Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 9. prosinec 2019, 22:57

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: soubor audiodg.exe
PříspěvekZaslal v: po 4. leden 2010, 13:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. listopad 2008
Nahoru
Ahojky všem, mám dost závážnej problém. Při spuštění hudby ve Windows 7 mi začne soubor audiodg.exe využívat CPU na 15% někdy i víc. Když ten soubor vypnu, vypne se zvuk, takže předpokládám, že to je důležitý soubor k mé zvukovce...nevíte někdo co s tím? Nevím jestli mám dát nové Widle, když pak třeba nainstaluju desku a znovu se nainstaluje tenhle soubor. Jinak v info v taskmgr píšou že to je Windows Audio device Graph isolation a pokud vím, využívá jen jedno jádro ze čtyř...ale stejně to na PC jde znát a hlavně slyším jak se mi lehce zvšujou ot. v PC. nesetkal se někdo už s tím, nebo nevíte jak na to? Díky


//edit Wilik - presun z MS OS

_________________
CPU: AMD Quad-Core Phenom II X4 940 Black Edition, 3.0GHz@3500MHz;MB:Asus M3A76-CM;GPU: MSI 560Ti TwinFrozr II 1GB OC editionRAM: 6GB A-DATA DDR2-800G Gaming series CL: 5-5-5-12;ZDROJ: Corsair VX550W;HDD: Western Digital 500GB SATA;DVD: LG DVD-RAM;KEYB:Logitech MK520;MOUSE: Genus Navigator 535;REPRO: Genius SW-HF5.1 5050V2


 Profil  
 Předmět: Re: soubor audiodg.exe
PříspěvekZaslal v: po 4. leden 2010, 14:05 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
přeinstalovat ovladače zvuku

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: soubor audiodg.exe
PříspěvekZaslal v: po 4. leden 2010, 14:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. listopad 2008
Nahoru
Myslíš, že to pomůže? OK zkusím to, dám vědět...díky

_________________
CPU: AMD Quad-Core Phenom II X4 940 Black Edition, 3.0GHz@3500MHz;MB:Asus M3A76-CM;GPU: MSI 560Ti TwinFrozr II 1GB OC editionRAM: 6GB A-DATA DDR2-800G Gaming series CL: 5-5-5-12;ZDROJ: Corsair VX550W;HDD: Western Digital 500GB SATA;DVD: LG DVD-RAM;KEYB:Logitech MK520;MOUSE: Genus Navigator 535;REPRO: Genius SW-HF5.1 5050V2


 Profil  
 Předmět: Re: soubor audiodg.exe
PříspěvekZaslal v: po 4. leden 2010, 15:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. listopad 2008
Nahoru
Po odinstalování ovladačů VIA Audio Driver V6.0.1.7400, které jsou přímo ze stránek ASUSu je tam soubor audiodg.exe. stále, ale už je vše v naprostém pořádku,procesor už není vůbec v zátěži, ale bohužel mi teď nefunguje 5.1, takže ovladače zkusím nainstalovat VIA Audio Driver V6.0.1.1590

Edit: Po instalaci ovl je to stále v pořádku, bohužel tento starší ovladač už nepracuje tak dobře a má spoustu chyb... :( jako třeba nefunkční ekvalizér...

_________________
CPU: AMD Quad-Core Phenom II X4 940 Black Edition, 3.0GHz@3500MHz;MB:Asus M3A76-CM;GPU: MSI 560Ti TwinFrozr II 1GB OC editionRAM: 6GB A-DATA DDR2-800G Gaming series CL: 5-5-5-12;ZDROJ: Corsair VX550W;HDD: Western Digital 500GB SATA;DVD: LG DVD-RAM;KEYB:Logitech MK520;MOUSE: Genus Navigator 535;REPRO: Genius SW-HF5.1 5050V2


 Profil  
 Předmět: Re: soubor audiodg.exe
PříspěvekZaslal v: po 4. leden 2010, 15:21 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
novější driver fakt neexistuje? třeba na webu VIA? http://www.via.com.tw/en/support/drivers.jsp

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: soubor audiodg.exe
PříspěvekZaslal v: po 4. leden 2010, 16:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. listopad 2008
Nahoru
No tak jsem to udělal tak, že jsem tam zkusil dát znovu ten poslední co mi blbnul a už to nedělá, pořád CPU na nule...Tak dekuju za radu ohledně přeinstalování ovladačů. Problém vyřešen, díky moc!

_________________
CPU: AMD Quad-Core Phenom II X4 940 Black Edition, 3.0GHz@3500MHz;MB:Asus M3A76-CM;GPU: MSI 560Ti TwinFrozr II 1GB OC editionRAM: 6GB A-DATA DDR2-800G Gaming series CL: 5-5-5-12;ZDROJ: Corsair VX550W;HDD: Western Digital 500GB SATA;DVD: LG DVD-RAM;KEYB:Logitech MK520;MOUSE: Genus Navigator 535;REPRO: Genius SW-HF5.1 5050V2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.