PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Jaký zdroj do 1500 Kč vč. DPH
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=109&t=57799
Stránka 2 z 48

Autor:  Bigi99 [ po 4. únor 2008, 21:01 ]
Předmět: 

Mám Fortron BlueStorm II 500W a nezdá se mi nějak extra hlučný.

Autor:  Stano K. [ po 4. únor 2008, 21:07 ]
Předmět: 

[quote="majkl_l"][/quote]
Na DDR3 zabudni a ber DDR2! (zvyšné peniaze investuj do kvalitného a tichého zdroja napr: Seasonic 500W OEM)

Ja by som kúpil min toto: Fortron FSP500-60GLN 500W.

Autor:  majkl_l [ po 4. únor 2008, 21:12 ]
Předmět: 

kecám DDR3.. překlep.. má tam bejt 2 (dva)
nejsem multimiliardář.. to bych pak neřešil zdroj... :D

kdybych už měl kupovat zdroj, tak pak není lepší připlatit za seasonic?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49154


EDIT:1
co jsem koukal na nějakej test na idnes nebo kde to bylo, tak vyšel jako jeden z nejlepších (sice na úkor kabeláže) ale měl prej skvělou účinnost a byl extra tichej...

tak nevím, jestli teda pak už nepřiplatit...

Autor:  izerS18 [ st 6. únor 2008, 10:42 ]
Předmět: 

Za ten Seasonic připlať. Je to super kvalita a jistota :wink:

Autor:  Stratos [ st 6. únor 2008, 10:49 ]
Předmět: 

spatnej by nebyl ani tenhle

droj Cooler Master eXtreme Power ATX 500W passive PFC

cena 1500kc s DPH

Autor:  majkl_l [ st 6. únor 2008, 11:58 ]
Předmět: 

povedlo se mi sehnat tohle od jednoho borce za 800, tak jsem na to zvědav.. když to shoří, jdu do seasonica...
http://www.teccentral.de/artikel/artike ... Black.html
mělo by to prej mít střeva Enermaxu, tak nevim...

Autor:  izerS18 [ st 6. únor 2008, 12:37 ]
Předmět: 

majkl_l napsal:
povedlo se mi sehnat tohle od jednoho borce za 800, tak jsem na to zvědav.. když to shoří, jdu do seasonica...
http://www.teccentral.de/artikel/artike ... Black.html
mělo by to prej mít střeva Enermaxu, tak nevim...

Tak dle specifikací a kabelů,co ten zdroj má,,,tak bych ho nedal na žádnou výkonější sestavu.

Autor:  xmen2 [ st 6. únor 2008, 12:45 ]
Předmět: 

majkl_l napsal:
povedlo se mi sehnat tohle od jednoho borce za 800, tak jsem na to zvědav.. když to shoří, jdu do seasonica...
http://www.teccentral.de/artikel/artike ... Black.html
mělo by to prej mít střeva Enermaxu, tak nevim...


Zapomnel si napsat az mi shori vsechny komponenty,pujdu do noveho pc kde bude odzkouseny a kvalitni seasonic,ktery mi neodpali vsechny me komponenty v pc jako muj stary zdroj........ :lol:

Autor:  majkl_l [ st 6. únor 2008, 13:05 ]
Předmět: 

to je to až tak hrozný? :?

Autor:  xmen2 [ st 6. únor 2008, 13:57 ]
Předmět: 

majkl_l napsal:
to je to až tak hrozný? :?


Ja tim jen chtel rict ze lidi porad hledaj novy a vetsinou hodne exoticky vyrobce a pritom ti zkuseni co tady radi a radi dobre a maji doma odzkouseny zdroje co jsou kvalitni,stoji prijatelne penize a zadne problemy s temi zdroji cloveku nehrozi,tak proc za kazdou cenu kupovat neco co jeste tady prakticky nikdo nevyzkousel?????Co se tyce pasivnich zdroju tak to spis dela neplechu.

Autor:  izerS18 [ st 6. únor 2008, 14:06 ]
Předmět: 

Pasivní jsou málo účiné oproti normálním. PAsivní použít jen u nenáročných sestav.
Exotické a laciné zdroje lidé kupují proto, že zdroj(stejně jako case) nepřináší žádný výkon. Počítač prostě výkonější nebude, tak na to kašlou.

