Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 10. prosinec 2019, 12:07

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Logitech K375s + M720 Trhiatlon
PříspěvekZaslal v: st 16. leden 2019, 11:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2007
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Ahoj,
premyslim o navratu k bezdratu v kancelari, kde mam vedle sebe notebook, PC a obcas tablet (vse WIN10), ale vadi mi na stole roztahane 2 sady (klavesnice a mys + u tabletu je dock s klavesnici, ale tablet mi az tak nevadi). NTB je na docku a pouzivam to jako dva monitory, k tomu mam u PC dalsi 2, takze mam 2x 22" + 1x 24"+ 1x12 + pripadny tablet na 10" ... vypada to silene a zere to misto a prach.

zminena zarizeni od Logitechu se dnes na CZC daji poridit za bratru 1800CZK a budu moct vyhodit klavesnice a mysi do haje + bych na dock pripojil monitory 2x22" a stejne tak na PC a ta 24" muze jit do pryc. (22" je TN eizo, 24" je ips lenovo think vision, ale subjektivne mam z toho monitoru horsi dojem nez z toho starickeho eiza, ale to je do jine diskuse - proto by sla pryc ta 24")

na tom Logitechu se mi libi moznost prepinani mezi 3 ruznymi zarizenimi (PC+NTB a pripadne sparuju s tabletem). Otazka zni - mate s tim nekdo zkusenosti? nepodarilo se mi najit nikoho, kdo by je mel, resp. ani jineho vyrobce, ktery by to umoznil. Navic udajne to ma jakysi SW Flow, na kopirovani mezi temi zarizenimi, ale to je mi uplne u ..., pouzivam cloud sparovany na vsech zarizenich.

PC je na nejake vykresy v CADu a dokumentace ve Wordu, NTB v podstate to same, jen ve vyrazne mensim rozsahu. Tablet pouzivam v kancelari jen kdyz ho potrebuju "nachystat pred cestou" - synchronizovat cloud, pripadne stahnout data, kdyby na cestach nebylo pripojeni...

neni to na hrani ani na jednom zarizeni, ted mam u NTB M215 od logitechu a dratovou klavesnici MSI, co se davala k nejakemu staremu HW. U PC je dratova klavesnice i mys od Logitechu (RX250 + logitech deluxe 250 keybord), takze predpokladam, ze jakakoliv vymena bude k lepsimu :)

pokud by nekdo vedel nejake alternativy, rad bych se vesel do 2k vcetne DPH :)
diky

_________________
PC: INTEL Core i5 650@3,2GHz, 12GB DDR3 1333, Gigabyte H55-UD3H, NVIDIA Quadro FX4600 768MB, EIZO FlexScan S2202 x2
NTB: Lenovo ThinkPad x270, Core i5 7200U, 8GB, 250GB SSD, W10Pro
NTB: Lenovo ThinkPad x201i


 Profil  
 Předmět: Re: Logitech K375s + M720 Trhiatlon
PříspěvekZaslal v: po 21. leden 2019, 12:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2007
Bydliště: Vysočina
Nahoru
tak jsem je nakonec objednal a uz je testuju :)
uvital bych "multimedialni klavesy" samostatne a ne pres "FN" na F klavesach - hlavne na zkratky typu Alt+F4 je to opruz, ale to je asi jedina vytka zatim. Jeste si musim zvyknout, ze nemusim presouvat klavesnici a mys od druheho PC a jsem happy. jeste teda jsem mel klavesy dal od sebe, ale na to se da zvyknout celkem rychle :)

mys perfektne padne do ruky, je tezsi, ale vubec mi to nevadi.

konfigurace na dve zarizeni snadna u obou zarizeni, flow jsem nezapinal, to nepotrebuju.

konfiguroval jsem si dva unyfying receivery - jeden od klavesnice v jednom pc, druhy od mysi v dock stationu - oboji snadno proveditelne - sw od logitechu si jen vyzadat vypnuti a opetovne zapnuti zarizeni, ktere ma byt na unyfying pridano ...

za me muzeme lock, tema je bezpredmetne - pripadne pokud moderator usoudi, ze ma smysl to nechat pro dalsi uzivatele... :)

_________________
PC: INTEL Core i5 650@3,2GHz, 12GB DDR3 1333, Gigabyte H55-UD3H, NVIDIA Quadro FX4600 768MB, EIZO FlexScan S2202 x2
NTB: Lenovo ThinkPad x270, Core i5 7200U, 8GB, 250GB SSD, W10Pro
NTB: Lenovo ThinkPad x201i


 Profil  
 Předmět: Re: Logitech K375s + M720 Trhiatlon
PříspěvekZaslal v: po 21. leden 2019, 12:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Jestli dobre vidim, tak fn+esc


 Profil  
 Předmět: Re: Logitech K375s + M720 Trhiatlon
PříspěvekZaslal v: po 21. leden 2019, 12:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2007
Bydliště: Vysočina
Nahoru
jojo, vidis dobre, pak ale tlacitka 1 / 2 / 3 (resp. F1-3) musis mackat s Fn klavesou - tzn prepinani mezi zarizenim :) to bude o tom, komu co vyhovuje vic - za me by byly multimedia lepsi samostatne misto zdvojeni funkcnich klaves :)

pro nekoho muze byt u klavesnice minusem i chybejici diody pro Caps/Num lock
- na NTB Lenovo se zobrazi obrazek na displayi jako pri pouziti NTB klavesnice)
- na PC s Win10 Pro se zobrazi obrazek asi na zaklade Logitech appky/driveru

_________________
PC: INTEL Core i5 650@3,2GHz, 12GB DDR3 1333, Gigabyte H55-UD3H, NVIDIA Quadro FX4600 768MB, EIZO FlexScan S2202 x2
NTB: Lenovo ThinkPad x270, Core i5 7200U, 8GB, 250GB SSD, W10Pro
NTB: Lenovo ThinkPad x201i


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.