Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 06:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: út 23. listopad 2010, 01:53 
Nováček
Nováček

Založen: 19. listopad 2008
Nahoru
cawte dnes som bol u kamosa instaloval som mi win seven a pri nastavovani reprakov sa vyskytol problem, ma 2+1.Pred tym mal Xp a na tom to istlo v pohode lenze teraz nevie nastavit ten subac aby hral stale hra len to stereo,problem bude asi v tom novom softe od zvukovky lebo pred tym mal zapojeny subac v line in(modrom) a cez ten stary soft si nastavil aby tam bol subac, lenze v tomto novom taka moznost neni! vie niekto poradit ci to rozbeha aj pod win7? dik za odpovede


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: út 23. listopad 2010, 12:24 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
zelenej - fronty
oranžovej - sub+centr
Takže zapojení do oranžovýho a hlavně je důležitý správně nastavit soft ...

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 1x16 GB Crucial Ballistix Sport LT Red 2666MHz ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: út 23. listopad 2010, 13:24 
Nováček
Nováček

Založen: 19. listopad 2008
Nahoru
no a ten oraznovy si nakreslim? kedy tam je sa nepytam :) ma tam len zeleny, modry, a ruzovy na mikrofon :)


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: út 23. listopad 2010, 15:49 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
No tak určitě do modrýho, když jinej audio výstup nemá. Ale musíš pak sehnat takovou verzi ovladačů, která si umí jacky přenastavit. Ne všechny zvukovky a ne všechny verze ovladačů to uměj ... Tak logika si kupovat tříkanálový repro, když máš 2 kanálovou zvukovku.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 1x16 GB Crucial Ballistix Sport LT Red 2666MHz ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: út 23. listopad 2010, 17:01 
Nováček
Nováček

Založen: 19. listopad 2008
Nahoru
neni to moje :razz: no tak dobre som myslel, ze bude to tym novym softom ktory nevie prenastavit jacky :sad:


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: út 23. listopad 2010, 18:46 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
To je jedno, jestli je to tvoje, nebo Pepy z Horní dolní, je to prostě kravina. Musíš sehnat takovej soft, kterej to bude umět, nebo koupit novou zvukovku (což ale mělo bejt uděláno už dávno).

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 1x16 GB Crucial Ballistix Sport LT Red 2666MHz ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 02:29 
Nováček
Nováček

Založen: 19. listopad 2008
Nahoru
softy od realtecu som skusal vsetky ci aj daco ine sa da?


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 13:42 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Nedá, leda nějaký custom upravený. Prostě jakej je ovladač od zvukovky, takovej musíš použít.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 1x16 GB Crucial Ballistix Sport LT Red 2666MHz ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 18:14 
Nováček
Nováček

Založen: 19. listopad 2008
Nahoru
oki aj tak dik :P


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 19:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. červenec 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Co je to za repro? To asi nebude klasická sestava 2.1, že?

_________________
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 22:45 
Nováček
Nováček

Založen: 19. listopad 2008
Nahoru
presne tak repkary su z veze a subac zvlast...


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 23:39 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
To je jasný, protože jinak by subwoofer hrál pravděpodobně taky (třeba muj hraje i když není zapojenej jeho vstup)

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 1x16 GB Crucial Ballistix Sport LT Red 2666MHz ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: čt 25. listopad 2010, 13:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. květen 2007
Bydliště: Rožnov p.R., Loukov
Nahoru
Kup rozdvojku na jacky a je vymalovaný. Teda pokud subwoofer nemá vestavěnou výhybku tak máš smůlu...

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Ako zapojit subwoofer
PříspěvekZaslal v: čt 25. listopad 2010, 15:16 
Nováček
Nováček

Založen: 19. listopad 2008
Nahoru
hej aj to nas napadlo, len neni cas to skusit a potrebujeme este ypsilonku kupit :D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.