Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 18. duben 2021, 17:55

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Více myší na jedno PC
PříspěvekZaslal v: so 8. listopad 2003, 18:12 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 25. říjen 2003
Bydliště: Brno? Brno!
Nahoru
Chtěl bych připojit více myší ke svému PC. Nevíte, jestly je nějak omezený jejich počet? Zatím tam mám dve (USB+ PS2). Podělte se o své zážitky s připojením více myší!!!

_________________
AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+(11x205,5=2260MHz, 1.7V) MB Asus A7N8X, 512 Mb DDR (333@410), [zatím] GF3 Ti 200, SB live! 5.1, 19" ViewSonic G90f, rudě osvětlenej vnitřek skříně, na okně se pracuje


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. listopad 2003, 19:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Milín - okres Příbram
Nahoru
Na co to probuh potrebujes??? :)

_________________
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)


 Profil  
 Předmět: Re: Více myší na jedno PC
PříspěvekZaslal v: so 8. listopad 2003, 21:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Liberec
Nahoru
JohnyZ napsal:
Chtěl bych připojit více myší ke svému PC. Nevíte, jestly je nějak omezený jejich počet? Zatím tam mám dve (USB+ PS2). Podělte se o své zážitky s připojením více myší!!!


Nevidim v tom problem.... melo by to fungovat...treba 2xUSB, PS2, SERIAL, 2xSERIAL - rozsirovacka do PCI... to je 6 mysicek...no hotovej zverimex :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. listopad 2003, 21:32 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Nidzo napsal:
Na co to probuh potrebujes??? :)


Presne tak.K cemu potrebujes talovej zverinec?To budes snad zkouset mysi nebo co?

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. listopad 2003, 13:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. září 2003
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
Nidzo napsal:
Na co to probuh potrebujes??? :)


Presne tak.K cemu potrebujes talovej zverinec?To budes snad zkouset mysi nebo co?


no ja to tak mam :) na USB mam Microsoft Optical Explorer a na PS/2 mam nakou bezdratovou mrchu (genius i s klavesnici)
BTW mam i dve klavesnice PS/2 + USB ( dobre se potom hraji treba nejaky auticka... ve split screenu)

_________________
AMD XP2500+ @(11*183 MHz)/1,650V/ [Water Cooled], MSI KT3-Ultra2 BR (A6380VMS.570), 2*256MB DDR 333 [Copper Cooled]/2.6V/, MSI GeForce 4Ti 4800 SE 8x 128MB @(330/610)/1.7V/[Water Cooled], WDAC 80GB JB, 2*Seagate 80GB Baracuda 7200 Stripe, DVD+-RW NEC ND-1300A, CD-RW TEAC CD-W540E, CD-R TEAC CD-540, Creative SB Live 1024!, Genius 5.1 Home Theater, KOSS Pro4/AAT CRT 21" iiYama Vision Master 502


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. listopad 2003, 16:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
No tak já normálně používám. 1x ps2 + 1x serial(tu mám u postele abych nemusel vstávat).
Mám ale vyzkoušeno že k nim fungovala i USB myš.
Takže mi dohromady fungovaly 3 myši bez problémů.
Těch USB by podle mě šlo dát i víc, no ale už jsem je neměl po ruce.
Jinak si teda vystačím se dvěma.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. listopad 2003, 16:25 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 02. červen 2003
Bydliště: Brno,Přerov,Podhoří
Nahoru
Taky používám 2 myši. Tu druhou jen když mi v bezdrátové optice dojdou baterky. Jedna do USB a druhá USB v redukci na PS/2 kvůli instalaci windows.

_________________
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. listopad 2003, 16:50 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 29. květen 2003
Bydliště: Orlová-Lutyně
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
Nidzo napsal:
Na co to probuh potrebujes??? :)


Presne tak.K cemu potrebujes talovej zverinec?To budes snad zkouset mysi nebo co?


Videl jsem reseni jeden pocitac, dve mysi, klavesnice, dva monitory. Fungovalo to docela dobre.
Vic uz si ale take nedokazu moc dobre predstavit :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. listopad 2003, 19:56 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 25. říjen 2003
Bydliště: Brno? Brno!
Nahoru
Já tu druhou myš používám jako záložní (když dojdou baterky). Teď mám Logitech Cordless MouseMan Optical (USB) a Genius NetScroll Optical (PS2). Víc se mi jich zatím připojit nepodařilo. Budu dál testovat...

BTW: Mít dvě a víc laserovejch myší je (v noci) dost efektní :-))
Nehledě na to, že dost lidí nemá ani tu jednu...

_________________
AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+(11x205,5=2260MHz, 1.7V) MB Asus A7N8X, 512 Mb DDR (333@410), [zatím] GF3 Ti 200, SB live! 5.1, 19" ViewSonic G90f, rudě osvětlenej vnitřek skříně, na okně se pracuje


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. listopad 2003, 22:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Ja jsem zkousel PS2+serial+USB a slapalo to v pohode.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. listopad 2003, 23:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. září 2003
Nahoru
Jiri Drak napsal:
Ja jsem zkousel PS2+serial+USB a slapalo to v pohode.

ze bych naprogramoval hru "Pretahovani kurzoru" :) ucelem by bylo dat gola do branky soupere( treba nejakej obdelnik) kurzorem mysi jedina podminka je mit pripojeno vice mysi :))

_________________
AMD XP2500+ @(11*183 MHz)/1,650V/ [Water Cooled], MSI KT3-Ultra2 BR (A6380VMS.570), 2*256MB DDR 333 [Copper Cooled]/2.6V/, MSI GeForce 4Ti 4800 SE 8x 128MB @(330/610)/1.7V/[Water Cooled], WDAC 80GB JB, 2*Seagate 80GB Baracuda 7200 Stripe, DVD+-RW NEC ND-1300A, CD-RW TEAC CD-W540E, CD-R TEAC CD-540, Creative SB Live 1024!, Genius 5.1 Home Theater, KOSS Pro4/AAT CRT 21" iiYama Vision Master 502


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.