Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 22:54

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 47 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Jak rozběhnout ATX zdroj naprázdno
PříspěvekZaslal v: so 4. prosinec 2004, 19:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. říjen 2004
Nahoru
Ahojte potreboval by som poradit ako by som mohol zapnut ATX zdroj bez toho aby som ho musel zapojit do dosky.

Dakujem

//Jája: upraven název a označeno jako důležité


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 4. prosinec 2004, 19:36 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 06. únor 2004
Bydliště: Potštejn
Nahoru
Vem ATX konektor a najdi si nějakej silnější drátek a tím spojíš 4. a 5. pin, tady na obrázku to je asi jasný...::)

Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 4. prosinec 2004, 19:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. červen 2003
Bydliště: CV
Nahoru
Propojíš vzájemně zelený a sousední černý pin. Pokud máš manuál k desce, tak tam je konektor nakreslený, takže piny PS ON a GND.

_________________
AMD XP 1700+/2600+ (200x11) DUT3C JIUHB; Epox 8RDA3+; OCZ 512/433 dual ch.; Sparkle GF4 Ti4200 128 345/620; Hercules DigiFire 7.1; WD 80GB, SG 120GB; DVD RW LG 4165B, DVD RW LG 4165B; Enermax 465W; SELTZ 20II(CPU,GPU,NB)+radiátor eRTY81.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 4. prosinec 2004, 20:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. říjen 2004
Nahoru
No to som si tiez myslel ze to staci spojit teto dva piny lenze ono to tak nejde vetracik v zdroji sa par krat pretoci a to je vsetko nezapne sa. Pritom zdroj je plne funkcny.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. únor 2005, 19:18 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 06. únor 2004
Bydliště: Potštejn
Nahoru
Jen bych chtěl požádat nějakého z modů, jestli by tento thread nemohl přejmenovat a zařadit mezi DŮLEŽITÉ, jelikož se dotazy tohoto typu dost kupí... :wink:

//Jája done


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. únor 2005, 19:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
tak jo...lockli ste mi thread :( ja na starym atx zdroji ten zelenej kabel nemam....jak ho teda zapnout?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. únor 2005, 20:01 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 06. únor 2004
Bydliště: Potštejn
Nahoru
Pokud tam máš standardní ATX 20 pin konektor, tak prostě spoj 4. a 5. pin jak je to na obrázku a pojede to, o barvu nejde...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. únor 2005, 20:26 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
pin 4 tam NENI je tam jenom dira


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. únor 2005, 22:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
srna napsal:
pin 4 tam NENI je tam jenom dira

spojíš tedy ten zelený s libovolným jiným černým drátem

_________________
Pavel Minarik @ T420s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. únor 2005, 16:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
http://mujweb.cz/www/photoz/
kouknete sem a pochopite o co mi jde. pin 4 (kde ma bejt zelenej drat PS_ON) neni zapojenej. jak to teda zapnout :jaw: kdyby byl zapojenej tak vim co a jak.....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. únor 2005, 19:41 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
srna napsal:
vali se mi tu starej 200W compaq ATX zdroj. jak ho ale zapnout bez zbytku kompa kdyz NEMA tamten zelenej PWR_OK drat ? kdyby ho mel tak vim co a jak....:(
ale ma spinac skoro jako mely AT zdroje. a kdyz se sepne, tak se na 1 vterinu zatoci vetrak a pak se zdroj vypne. zdroj je funkcni

Problem bude asi v tom spínači, - předpokládám že je tam ve skutečnosti vyvedenej chybjející "zelenej" drát. Jak vypadá? je to jen mikrospínač? zkus ho nechat pořád zmáčknutej.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. únor 2005, 20:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
je to normalni spinac a ne mikro.....kdyz ho zapnu a necham zaplej tak se na 2 vteriny roztoci vetrak a pak se zase zdroj vypne


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. únor 2005, 20:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
srna napsal:
http://mujweb.cz/www/photoz/
kouknete sem a pochopite o co mi jde. pin 4 (kde ma bejt zelenej drat PS_ON) neni zapojenej. jak to teda zapnout :jaw: kdyby byl zapojenej tak vim co a jak.....


Tak tohle jsem ještě neviděl... :shock: :o Co to je proboha za zdroj ?

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. únor 2005, 20:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
compaq...ATX...typ : PS-5201-4B 200W je z nejakyho pentia 166MHZ a nema ani standartni rozmery
héélp :jaw: jak ho zapnout :jaw:


nikdo? :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. březen 2005, 21:02 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2005
Nahoru
Mě to fungovalo i s když jsem propojil jiné piny než 4 a 5. Například 4 a 13.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. duben 2005, 09:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ja tam ale nemam ten pin 4 zapojenej.....viz vyse uvedenej odkaz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. duben 2005, 18:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. říjen 2004
Bydliště: Třinec, CNC DATRON M35 & SolidWorks
Nahoru
někdy je potřeba ten zdroj alespoň trochu zatížit. mělo by stačit 0.5A. tj. pro 12V větev rezistor 24 ohmů 6W, pro 3.3V 6 ohmů 2W.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. duben 2005, 21:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
martin2600 napsal:
Mě to fungovalo i s když jsem propojil jiné piny než 4 a 5. Například 4 a 13.
Pin 13 a pin 4 je to samý - zem... :roll:

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. duben 2005, 18:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červenec 2003
Bydliště: Kanalizace. Za cistickou hned doleva.
Nahoru
Tak propojuj vsechno mozny a on se za chvili nejak zapne :-D .

A jeste neni nahodou zdroj rozbitej? Spinac musi byt porad seplej jinak se nic nestane. :-D

_________________
Intel Core i5 2500K , Asus Maximus IV Gene-Z , Gainward GTX 570 GoesLikeHell , 2x CORSAIR 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Red Vengeance XMP , WD Raptor 74Gb , http://www.ampslab.com zesilovace , CORSAIR TX850 V2
Opteron 170@3125MHz , DFI Lanparty NF4 SLI-DR , H.I.S Radeon X800XL 256Mb ViVo , A-DATA 2x1Gb DDR 500MHz , WD Raptor 74Gb Seagate 380011A 80GB Seagate 160GB 7.7200 SATA Hitachi T7K250 250 GB SATA300 NCQ, DVD-RAM GSA-4081B firmware ver.: A101 a CD-RW Teac CD-W540E firmware ver.: 1.0K , http://www.ampslab.com zesilovace , Zdroj Fortron FSP550-80GLC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 8. duben 2005, 00:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
takze abych to uved na pravou miru...zdroj je PLNE FUNKCNI. ruzne propojovani nepomuze, odskouseno kdysi davno....jinak s tim zatizenim to skusim....doufam ze najdu doma nejaky hodne W odpory :twisted:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 47 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.