PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Log G 15 nastavení displeje
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=111&t=211893
Stránka 1 z 1

Autor:  Varimathras [ čt 14. srpen 2014, 11:32 ]
Předmět:  Log G 15 nastavení displeje

//PET5: Přesunuto do správné podsekce

Zdravím, z ničeho nic se mi z displeje klávesnice ztratily hodiny i ostatní věci a nemůžu přijít na to, kde to v panel manažeru dostat zpět. Na displeji je jen " výchozí konfigurace" :-(
Poradí někdo?

Autor:  Bez_n1ck [ čt 14. srpen 2014, 15:14 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Po otevření Logitech Gaming Software se přesuň na klávesnici (pokud máš víc Logitech G zařízení), klikni na displej a vyběhne následující okno:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/236 ... pplety.png
Zde je potřeba zafajfkovat požadované applety v levé části.

Autor:  Varimathras [ čt 14. srpen 2014, 18:06 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Co to je? To já vůbec nemám nějakej gaming software. Já mám jen tohle


Obrázek

Autor:  Bez_n1ck [ čt 14. srpen 2014, 23:21 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Tak zační s tím, že si stáhneš poslední LGS.
Ale tady se to nastavovalo taky nějak. Buď v tom "programy spuštěné v tomto zařízení", nebo někde v sekci "programy" (vlevo)

Autor:  Varimathras [ pá 15. srpen 2014, 07:31 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Já vím, že se to tu nastavovalo, jenže teď to vypadá takhle a u všeho je to tlačítko konfigurovat zašedlý, nejde na něj kliknout.


Obrázek

Autor:  Bez_n1ck [ pá 15. srpen 2014, 10:09 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Zkusil bych ten novej LGS. Je společnej pro celou G series logitechu, takže já si tam můžu nakonfigurovat i myš.
Je potřeba si uvědomit, že displej G15 bez ovladačů nefunguje, takže pokud je ten ovladač nějak nakopnutej, tak to uplně dobře fungovat nebude.

Autor:  Varimathras [ pá 15. srpen 2014, 11:04 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Tak divný je, že to šest let funguje v pořádku a najednou se to z ničeho nic sekne. Já to zkusím ještě reinstal, protože ten gaming software samozřejmě nainstalovat můžu, ale když to najednou nefunguje s něčím s čím to normálně fungovalo, tak je někde problém.

Autor:  Varimathras [ po 18. srpen 2014, 13:33 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Tak jsem stáhnul ten novej gamepanel soft ale nikde tam nevidím možnost nastavení jak rychle mají aplety rotovat na displeji.

Autor:  Bez_n1ck [ po 18. srpen 2014, 15:40 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Jako že se applety každejch X vteřin měněj? To jsem nikdy nepoužíval, takže nevím.

Autor:  Varimathras [ út 19. srpen 2014, 06:58 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

JJ přesně tak, mě se tam točil čas, využití cpu a ram a teploty z aidy.

Autor:  Bez_n1ck [ út 19. srpen 2014, 07:06 ]
Předmět:  Re: Log G 15 nastavení displeje

Podle všeho to vypadá, že tuhle funkci odebrali :(

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/