Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 15. prosinec 2019, 08:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Driver zvuku VIA VT1828S ve Windows 7 jak ulozit nastaveni?
PříspěvekZaslal v: so 28. září 2013, 21:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
Mam tuhle zakladni desku a tam zvuk
http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_PRO/
VIA® VT1828S 8-Channel High Definition Audio
Problem je ze kdyz ve Windows 7 dam 7.1 zvuk, po restartu je opet zvuk na Stereo a opet to vzdy musite tak to prehazovat zpet.
Chtel bych vedet, kde se hodnota ve Windows uklada a zda by to slo nastavit nejak nastalo?
foto:
http://imageshack.us/a/img69/2649/e9g2.jpg
http://imageshack.us/a/img819/3382/k6yt.jpg
Presne tak na prvni fotce, to vracim po kazdem restartu zpet na 7.1.
Repro mam stare Genius
http://www.svethardware.cz/forum/imagehosting/7655748abdef82e6d5.jpg
+ jeste jsem tam napojil jeden zesik kde mam zbytek repro, celkem tech 8 repraku mam.
Mozna je to nejak jinak detekuje, coz to bych potreboval vypnout.

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Toshiba x300 5tb + Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Driver zvuku VIA VT1828S ve Windows 7 jak ulozit nastaveni?
PříspěvekZaslal v: ne 29. září 2013, 10:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
musis nastavit ty 7.1 jako vychozi,mas to spravne zapojeny? melo by to rovnou ukazovat tu sestavu,ne? problem bude v tom dalsim zesilovaci,cos pripojil,ono to potom nerozezna ty repraky jako sestavu a v ty zalozce Sound jsou jako default jen "speaker"...zkus neco v tom properties/configure a restartni pc,pripadne odpoj zesik

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.