PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Ako zapojit subwoofer
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=108&t=163943
Stránka 1 z 1

Autor:  basti [ út 23. listopad 2010, 01:53 ]
Předmět:  Ako zapojit subwoofer

cawte dnes som bol u kamosa instaloval som mi win seven a pri nastavovani reprakov sa vyskytol problem, ma 2+1.Pred tym mal Xp a na tom to istlo v pohode lenze teraz nevie nastavit ten subac aby hral stale hra len to stereo,problem bude asi v tom novom softe od zvukovky lebo pred tym mal zapojeny subac v line in(modrom) a cez ten stary soft si nastavil aby tam bol subac, lenze v tomto novom taka moznost neni! vie niekto poradit ci to rozbeha aj pod win7? dik za odpovede

Autor:  Bez_n1ck [ út 23. listopad 2010, 12:24 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

zelenej - fronty
oranžovej - sub+centr
Takže zapojení do oranžovýho a hlavně je důležitý správně nastavit soft ...

Autor:  basti [ út 23. listopad 2010, 13:24 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

no a ten oraznovy si nakreslim? kedy tam je sa nepytam :) ma tam len zeleny, modry, a ruzovy na mikrofon :)

Autor:  Bez_n1ck [ út 23. listopad 2010, 15:49 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

No tak určitě do modrýho, když jinej audio výstup nemá. Ale musíš pak sehnat takovou verzi ovladačů, která si umí jacky přenastavit. Ne všechny zvukovky a ne všechny verze ovladačů to uměj ... Tak logika si kupovat tříkanálový repro, když máš 2 kanálovou zvukovku.

Autor:  basti [ út 23. listopad 2010, 17:01 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

neni to moje :razz: no tak dobre som myslel, ze bude to tym novym softom ktory nevie prenastavit jacky :sad:

Autor:  Bez_n1ck [ út 23. listopad 2010, 18:46 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

To je jedno, jestli je to tvoje, nebo Pepy z Horní dolní, je to prostě kravina. Musíš sehnat takovej soft, kterej to bude umět, nebo koupit novou zvukovku (což ale mělo bejt uděláno už dávno).

Autor:  basti [ st 24. listopad 2010, 02:29 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

softy od realtecu som skusal vsetky ci aj daco ine sa da?

Autor:  Bez_n1ck [ st 24. listopad 2010, 13:42 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

Nedá, leda nějaký custom upravený. Prostě jakej je ovladač od zvukovky, takovej musíš použít.

Autor:  basti [ st 24. listopad 2010, 18:14 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

oki aj tak dik :P

Autor:  NobodyLovesMe [ st 24. listopad 2010, 19:36 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

Co je to za repro? To asi nebude klasická sestava 2.1, že?

Autor:  basti [ st 24. listopad 2010, 22:45 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

presne tak repkary su z veze a subac zvlast...

Autor:  Bez_n1ck [ st 24. listopad 2010, 23:39 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

To je jasný, protože jinak by subwoofer hrál pravděpodobně taky (třeba muj hraje i když není zapojenej jeho vstup)

Autor:  Ollie [ čt 25. listopad 2010, 13:30 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

Kup rozdvojku na jacky a je vymalovaný. Teda pokud subwoofer nemá vestavěnou výhybku tak máš smůlu...

Autor:  basti [ čt 25. listopad 2010, 15:16 ]
Předmět:  Re: Ako zapojit subwoofer

hej aj to nas napadlo, len neni cas to skusit a potrebujeme este ypsilonku kupit :D

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/