Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 12. prosinec 2019, 07:08

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. září 2005, 02:46 
Nováček
Nováček

Založen: 04. květen 2005
Nahoru
L-Core napsal:
Ještě kdyby tak byly DOSovské ovladače pro Audigy 2... :(
Primo od CT jsem nic takovyho nesehnal (jako vzdy).
Ale tadyhttp://www.cyberionsystems.com/crusader/downloads.html borci z Cyberion Systems vytvorili nejaky DOS environment - pro spousteni DOSovych her se zvukem na modernich pocitacich.
Obsahuje i AUD12_DOS.zip, coz popisujou jako balicek Audigy1/2 driveru.
Jeste jsem to nezkousel (sem linej delat bootovaci disketu (navic mi asi uz ani nefunguje disketovka), ale jestli chces tak to zkus a kdyztak sem hod report :).

_________________
na intru - Epox 8RDA+, Duron 1400 (Applebred), 512MB DDR RAM, GeF2 MX400 32MB, WD800bb, WD200JB, Hitachi 7k250 120GB, Audigy2 Value
doma - MSI K7T266 Pro2-RU, AXP 1600+, 512MB DDR RAM, GeF4 Ti4200 64MB, Hitachi Deskstar (nejaky stary běs) 80GB, Audigy2 Platinum EX, Genius HT 5.1
WinXP Pro SP2, obcas nejaka distribuce Linuxu, ale KDE ani Gnome nemam rad a konzola je na me dnes uz moc casove narocna, takze vetsinou to konci praci zase ve M$ Winech


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. prosinec 2005, 20:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Rad bych sehnal nejake nove drivery od sve Audigy SB1394. Ale na Soundblaster.com nic neni. Kde by mohli byt?

_________________
..full throttle..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. leden 2006, 23:29 
Nováček
Nováček

Založen: 15. leden 2006
Nahoru
daju sa zie ovladace nahoidt na audigySE ???


 Profil  
 Předmět: Nové ovladače pro Sound Blaster Audigi 1
PříspěvekZaslal v: ne 23. duben 2006, 10:10 
Nováček
Nováček

Založen: 23. duben 2006
Nahoru
kde bych našel nejnovější ovladače pro Sound Blaster Audigi 1 ? na oficiálních stránkách jsou jen něco přes rok staré pls help


 Profil  
 Předmět: Re: Nové ovladače pro Sound Blaster Audigi 1
PříspěvekZaslal v: pá 28. duben 2006, 09:11 
Nováček
Nováček

Založen: 19. duben 2006
Bydliště: Boskovice
Nahoru
aragor napsal:
kde bych našel nejnovější ovladače pro Sound Blaster Audigi 1 ? na oficiálních stránkách jsou jen něco přes rok staré pls help

Jsou tam z ledna 2006!?


 Profil  
 Předmět: Re: Nové ovladače pro Sound Blaster Audigi 1
PříspěvekZaslal v: pá 28. duben 2006, 12:37 
Nováček
Nováček

Založen: 23. duben 2006
Nahoru
zasa napsal:
aragor napsal:
kde bych našel nejnovější ovladače pro Sound Blaster Audigi 1 ? na oficiálních stránkách jsou jen něco přes rok staré pls help

Jsou tam z ledna 2006!?


jsou no... ale to by mi museli ještě fungovat... napsalo mi to v instalaci chybu, že to nenašlo podporovaný hardware :-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. červenec 2007, 20:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Doplním drivery pro sérii Audigy pro:
Win Vista 32 bit: ZDE
Win Vista 64 bit: ZDE
Win XP, květen 2006: ZDE
Win XP a Vista - jen Audigy Value/SE/LS a SB Live!24bit ZDE

série X-Fi
Win XP: ZDE
Win Vista: ZDE
Creative alchemy Win Vista: ZDE


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 10. červenec 2007, 18:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. únor 2005
Nahoru
Dnes jsem si koupil X-Fi Exreme audio a hned sem si sel stahnout nove ovladace z netu, jenze nemile prekvapeni at zadavam na ceskem webu ovladace pro XP vzdycky mi vyjedou ovladace pro Vistu, jeste ze odkaz ktery je tady jde v poradku. Fakt to nechapu...

