Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 03:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 99 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět: Alternativní ovladače pro zvukové karty Creative
PříspěvekZaslal v: út 30. březen 2004, 18:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Kolega mě upozornil že bych sem mohl dát odkaz na alternativní ovladače ke zvukovkám od Creative. A právě tak činím :)
Jde o KX Project, link: http://www.kx.webz.cz/

Sám je doma používám na svojí SB Live! a nemůžu si vynachválit, oprvdu doporučuji k vyzkoušení

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


Naposledy upravil HADES dne pá 21. leden 2005, 14:37, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 3. duben 2004, 15:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Upozornění pro všechny uživatele ovladačů kX.
Po instalaci ovladačů nVidia IDE verze 4.12 (nejnovější) došlo k nestabilitě ovladače zvuku (neplatná operace) a ke kompletní ztrátě nastavení efektů a propojení v routingové tabulce DSP (uživatelé kX vědí :-) ). Po vrácení změn IDE ovladače zpět na verzi obsaženou v nForce packu 3.13 to jede normálně.

Bylo by celkem dobré, kdyby i ostatní uživatelé těchto ovladačů s deskama s nForce2 čipsetem otestovali instalaci nových IDE ovladačů a případně potvrdili moje podezření.

Ovladače kX mám v nejnovější verzi 3537.

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 4. duben 2004, 20:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
hele ty ovladače od kx jsou jakesi čudné maji divnej zvuk neobsahuji efekt jako Dance ,Pop ,Rok ...atd nev ale zas od creativ nejsou žadné nové :x :x sere mě u creativ ovladaču jakesi praskání v pisníčkách a ve hrach :?

_________________
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM G.Skill 32GB 3200 Mhz VGA MSI GeForce RTX 2080 Ti Duke 11G zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Xonar Phoebus Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + Jamo 5.1 surround


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 4. duben 2004, 20:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Visitors napsal:
hele ty ovladače od kx jsou jakesi čudné maji divnej zvuk neobsahuji efekt jako Dance ,Pop ,Rok ...atd nev ale zas od creativ nejsou žadné nové :x :x sere mě u creativ ovladaču jakesi praskání v pisníčkách a ve hrach :?
Dance, pop , rock, atd..., nejsou žádný efekty ! To jsou jenom předvolby ekvalizéru. To má umět přehrávač, ne ovladače.

//Edit : Nehledě na to, že to, jak říká Marian, opravdu mají...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


Naposledy upravil TomV dne po 5. duben 2004, 05:41, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 4. duben 2004, 21:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
KX ovladace maju aj Dance, Pop, Rock.
Tretim na ikonku u hodinek.....Effects.....10 Band EQ
heh

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět: Terratec...
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2004, 19:14 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Nahoru
Sic se to netyka techto ovladacu ale je mou povinosti upozornit.... :)
Sem zpokojeny majitel zvuk. karty od Terratecu a po nainstalovani ovladacu IDE i aktualizovane verze z www nvidie...sem mel problem pri hardwarove podpore zvuku pri Far Cry ... Castle Strike ... a 3D mark03.
vypnuto vse ok...ale po zapnuti modra obrazovka a konec.Tech sem hledal a delal co se dalo.Delete IDE driver a voala vse beha jak ma...
Sic nevim jakej vliv ma na zvuk ide driver ale zel bohu asi jo...:)
Takze to neni problem pouze kx ale i ovladacu od Terratecu ...


 Profil  
 Předmět: Re: Terratec...
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2004, 23:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
J@N napsal:
...


No, tak to má nVidia dost průser. :-( Schválně, kolik dalších případů se ještě objeví...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. duben 2004, 10:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
chtěl bych je vyzkoušet, jsou opravdu o tolik lepší než original ovladače od Creative?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. duben 2004, 11:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
bigbalu napsal:
chtěl bych je vyzkoušet, jsou opravdu o tolik lepší než original ovladače od Creative?


