Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 26. únor 2021, 22:41

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Prosba ohledně volantu
PříspěvekZaslal v: pá 21. prosinec 2012, 21:16 
Nováček
Nováček

Založen: 21. prosinec 2012
Nahoru
Zdravím mám takový problém ohledně Logitech Driving force PRO
Rozsah volantu je příliš malý a chtěl bych ho zvětši -
http://www.youtube.com/watch?v=DwASqVaGkfM&feature=youtu.be
Existuje nějaký díl např ze Logitechu G27 který tomu pomůže ?
Předem díky


 Profil  
 Předmět: Re: Prosba ohledně volantu
PříspěvekZaslal v: pá 21. prosinec 2012, 23:33 
Nováček
Nováček

Založen: 21. prosinec 2012
Nahoru
V pořádku všechno se vyřešilo ale po naladění volantu mi začal volant blbnout a když ho chci držet tak cuká viz video http://www.youtube.com/watch?v=rtw5rnfXXCY&feature=youtu.be


 Profil  
 Předmět: Re: Prosba ohledně volantu
PříspěvekZaslal v: so 22. prosinec 2012, 10:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. květen 2007
Bydliště: Rožnov p.R., Loukov
Nahoru
Ahoj, pokud vím tak tento volant má v ovladačích možnost volby rozsahu otáčení 200° nebo 900°, na to už asi přišels.
Tady to cukání je zřejmě způsobený zašpiněným optickým snímačem polohy volantu, mělo by pomoct volant rozebrat a vyčistit. (osobně tento typ volantu nemám, ale někde na fórech CzechLFS nebo RBR OnlineRacing se to určo řešilo...)

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Prosba ohledně volantu
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2013, 12:55 
Nováček
Nováček

Založen: 10. květen 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Jde rozsah nestavit i u Logitech Driving force GT? Mám na mysli PC a PS3.
Díky

_________________
Z170 + 6600K@4,5GHz, 32GBram, gtx1060, SB X-fi Fatal, NVMe evo 256GB, WD 1TB, Zalman Reserator 1 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: Prosba ohledně volantu
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2013, 22:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. květen 2007
Bydliště: Rožnov p.R., Loukov
Nahoru
Pokud vím, tak Driving Force GT je přímým nástupcem Driving Force Pro, vnitřnosti by měly být velice podobný, včetně nastavení rozsahu otáčení...

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Prosba ohledně volantu
PříspěvekZaslal v: po 14. leden 2013, 20:13 
Nováček
Nováček

Založen: 10. květen 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Tak teď ještě kde a jak to nastavit? :)

_________________
Z170 + 6600K@4,5GHz, 32GBram, gtx1060, SB X-fi Fatal, NVMe evo 256GB, WD 1TB, Zalman Reserator 1 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: Prosba ohledně volantu
PříspěvekZaslal v: pá 25. leden 2013, 21:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. květen 2007
Bydliště: Rožnov p.R., Loukov
Nahoru
Tož v SW od Logitechu ne? :-)

_________________
Obrázek


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.