Schvalne to zkuste...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. červenec 2007, 20:53 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
gonsa napsal:
Schvalne to zkuste...
Zkusil jsem to a maká to zcela korektně... XP=XP; Vista=Vista....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. červenec 2007, 11:08 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Nové beta drivery pro Audigy + X-Fi z 11.7.2007:
http://connect.creativelabs.com/beta/default.aspx => Link na download.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 4. září 2007, 09:05 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Driver pro X.Fi ze dne 24.8.2007

Řeší problémy se zvukem u her založených na enginu Unreal Tournament 3.

http://connect.creativelabs.com/beta/default.aspx
->
http://connect.creativelabs.com/beta/Files/Sound%20Blaster%20X-Fi%20Audigy%20BETA%20Driver%2020070827.zip


 Profil  
 Předmět: Creative Soun Blaster
PříspěvekZaslal v: st 12. září 2007, 13:11 
Nováček
Nováček

Založen: 12. září 2007
Nahoru
Prosim pomuzete mi?
Mam externi zvukovou kartu od Creativu a mel jsem v notebooku nainstalovane Windows Media Center, Přeinstaloval jsem to na XP Profesional a od te doby se mi seka zvuk i obraz.
Je zvlaštní že kdyz spustim hudbu nebo film ve Winampu tak to jede normálne ale v jinych prehravacich to dela tento problem.
Dik moc za pomoc protoze jsem uz bezradny.


 Profil  
 Předmět: X-FI EXTREME AUDIO
PříspěvekZaslal v: st 19. září 2007, 16:24 
Nováček
Nováček

Založen: 19. září 2007
Nahoru
Kupil som si tuto zvukovku : http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d67854.htm a moj problem spociva v tom,ze nedokazem v ovladacoch nastavyt aby bolu povolene sucasne dva vstupi MIKROFON a AUX IN.Potrebujem totiz pouzivat AUX IN na televiznu kartu,ktora ma vyvedeny vystup cez kabel...povodne som ho mal strceny v maticnej doske a vsetko fungovalo.Teraz mi zvukova kazta dava na vyber...to znamena,ze nemozem mat sucasne zapnuty vzut v TV karty a volat cez SKYPE,lebo nepojde mikrofon...Riesi toto neaky SW,alebo som si kupil nevhodnu zvukovku?Dakujem


 Profil  
 Předmět: Re: X-FI EXTREME AUDIO
PříspěvekZaslal v: čt 13. prosinec 2007, 16:34 
Nováček
Nováček

Založen: 22. říjen 2007
Bydliště: Šumperk
Nahoru
drumtom napsal:
Kupil som si tuto zvukovku : http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d67854.htm a moj problem spociva v tom,ze nedokazem v ovladacoch nastavyt aby bolu povolene sucasne dva vstupi MIKROFON a AUX IN.Potrebujem totiz pouzivat AUX IN na televiznu kartu,ktora ma vyvedeny vystup cez kabel...povodne som ho mal strceny v maticnej doske a vsetko fungovalo.Teraz mi zvukova kazta dava na vyber...to znamena,ze nemozem mat sucasne zapnuty vzut v TV karty a volat cez SKYPE,lebo nepojde mikrofon...Riesi toto neaky SW,alebo som si kupil nevhodnu zvukovku?Dakujem

já měl něco podobnýho s audigy 2, když sem měl zaplou tv, tak při volání přes skype to bralo zvuk tv a ne mikrofon, ale nijak sem to neřešil, teď mě to ale zajímá


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. prosinec 2007, 11:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
koupil bych si kartu SB Audigy http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
jen bych se potřeboval ujistit že mi pojede pod Vistama 32Bit v 5.1. Aspoň u filmů. Hry na vistách stejně nehraju ale jestli pojede 5.1 i ve hrách bude to lepší =) Díky

_________________
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. prosinec 2007, 11:37 
Nováček
Nováček

Založen: 22. říjen 2007
Bydliště: Šumperk
Nahoru
no mě 5.1 zvuk funguje i u her, ale je při tom vytěžován procesor a ne zvukuvka, v bioshocku to de krásně vidět.

_________________
AMD Athlon X2 BE-2350 2100MHz, GIGABYTE GA-MA69G-S3H, 2x2GB RAM - OCZ, ATI HD 3870 512MB, 2x Seagete 250GB, Audigy 2, Fortron Blue Sorm II 400W, 22" LG, Logitech G15, Razer Copperhead temptest blue. OS MS Vista 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. prosinec 2007, 11:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
no to by mě asi zase moc netrápilo..chcu hlavně abych měl plnohodnotnou 5.1 u PC..prostě aby mi to nahradilo mou nynější integr. zvukovku která jaksi odchází do křemíkovýho nebe

