Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 19:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: logitech g 500 problem s oznacenim textu presuvanim okien
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2015, 08:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. září 2006
Nahoru
mam tuto mys asi 4 roky a zacinam mat problem s oznacovanim textu a presuvanim okien niekedy sa tvari ako keby som spravil dvojklik a tak myslite ze mys uz je na vyhodenie ?

tuto som nasiel aj video ako to fixnut ale moja anglictina nie je na takej urovni :(

Kód:
https://www.youtube.com/watch?v=dWJk4EWfyOA

_________________
Intel core i9 9900K @ 8x 5,0 GHz Thermaltake Water 3 0 Pamet:Kingston HyperX Predator 32GB (4x8GB) DDR4 3200Mhz MB:Asus Rog Maximus XI Extreme VGA:ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX1080Ti OC Hdd:Micron 2200 512GB + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:BenQ XL2720Z+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 10 x64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: logitech g 500 problem s oznacenim textu presuvanim okie
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2015, 10:15 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Jenže tohle chování pravděpodobně není vinou kontaktní plochy samotného tlačítka s mikrospínačem, ale mikrospínačem samotným. Je potřeba myš otevřít a vyměnit mikrospínače. Je poměrně nutné ale sehnat pravé omrony na opravu, jinak nové mikrospínače odejdou velice rychle. Je to práce tak na hodinku s cenou okolo stovky na eBay.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: logitech g 500 problem s oznacenim textu presuvanim okie
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2015, 11:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. září 2006
Nahoru
a ako to mam hladat na ebay popripade priamo odkaz by nebol? dik

_________________
Intel core i9 9900K @ 8x 5,0 GHz Thermaltake Water 3 0 Pamet:Kingston HyperX Predator 32GB (4x8GB) DDR4 3200Mhz MB:Asus Rog Maximus XI Extreme VGA:ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX1080Ti OC Hdd:Micron 2200 512GB + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:BenQ XL2720Z+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 10 x64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: logitech g 500 problem s oznacenim textu presuvanim okie
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2015, 14:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: Holešov
Nahoru
na ebay jsem nasel jen omrony vyrabene v cine ,na foru logitechu pisi ,ze logitech zacal do mysi montovat levne omrony z ciny ,doporucuji tam omrony z japonska ,ale maji jine oznaceni tak nevim
china http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... +&_sacat=0
japonsko http://mcsimple.com/index.php/taobao/vi ... 9653210501
http://www.digikey.com/product-detail/e ... 2-ND/83266

_________________
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)


 Profil  
 Předmět: Re: logitech g 500 problem s oznacenim textu presuvanim okie
PříspěvekZaslal v: so 21. únor 2015, 09:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. září 2006
Nahoru
ok dik objednane

_________________
Intel core i9 9900K @ 8x 5,0 GHz Thermaltake Water 3 0 Pamet:Kingston HyperX Predator 32GB (4x8GB) DDR4 3200Mhz MB:Asus Rog Maximus XI Extreme VGA:ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX1080Ti OC Hdd:Micron 2200 512GB + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:BenQ XL2720Z+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 10 x64 Pro


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.