Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 25. únor 2020, 14:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problém
PříspěvekZaslal v: so 16. říjen 2010, 16:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. únor 2010
Bydliště: Sever Moravy
Nahoru
Dobrý den, chci se zeptat, dal jsem do počítače starší zdroj a nějak nejede. Když PC zapnu, tak se zlehka protočí větrák procesoru a grafiky a nic se nestane. Nevíte, čím to může být?


 Profil  
 Předmět: Re: Problém
PříspěvekZaslal v: so 16. říjen 2010, 17:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2010
Bydliště: Vsetín/Brno
Nahoru
Že by tím starším zdrojem? :) S původním to fungovalo?


 Profil  
 Předmět: Re: Problém
PříspěvekZaslal v: so 16. říjen 2010, 17:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. únor 2010
Bydliště: Sever Moravy
Nahoru
Původní vyhořel. Poté jsem tam dal jeden hodně starý, ale ten také vyhořel a teď zkouším jeden další starší, ale 400 watový


 Profil  
 Předmět: Re: Problém
PříspěvekZaslal v: so 16. říjen 2010, 17:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2010
Bydliště: Vsetín/Brno
Nahoru
No tak potom to může být prakticky čimkoliv, zničená základovka, procesor, ramky, špatný zdroj,...


 Profil  
 Předmět: Re: Problém
PříspěvekZaslal v: so 16. říjen 2010, 20:30 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Pokud to ten stary neutahne, tak to nepojede. To je sestava v popise? A ten zdroj jaky? 400W noname?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: Re: Problém
PříspěvekZaslal v: ne 17. říjen 2010, 07:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. únor 2010
Bydliště: Sever Moravy
Nahoru
Asus M2N68-VM
Amd athlon X2 5200+
3gb RAM
Asus 9600GT
2xWestern Digital 500gb

400w zdroj, ale nevím, jaké značky, není to tam napsáno


 Profil  
 Předmět: Re: Problém
PříspěvekZaslal v: ne 17. říjen 2010, 08:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 15. říjen 2004
Bydliště: HK, /edit-promaz!
Nahoru
Máš asi smolíka na špatné zdroje. I když tvoji sestavku by měl utáhnout i noname.
Zkus nějaký 100% fungující kvalitní zdroj, jestli to nepojede, tak je pravděpodobně v řiti základní deska.


 Profil  
 Předmět: Re: Problém
PříspěvekZaslal v: ne 17. říjen 2010, 19:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. únor 2010
Bydliště: Sever Moravy
Nahoru
nakonec jsem ho se známým dokázali rozchodit. Celou sestavu jsme úplně rozebraly do součástky a složily a jede dobře, až na jednu věc. Deska má 24pin a ještě jeden 4pin. Když to dáme s redukcí na těch 24, tak to nejede, ale když dáme bez redukce 20pinu a 4piny tak to jede v pořádku.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.