Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 21:41

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problém s 5,1 zvukem
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2010, 10:23 
Červená karta
Červená karta

Založen: 06. květen 2009
Bydliště: Havířov-City
Nahoru
Mám takový problém....repro Genius 5,1 5005....zvukovka na z.desce Gigabyte EP43-DS3, doteď jsem měl zapojený ty bedny přes 3 kabely tzn: zelený, černý, oranžový....z ničeho nic přestal hrát subwoofer, ale jenom při tomto zapojení. Když ty bedny zapojím jenom přes zelený a nastavím v ovladačích místo 5,1 pouze stereo tak sub hraje, jinak při 5,1 mám aktivovanou "správu bassu" což je správně jinak kdysi nehrál.
Máte někdo stejné zkušenosti, případně víte jak ten problém vyřešit... :?:

_________________
Gigabyte EP43-DS3,Intel C2Q 8200 2,33@2,90ghz (freezer 7 pro), 2x2 gb Kingston HyperX 1033mhz, Msi Nvidia GTX 260 600@1300@1050mhz,500gb samsung.....Mě to stačí!!


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s 5,1 zvukem
PříspěvekZaslal v: pá 3. září 2010, 14:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. srpen 2010
Bydliště: Východní čechy
Nahoru
center ti hraje? jsou na stejném kabelu..

a jsi si jistý, že nehraje? není možné, že hraje, ale potichu? vím, že u některých ovladačů byl problém s prohozením Sub a center a řešilo se to myslím volbou v ovladačích.. když už jsme u ovladačů, máš nejnovější verzi?

_________________
775 reborn.. X48 & E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě + prcek Fujitsu Lifebook P8020


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s 5,1 zvukem
PříspěvekZaslal v: ne 5. září 2010, 14:15 
Červená karta
Červená karta

Založen: 06. květen 2009
Bydliště: Havířov-City
Nahoru
ono to hrálo jak mělo a z ničeho nic prostě přestalo, nehraje vůbec, ovladače jsem stáhl nové a pořád stejné...napadá mě že možná odešel kabel, nebo konektor na zesiku...je tam nějaký "5,1 input2", teď mi to nehraje Surround ale Stereo přes 1 3,2mm Jack a subík hraje...

_________________
Gigabyte EP43-DS3,Intel C2Q 8200 2,33@2,90ghz (freezer 7 pro), 2x2 gb Kingston HyperX 1033mhz, Msi Nvidia GTX 260 600@1300@1050mhz,500gb samsung.....Mě to stačí!!


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s 5,1 zvukem
PříspěvekZaslal v: pá 5. listopad 2010, 09:04 
Nováček
Nováček

Založen: 19. říjen 2010
Nahoru
Nazdarek tak mam taky problem. poridil jsem novej komp s deskou Asus Crosshair IV a tak jsem pozapojoval reproduktory kabelem kde jsou na jedne strane tri jacky a na druhe petikolik nebo co to je primo do bednicek. mam bednicky Genius HF5.1 5000. Jediny co mam problem je subwoofer. Kdyz pustim Winamp tak mi hraje leva prava strana jakoby stereo to je v poradku ale subwoofer je jakoby vyplej. kdyz dam ve windows 7 test reproduktoru tak vsechny hraji jak maji a i pri testu subwooferu se ozyva bruceni. Ve hrach se mi ozyvaji jednotky/lide podle toho kde stoji tak v tom repraku.to je dobry..ale nejsou tam zadny hluboky tonu z toho subwooferu.resil to nekdo?diky za rady...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.