp, akorat v trayi kdyz klepnu jednou na ikonku programu ctsysvol.exe tak program zamrzne, po dvojkliku se normalne otevira a basy a vysky nejdou nastavovat u jine kombinace, nez 2.0 reproduktoru... Audigy SE

_________________
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.