Jak v čem. Pokud hraješ hlavně hry, tak si Creativácký ovladače nech, protože tyhle nemají ještě dodělanou podporu EAX. Ale jestli chceš dělat hudbu, tak ber všema deseti... :wink:

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. duben 2004, 09:18 
Nováček
Nováček

Založen: 05. červen 2003
Nahoru
Ja som reinstaloval Win a dal rovno nove IDE a aj nove kX a vsetko ide OK - resp ako predtym....[/u]


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. květen 2004, 08:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Já jsem si tedy nainstaloval KX ovladače. Mám zvukovku SoundBlaster Live 5.1 a repro Genius 5.1. V mixeru se mi ale nedaří zprovoznit všechny repro, při testu hrají buď přední nebo zadní repro. Poradí někdo jak to nastavit?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. květen 2004, 08:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
1.Najprv odfajkni toggle rear/front v mixeru tusim v 1. alebo v 2. bode...na malom obrazku su 2 repraky a 2 sipky
2. Chod do Effects pak Surrounder a tam si nastav 5.1+use subwoofer+bass redirection

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. květen 2004, 05:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Všechno, tak jak jsi říkal nastaveno mám, ale problém odstraněn není. Když zaškrtnu políčko toggle front/rear, tak hrají pouze zadní repráky + woofer, když toto políčko odškrtnu, tak hrají přední repro +centrál+woofer . V surround mám nastaveno 5.1. Tak snad někdo poradí


 Profil  
 Předmět: sluchatka
PříspěvekZaslal v: po 17. květen 2004, 19:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2004
Nahoru
Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit ovladace kx k sb live 5.1, kdyz pouzivam pouze sluchatka (pripojil jsem je do zeleneho konektoru LIN_OUT1). Ale kx manager mi vzdy po startu vyhodi otaznik s obrazkem reproduktoru nebo sluchatek. V menu to pak vypada, ze se ovladace domnivaji, ze mam pripojenou soustavu 5.1 (ovladani hlasitosti funguje prez predni repro a ne headphones, speaker test taky vyhazuje 5.1).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 17. květen 2004, 20:13 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2004
Nahoru
v čom konkrétne sú KX lepšie?

_________________
DFI LP Ultra, Amd Venice 3200+ (2400 MHz), HDD Hitachi 250 GB, GeForce 7800 GTX, Enermax 480W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 08:29 
Nováček
Nováček

Založen: 05. červen 2003
Nahoru
kvalita zvuku - subjektivne a aj ked si to prejdes dakym testom skreslenie a ine parametre sa dost vylepsia.
podpora ASIO 1,2 MIDI... perfektny mixer... maju par MB - skus a uvidis


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 10:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Matius napsal:
v čom konkrétne sú KX lepšie?

Pekne si to vyskusaj a uvidis.....stoji to za to a nemas co stratit :wink:

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět: Re: sluchatka
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 10:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2004
Nahoru
Stnly napsal:
Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit ovladace kx k sb live 5.1, kdyz pouzivam pouze sluchatka (pripojil jsem je do zeleneho konektoru LIN_OUT1). Ale kx manager mi vzdy po startu vyhodi otaznik s obrazkem reproduktoru nebo sluchatek. V menu to pak vypada, ze se ovladace domnivaji, ze mam pripojenou soustavu 5.1 (ovladani hlasitosti funguje prez predni repro a ne headphones, speaker test taky vyhazuje 5.1).


me nikdo neodpovi? :( :sad: :cry:


 Profil  
 Předmět: Re: sluchatka
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 11:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Stnly napsal:
Stnly napsal:
Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit ovladace kx k sb live 5.1, kdyz pouzivam pouze sluchatka (pripojil jsem je do zeleneho konektoru LIN_OUT1). Ale kx manager mi vzdy po startu vyhodi otaznik s obrazkem reproduktoru nebo sluchatek. V menu to pak vypada, ze se ovladace domnivaji, ze mam pripojenou soustavu 5.1 (ovladani hlasitosti funguje prez predni repro a ne headphones, speaker test taky vyhazuje 5.1).


me nikdo neodpovi? :( :sad: :cry:

Chod do Effects pak Surrounder a tam si nastav...ale neviem co je najmenej...tusim 2.0

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět: zvuk
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 13:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2004
Nahoru
Tam to mam nastavene na 2.0 stereo only a stejne se to chova, jak jsem popsal vyse.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 99 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.