Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 18. leden 2020, 02:47

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 1863 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 94  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. listopad 2007, 17:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. srpen 2005
Bydliště: Ostrava, Brno
Nahoru
izerS18 napsal:
Bez problému ti ji utáhne. Ale radši když něco bereš, vem Seasonic SS 500 EOM :wink:


Moc drahé... tak já valím do shopu pro ten Corsair.

_________________
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 840 512GB; Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. listopad 2007, 17:08 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
Ten Seasonic je o 100kč dražší :)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49154

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Corsair 2 x 8 GB 3000MHz CL 15| GigaByte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G @ 1900 - 11600MHz | Evo 850 500GB + 15TB Capacity | Enermax Revolution87+ 1000W Gold | CoolerMaster Cosmos II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. listopad 2007, 17:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. říjen 2006
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
izerS18 napsal:
Ten Seasonic je o 100kč dražší :)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49154
rikal moc drahe tak moc drahe... pro nekoho je i 100,- moc rozdil no...hh


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. listopad 2007, 17:56 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
izerS18 napsal:
Ten Seasonic je o 100kč dražší :)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49154


Oba to jsou dost kvalitní zdroje a zvládnou danou sestavu bez problémů s Corsairem tedy chybu rozhodně neudělá.

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. listopad 2007, 18:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. srpen 2005
Bydliště: Ostrava, Brno
Nahoru
Aha, tak vy jste mysleli jiný než já.Přesně ten název jsem v rychlosti nikde nenašel a musel jsem fičet na bus, abych to stihl koupit.To kilo bych připlatil klidně, kdybych byl ochotný čekat, až to dojde poštou, ale já jsem chtěl zdroj z toho krámu, abych si tam pro něj mohl dojít.Za půl hodiny jsem byl se zdrojem zpět a teď jen koukám, jak tele na nové vrata, jak si s tím pohráli a co přibalili.Je tam nap. kabel, hezká nálepka Powered by Corsair,dokoce i šroubky a takové ty platové pásky pro uchycení nebo stažení kabelů.Celé to bylo zabalené v pytlíku s logem Corsair.Jako musím říct, že když otevřete krabici, tak už první pohled vypovídá o prestiži té firmy.

_________________
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 840 512GB; Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. listopad 2007, 18:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. říjen 2006
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Dr.Buba napsal:
Aha, tak vy jste mysleli jiný než já.Přesně ten název jsem v rychlosti nikde nenašel a musel jsem fičet na bus, abych to stihl koupit.To kilo bych připlatil klidně, kdybych byl ochotný čekat, až to dojde poštou, ale já jsem chtěl zdroj z toho krámu, abych si tam pro něj mohl dojít.Za půl hodiny jsem byl se zdrojem zpět a teď jen koukám, jak tele na nové vrata, jak si s tím pohráli a co přibalili.Je tam nap. kabel, hezká nálepka Powered by Corsair,dokoce i šroubky a takové ty platové pásky pro uchycení nebo stažení kabelů.Celé to bylo zabalené v pytlíku s logem Corsair.Jako musím říct, že když otevřete krabici, tak už první pohled vypovídá o prestiži té firmy.
no a jak si dopadl s tim pocitacem pomohlo ti ten novy zdroj??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. listopad 2007, 06:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. květen 2007
Bydliště: Praha Zličín
Nahoru
Dr.Buba napsal:
Aha, tak vy jste mysleli jiný než já.Přesně ten název jsem v rychlosti nikde nenašel a musel jsem fičet na bus, abych to stihl koupit.To kilo bych připlatil klidně, kdybych byl ochotný čekat, až to dojde poštou, ale já jsem chtěl zdroj z toho krámu, abych si tam pro něj mohl dojít.Za půl hodiny jsem byl se zdrojem zpět a teď jen koukám, jak tele na nové vrata, jak si s tím pohráli a co přibalili.Je tam nap. kabel, hezká nálepka Powered by Corsair,dokoce i šroubky a takové ty platové pásky pro uchycení nebo stažení kabelů.Celé to bylo zabalené v pytlíku s logem Corsair.Jako musím říct, že když otevřete krabici, tak už první pohled vypovídá o prestiži té firmy.