Ten zdroj, jak sis koupil, ber ho s reservou a nedávej mu zabrat. Přeci kvalitní 500W zdroj nebude mít 1xSata atd...

Autor:  majkl_l [ st 6. únor 2008, 15:56 ]
Předmět: 

mno jak jsem psal, tak bude vše narváno do desky od GB GA-P35-DS3, RAMky Patriot kit 2x1GB, CPU mi zrovna přišlo celer 2,8G než seženu 8400... grafiku chci časem koupit 3870ku a disky by si měly vzít do 50W a podle psucalcu by mi to i s přetaktem 8400 pokud půjda na 4,5G mělo žrát do 400W

Obrázek

Autor:  izerS18 [ st 6. únor 2008, 16:49 ]
Předmět: 

Tak ta sestava neveme ani 300W v max zátěži. Ty calculatory jsou na prd.
Jen ten zdroj nemá PCIex napájení(jestli jsem nepřehlédl),takže bude nutné použít redukci...což další špatná věc o zdroji
(ne že by redukce vadila,když je výkoný zdroj)

Autor:  majkl_l [ st 6. únor 2008, 17:09 ]
Předmět: 

300 teď s tím celerem nebo i pak s tou novou grafikou a 8400?

Autor:  izerS18 [ st 6. únor 2008, 17:36 ]
Předmět: 

majkl_l napsal:
300 teď s tím celerem nebo i pak s tou novou grafikou a 8400?

i s tou grafikou...
Viz: http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=3 nebo http://www.computerbase.de/artikel/hard ... gsaufnahme

Spotřebu budeš mít ještě nižší

Autor:  majkl_l [ st 6. únor 2008, 17:59 ]
Předmět: 

hodil jsem si ty stránky na překladač a psalo se tom, že to má prej aktivní PFC, ne PCIe to napájen skutečně jaks psal nemá... a tvrdili, že tam klesá 3V větev, tak nevím mno....

jinak ta spotřeba těch sestav je sympatická... uvidím... snad mi ten zdroj kdyby se odporoučel nic nespálí.. CPU by přežít mělo, na desku budu mít záruku, ramky to samý a grafiku budu taky brát novou se zárukou, tak snad to bude v cajku... díky moc za příspěvky :up:

Autor:  enc0re [ st 6. únor 2008, 21:19 ]
Předmět: 

majkl_l napsal:
mno jak jsem psal, tak bude vše narváno do desky od GB GA-P35-DS3, RAMky Patriot kit 2x1GB, CPU mi zrovna přišlo celer 2,8G než seženu 8400... grafiku chci časem koupit 3870ku a disky by si měly vzít do 50W a podle psucalcu by mi to i s přetaktem 8400 pokud půjda na 4,5G mělo žrát do 400W

Obrázek


Nieje to náhodou počet wattov zdroja ktorý ti to odporúča a nie hodnota spotreby tej zostavy ? :)

Autor:  Stano K. [ st 6. únor 2008, 21:27 ]
Předmět: 

Ale áno, to nie je spotreba ale doporučenie na výkon zdroja. :wink:

Autor:  Icy_DeaD [ st 27. únor 2008, 18:37 ]
Předmět: 

mam pokracovat tady :) tak chci se zeptat, utahne tenhle zdroj: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45429 tuto sestavu ? chci vedet jen jesli jo i kdyz to bude na okraji jeho sil, nebo ne...zadne pro klid duse bych raci koupil toto a toho apd..Smile diky

CPU AMD A64 X2 5000+ BLACK
MB Asus M2N-E R/GL, AM2/2K, NF570U, DDR2, PCIe
VGA Sapphire ATI HD 3650 256MB DDR3 PCIE TV-out dual DVI
RAM Corsair 2x1GB DDR2 PC667 CL4
1x sata HDD

edit: nejde o to kolik chci investovat, jde o to ze tenhle zdroj mi lezi doma a zajima me jen jesli by to utahl, abych kdyztak nemusel kupovat zatim jinej

Autor:  Stano K. [ st 27. únor 2008, 18:38 ]
Předmět: 

Áno mal by, ale garantovať to nemôžem.

Stránka 2 z 48 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/