Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je pá 19. říjen 2018, 03:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: út 17. prosinec 2013, 22:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. březen 2010
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Zdravím,
vzhledem k tomu, že těžím kryptoměny, řekl jsem si, že využiji svoji EVGA P55 Classified 200, která má 7 slotů PCIe. Koupil jsem tedy PCIe risery a co čert nechtěl, deska odmítá naběhnou s více jak třemi kartami. Prostě se zabejčí, zapípá, na POST displeji se objeví kód 85 (což znamená jak jsem zjistil něco ve smyslu chybí grafické zařízení/grafický výstup) a na monitoru se nezobrazí ani BIOS, nic... Nevíte někdo jak z toho? Nerad bych tu desku nahrazoval něčim jiným.
V desce mám i5 650 a 3x1GB Corsair platinum series... napájim to dvouma Seasonicama 650W (80plus Gold).
Díky za případné rady.


 Profil  
 Předmět: Re: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: út 17. prosinec 2013, 22:25 
Červená karta
Červená karta

Založen: 24. duben 2008
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Máš v tom AMD karty? Já měl na P67 UD7 stejný problém, deska uměla quad SLI ale 3karty od AMD nechtěla, prej to Nforce 200 nerad, proč ... to netušim. Tušim, že na tý tvojí desce jsou také Nforce 200 čipy, nebo alespoň jeden. Ještě bych pořádně zčeknul všeckomožný v biosu. Máš připojené extra napájení pro PCIe sloty?


 Profil  
 Předmět: Re: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: út 17. prosinec 2013, 22:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. březen 2010
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Jo AMD karty, jiné na mining ani nemají smysl... BIOS jsem prošel křížem krážem a nenašel jsem žádnou volbu, která by něco takovýho umožňovala/blokovala. To extra napájení je dobrej tip, to jsem nezkoušel, ale je dost možný, že ten proklatej NForce čip to nějak blokuje...


 Profil  
 Předmět: Re: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: čt 19. prosinec 2013, 00:01 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Brno / Břeclav
Nahoru
Ja bych doporucil kouknout se jak se sdili ktere PCIe sloty, to by mohl byt potencialni problem.


 Profil  
 Předmět: Re: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: ne 22. prosinec 2013, 19:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2013
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
Videl bych problem v samotne desce, podporuje akorat 3-way SLI co sem tak pochopil z webu.

http://www.evga.com/articles/00502/classified/

_________________
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte GTX 660 OC| RAM: DDR3 Kingston HyperX PnP 2x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb | CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 10 Profesional


 Profil  
 Předmět: Re: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: ne 22. prosinec 2013, 19:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
tam je problém určite s1156 má iba 20 PCIe liniek takže 7slotov na PCIe no comment

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200 DDR4, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Dell 7577 + Audinst Hud-Mx2 + SoundMagic E50 , Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: ne 22. prosinec 2013, 21:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
16. Stejně jak 1155 a 1150. Ty ze southbridge člověk nemůže počítat, nejsou na grafiky vůbec vhodné a nezapojujouu se do stejnejch PCI-E hubů. Navíc u LGA1156 má southbridge PCI-E jen verze 1.1.


 Profil  
 Předmět: Re: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: pá 27. prosinec 2013, 22:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. březen 2010
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Tak abych to nějak uzavřel - PC se se zapojením molexů pro přídavné napájení rozjel s více kartami, ALE CGminer nevzal více jak tři, takže mám opravdu podezření na ten NForce můstek a jen SLI podporu. Jinak díky všem za rady, nakonec jsem desku vyměnil. ;)


 Profil  
 Předmět: Re: Evga P55 Classified 200 - problém s PCIe
PříspěvekZaslal v: pá 27. prosinec 2013, 23:38 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
je tu moznost, nahodou som to uz riesil, staci hacnut bios... poziadat na zahranicom fore, nech ti bios niekto modne... natom nic nemeni, ze tych liniek je malo

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.