To vis Corsair neni eurocase :lol: ,ted uz mas doma kvalitku a muzes klidne spat pri kvalitnim zdroji ktery ti neodpali cely komp jak to delaji nektery shit zdroje. :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. listopad 2007, 10:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. srpen 2005
Bydliště: Ostrava, Brno
Nahoru
Tak, včera se mi do toho už nechtělo, ale dneska odpadly přednášky, tak sjem se do toho ráno dal, přehodi zpátky desku se kterou jsem měl problémy a teď testuju.Až budu 100% vedět, jak to dopadlo, tak to sem napíšu.Jinak ten LC Power nebyl špatný, ale jedno mi po bouřce nešel nahodit komp, tak sjem myslel, že šla deska do kytek, koupil jsem Experta a měl s ním jen problémy.Původní desku jsem dal do servisu na proměření a borci mi řekli, že je naprosto vpořádku,otestovali ji a je vpohodě.Hlava mi to nebere.Ale to sem nepatří, takže konec OT.Jestli chcete někdo reagovat, tak na SZ.

Edit: Tak mi po pořád padá a už fakt nevím proč. Zdrojem to nebylo.

_________________
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 840 512GB; Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. listopad 2007, 11:04 
Nováček
Nováček

Založen: 10. červenec 2007
Nahoru
Zdravim chtěl bych se zeptat jestly Fortron ATX-400PNF 400W utahne tuto sestavu
Procesor : AMD Athlon 64 X2 5000+ EE (socket AM2)
GK : Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 GT 256MB
RAM : Geil DIMM 2048MB DDR II 667MHz Kit
HDD : WD 160 GB

Dik za odpovědi

_________________
www.experts.euweb.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. listopad 2007, 11:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. květen 2007
Bydliště: Praha Zličín
Nahoru
Utahne s prstem v nose naprosto v pohode.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. listopad 2007, 11:25 
Nováček
Nováček

Založen: 10. červenec 2007
Nahoru
xmen2 napsal:
Utahne s prstem v nose naprosto v pohode.

Diiiky moc !!!! 8-)

_________________
www.experts.euweb.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 08:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. červenec 2004
Bydliště: Pustiměř
Nahoru
Zmákne 400 Seasonic EOM (2*12V 17+16 A)
C2D na 3 ghz + 3850 512mb ?

Ed/
izerS18 - diky taky sem si říkal že v poho, ale pro sichr..

_________________
***MSI Z370 SLI PLUS***i7-8700***2*16GB 2666@3200 MHz***1080 Ti


Naposledy upravil tnema dne po 19. listopad 2007, 10:44, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 08:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
Řekl bych, že naprosto bez problémů :)
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=3

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Corsair 2 x 8 GB 3000MHz CL 15| GigaByte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G @ 1900 - 11600MHz | Evo 850 500GB + 15TB Capacity | Enermax Revolution87+ 1000W Gold | CoolerMaster Cosmos II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 20:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
chci vás poprosit bude mi stačit Corsair 520W na mou sestavu v popisu?

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41288

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 20:16 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
Mirkana napsal:
chci vás poprosit bude mi stačit Corsair 520W na mou sestavu v popisu?

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41288

dle testů a měření na internetu, by ti to měl ten Corsair utáhnout v pohdoě

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Corsair 2 x 8 GB 3000MHz CL 15| GigaByte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G @ 1900 - 11600MHz | Evo 850 500GB + 15TB Capacity | Enermax Revolution87+ 1000W Gold | CoolerMaster Cosmos II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 20:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
diky moc . ještě někdo? potvdí ? a obědnám ho :)

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 20:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
utáhne to naprosto v klidu ;-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 20:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. říjen 2006
Bydliště: Cheb
Nahoru
Mirkana napsal:
diky moc . ještě někdo? potvdí ? a obědnám ho :)


mam ho a muzu jedine doporucit :)

_________________
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 21:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
OK diky objednám tedy

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2007, 21:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
paja13 napsal:
Mirkana napsal:
diky moc . ještě někdo? potvdí ? a obědnám ho :)


mam ho a muzu jedine doporucit :)


pisni mi prosím na ICQ rad bych prohodil pár slov! diky

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 1863 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 94  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.