Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 22. leden 2021, 16:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Genius Maxfighter F-23 (usb)
PříspěvekZaslal v: st 6. srpen 2003, 18:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2003
Bydliště: Brodce / Brodec
Nahoru
Nevím jak je to možné, ale tenhle joystick mi nefunguje under WinXp. I když je na WinXp dělanej, funguje mi jen u Win98SE. Kámoš si ho koupil a hle... stejná vada. Jde mi hlavně o to, abych věděl, zdali ho vrátit...nebo dát do kupy "Via USB 2.0 Enchanced Host Controller" -downloadovat nový ovladače.
8)

_________________
Mám Noutbůůůk :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 9. srpen 2003, 15:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Milín - okres Příbram
Nahoru
Mas SP1???

_________________
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. srpen 2003, 11:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2003
Bydliště: Brodce / Brodec
Nahoru
No, hele sice něco o počítačích vím,ale tohle mi nic moc neříká (nepoužívám zkratky, ale celá jména). Sp1=Windows Xp Professional?????

_________________
Mám Noutbůůůk :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. srpen 2003, 12:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Milín - okres Příbram
Nahoru
Summerboy napsal:
No, hele sice něco o počítačích vím,ale tohle mi nic moc neříká (nepoužívám zkratky, ale celá jména). Sp1=Windows Xp Professional?????


Service Pack 1

_________________
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. srpen 2003, 17:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2003
Bydliště: Brodce / Brodec
Nahoru
Service pack...nemám. To je problém...možná. No pokud to má kolem 20Mb a výše, tak to z internetu taky nedostanu (downloaduju rychlostí sotva (3,7Kb/s) :(

_________________
Mám Noutbůůůk :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. srpen 2003, 18:46 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 31. květen 2003
Bydliště: BRNO
Nahoru
Summerboy napsal:
Service pack...nemám. To je problém...možná. No pokud to má kolem 20Mb a výše, tak to z internetu taky nedostanu (downloaduju rychlostí sotva (3,7Kb/s) :(


ma pres 130MB takze asi nic :lol:

_________________

And ye shall know the truth and the truth shall make you free


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 15. srpen 2003, 21:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Milín - okres Příbram
Nahoru
Jestli mas DVD tak si kup PCWorld (ale s DVD) a tam prej je.....
Jinak ja ho uz stahuju a presne ted mam 71MB.... :) este 50MB :(

_________________
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. srpen 2003, 14:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Tak přesně ten samej problém mam taky. Jen mam I850 a podařilo se mi tu páčku nainstalovat - přesně ovaldače od Geniusu. Mam je na hadru, jen nevím, které to jsou. Po "nainstalování" šla páčka dobře - občas se i pohnul kurzor a docela zbrkle to skákalo. JE TO SHIT!!!!

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. srpen 2003, 14:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Další postřeh: Zkusil jsem to nainstalovat (Win driverů) na kompu s WIN XP PRO SP1 a instalace narozdíl od XP non SP1 proběhla OK, ale problém nastal při spuštění herních zařízení z ovl. panelů provedlo chybu - neodesílat...JE TO SHIT

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. srpen 2003, 16:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2003
Bydliště: Brodce / Brodec
Nahoru
karf napsal:
Tak přesně ten samej problém mam taky. Jen mam I850 a podařilo se mi tu páčku nainstalovat - přesně ovaldače od Geniusu. Mam je na hadru, jen nevím, které to jsou. Po "nainstalování" šla páčka dobře - občas se i pohnul kurzor a docela zbrkle to skákalo. JE TO SHIT!!!!



No jó,ale ty máš gameport verzi a ne USB. :P
Né kecám, je to série zmetků, nic víc. Možná ta cena je OK. U dvou lidí prostě tenhle Jstick na Xp nešel, jednomu dokonce na W98se.

_________________
Mám Noutbůůůk :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. srpen 2003, 22:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Jak jsi přišel na to, že mam gameport? Kdybych měl gameport, tak jsem vysmátej a pařim MS FS 2000 PRO. Já mam USB! Ještě jednou: připojil jsem páčku do USB na PC s XP non SP1 a win začalo instalovat ovladače na OSB HID a podobné. To proběhlo a pak to instalovalo herní zařízení, které to nenainstalovalo. tak jsem začal pátrat po netu a našel několik verzí droverů přímo od Geniusu přičemž jsem si vyměnil pár ostrých emailů s nějkým helpem Geniusu, který se mi snažil vnutit fakt, že ta páčka funguje v XP bez dalších ovladačů. Našel jsem ovladače Geniusu, nainstaloval a hle - páčka se hlásila a dokonce fungoval i nějakej ten konfigurátor. Jenže ve hrách to bylo nepoužitelné, protože se to chovalo přehnaně citlivě - asi jako optická myš na skle. Tak jsem páčku odpojil a ležím pod stolem.

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. srpen 2003, 20:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2003
Bydliště: Brodce / Brodec
Nahoru
Ach tak, to potom sorry. Já myslel že jsi instaloval ovladače na Joystick. No teď když si to vezmu přijde mi to nablblé instalovat Joy drivery na usb Joye (tohle mi prolítlo hlavou). Takže USB...ja to zkusím od toho geniusu a uvidím, třeba i zaprudím. :D

_________________
Mám Noutbůůůk :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. srpen 2003, 13:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Jo zkus to. Ale jak jsem psal. XP ovaldače nenajdou a SP1 už jo. Jen chybuje nastavení páčky. Hry jsem teda nezkoušel, páš ty XP SP1 jsou na kompu s pomalou grafárnou a hry neeeee.

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. září 2003, 08:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2003
Bydliště: Brodce / Brodec
Nahoru
Tak jsem to vozkoušel na těch XPčkách. Fungujou. Dík.

_________________
Mám Noutbůůůk :-)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.