PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Problém s 5,1 zvukem
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=108&t=160774
Stránka 1 z 1

Autor:  graf8 [ út 31. srpen 2010, 10:23 ]
Předmět:  Problém s 5,1 zvukem

Mám takový problém....repro Genius 5,1 5005....zvukovka na z.desce Gigabyte EP43-DS3, doteď jsem měl zapojený ty bedny přes 3 kabely tzn: zelený, černý, oranžový....z ničeho nic přestal hrát subwoofer, ale jenom při tomto zapojení. Když ty bedny zapojím jenom přes zelený a nastavím v ovladačích místo 5,1 pouze stereo tak sub hraje, jinak při 5,1 mám aktivovanou "správu bassu" což je správně jinak kdysi nehrál.
Máte někdo stejné zkušenosti, případně víte jak ten problém vyřešit... :?:

Autor:  UberDiablo [ pá 3. září 2010, 14:28 ]
Předmět:  Re: Problém s 5,1 zvukem

center ti hraje? jsou na stejném kabelu..

a jsi si jistý, že nehraje? není možné, že hraje, ale potichu? vím, že u některých ovladačů byl problém s prohozením Sub a center a řešilo se to myslím volbou v ovladačích.. když už jsme u ovladačů, máš nejnovější verzi?

Autor:  graf8 [ ne 5. září 2010, 14:15 ]
Předmět:  Re: Problém s 5,1 zvukem

ono to hrálo jak mělo a z ničeho nic prostě přestalo, nehraje vůbec, ovladače jsem stáhl nové a pořád stejné...napadá mě že možná odešel kabel, nebo konektor na zesiku...je tam nějaký "5,1 input2", teď mi to nehraje Surround ale Stereo přes 1 3,2mm Jack a subík hraje...

Autor:  Tecko [ pá 5. listopad 2010, 09:04 ]
Předmět:  Re: Problém s 5,1 zvukem

Nazdarek tak mam taky problem. poridil jsem novej komp s deskou Asus Crosshair IV a tak jsem pozapojoval reproduktory kabelem kde jsou na jedne strane tri jacky a na druhe petikolik nebo co to je primo do bednicek. mam bednicky Genius HF5.1 5000. Jediny co mam problem je subwoofer. Kdyz pustim Winamp tak mi hraje leva prava strana jakoby stereo to je v poradku ale subwoofer je jakoby vyplej. kdyz dam ve windows 7 test reproduktoru tak vsechny hraji jak maji a i pri testu subwooferu se ozyva bruceni. Ve hrach se mi ozyvaji jednotky/lide podle toho kde stoji tak v tom repraku.to je dobry..ale nejsou tam zadny hluboky tonu z toho subwooferu.resil to nekdo?diky za rady...

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/