_________________
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. prosinec 2007, 12:20 
Nováček
Nováček

Založen: 22. říjen 2007
Bydliště: Šumperk
Nahoru
tak to audigy splní,

_________________
AMD Athlon X2 BE-2350 2100MHz, GIGABYTE GA-MA69G-S3H, 2x2GB RAM - OCZ, ATI HD 3870 512MB, 2x Seagete 250GB, Audigy 2, Fortron Blue Sorm II 400W, 22" LG, Logitech G15, Razer Copperhead temptest blue. OS MS Vista 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: X-FI EXTREME AUDIO
PříspěvekZaslal v: ne 23. prosinec 2007, 17:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. březen 2006
Nahoru
silas15 napsal:
drumtom napsal:
Kupil som si tuto zvukovku : http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d67854.htm a moj problem spociva v tom,ze nedokazem v ovladacoch nastavyt aby bolu povolene sucasne dva vstupi MIKROFON a AUX IN.Potrebujem totiz pouzivat AUX IN na televiznu kartu,ktora ma vyvedeny vystup cez kabel...povodne som ho mal strceny v maticnej doske a vsetko fungovalo.Teraz mi zvukova kazta dava na vyber...to znamena,ze nemozem mat sucasne zapnuty vzut v TV karty a volat cez SKYPE,lebo nepojde mikrofon...Riesi toto neaky SW,alebo som si kupil nevhodnu zvukovku?Dakujem

já měl něco podobnýho s audigy 2, když sem měl zaplou tv, tak při volání přes skype to bralo zvuk tv a ne mikrofon, ale nijak sem to neřešil, teď mě to ale zajímá


no mam obdobny problem mam audigy 1 nahradil sem ji zvukovkou co byla u strikera ex s domeneim ze ziskam kvalitnejsi zvuk to sice jo ale nastal jiz zminovany problem jelikoz ta zvukovka ma zdilenou in line s aux tedy zvuk z tv karty je privedenej na aux zvukovky a pri zapnuti tv nemohu pouzivat mic a na opak pri pouzivani mic nejde zvuk z tv coz se da cekat mo ale to ze MP hrach muj mikrofon misto mluveneho slova vydava pouze nesnesitelny chrceni nevyte jak tento problem eliminovat ?

_________________
CPU:i7 6700K@4,6+Aquaduct 720 XT Mark V Ceramic MB:Asus MAXIMUS VIII FORMULA RAM:G.Skill RAM 2x8GB DDR4 3200 15-15-15-35, TridentZ Red Series GK:Asus STRIX-GTX1070-O8G-GAMING OS HDD:Intel SSD 750 PCIe - 400GB SSDPEDMW400G4R5 HDD:SSD SanDisk 480GB, SSD OCZ vertex 4 2x256GB raid0, Seagate 4x3TB raid10 Zdroj:Antec HCP PLATINUM 850W Case:Zalman GS1200 LCD:ASUS 27 "LCD VG278HE 144Hz 2ms


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 12. únor 2008, 01:36 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 27. duben 2005
Bydliště: Bakov nad Jizerou
Nahoru
Zdravim, narazil jsem na toto Unofficial SB Audigy Series Software CD (Rev 2) for Windows 2000 / XP / Server 2003 / Vista (32/64-bit) a musim uznat ze to funguje perfektne, nejsou tam zatim jeste podporovany uplne vsechny programy, dulezite je ze to funguje, protoze ty officialni ovladace bez software od Creativu jsou k nicemu, s nima mi ta zvukovka poradne nehrala.
Mam Audigy 2 pod Vistama 64bit.

Zde je odkaz:
http://forums.creative.com/creativelabs ... e.id=24260

A zde jeste odkaz jake vsechny soubory se musi predtim odstranit:
http://nomoregoatsoup.wordpress.com/200 ... -problems/

Doufam, ze se to nekomu bude hodit. :)

_________________
Intel E2140 @ 3,2GHz + AC Freezer 7 pro ::: Msi Neo2-FIR ::: GeForce GTS250 + Accelero S1 ::: 2x2GB Corsair+2x1GB Geil DDR2 800MHz ::: Samsung 750GB+WD 320GB SATA+250GB Seagate FreeAgent ::: DVD-RW Samsung SH-S813L ::: SB Audigy 2 ::: Genius Home Theater 5.1 ::: monitor Benq E2200HDA ::: Logitech G5 + Ultra X::: HP Deskjet 3820 ::: Case CM Centurion 590 ::: Corsair HX520W ::: 4x AC Artic Fan ::: Vista Business 64bit


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.