Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 24. leden 2021, 00:00

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problém s CD/RW TEAC CD-W552E
PříspěvekZaslal v: po 15. březen 2004, 21:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
Zádám vsechny znalé této problematiky!! Pri vypalovani mi to na konci hodí chybo NEMOHU PROVÉST FIXATION a zmrvi to CD. Prosim kdo víte co stím pomozte!!Vypalka viz. podpis

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 15. březen 2004, 22:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Zkus pár různých CD (různé značky médií).
Zkus jinou verzi Nera, případně jiný burn SW.
Zkus nový firmware.

Nepomůže-li nic, vem vypalku na reklamačku a sebou pár těch médií se kterými to nejde, ulehčíš si a zrychlíš reklamaci, aspoň teda doufám, sám to tak dělám.

_________________
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. březen 2004, 09:14 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Presne tak poriadne poskusat..... aj rozne media aj rozne softy..... a ak nic nepomoze sup snou na reklamaciu.......
Mne nieco podobne robil Nec 1300A..... v pohode ho reklamovali.....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. březen 2004, 09:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Dělá to u každého CD?
Tohle dělají např. mechaniky při pokusu zapsat větší soubor na médium, než je jeho kapacita.

Stávalo se mi to s Verbatimkami ze spindlu po 50 kusech.
Vešlo se na ně jen kolem 696MB.
Nero tyto CD poznalo jako 704MB a při zápisu 700MB souboru se nakonci objevila stejná hláška, jako tobě.
Některé CD pak nešly přečíst.

Při prozkoumání CD jsem zjistil, že je vada na médiu.
Bílý lak, na médiu jemně zasahoval do reflexní vrstvy CD.
Prostě když jsem obrátil CD, abych se podíval jestli náhodou není poškrábané z výroby, zjistil jsem bílé kapičky na okraji CD.

Nevím jestli někdo má s těmito spindly po 50 CD(v pastovém krytu) stejné zkušenosti, ale u mého byla takto znehodnocena všechna média.
Jinak se značkou Verbatim mám ty nejlepší zkušenosti.
Tohle bylo jen jedinkrát, co mě zklamala.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. březen 2004, 12:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Zlín
Nahoru
No tyhle mechanikyjsou uplne na h***o. Uz jsem ji po 2 reklamoval. Takze ji radej reklamuj. Nebo uplne nejlip zahod.

PS: Ja jsem s Verbatimkama ve spindlu nemel nikdy jediny problem, takze tudy cesta nevede

_________________
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 09:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
Kdys uz jsme u toho firmware nemate nekdo nejakej link na novej k tehle vypalce??? Díky

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
 Předmět: v 1.13
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 16:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Zlín
Nahoru
http://www.teac.de/dspd/downloads/firmw ... 2e_113.zip

_________________
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. březen 2004, 21:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
Díky za rady snad to rozchodim jinak reklamace zatím 8-)

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 29. březen 2004, 20:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
Tak je to uz ready!!! Kdys jsem dal v neru zjistit mechaniku tak mela max.zapis jen 24X a pritom je to 52X tak jsem prehral firm a je to fpoho :roll:

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 1. květen 2004, 17:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
Mno tak jsem se mylil nechtel jsem zakladat novy thread tak jsem to hodil zase tady mno tak ten firmware to vyresil jen na chvili!!! Chyba se vratila ale vypalka je v poho zkousená u dvou dalsich lidí!!! Vidím to but tak ze se mu nelíbí Epox a nebo nevim!! Ale kdys ji dam na samostatne IDE jako master tak to beha v pohode!! :evil:

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 1. květen 2004, 18:03 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
EDIT: Rozhodně jdi do novýho firmware, Teac 552E ho měl z výroby nějakej špatnej. O tomhle vím, že tento problém vyřešil u pár lidí:
http://www.cdr.cz/rekordery/teac/firmwa ... 552E02.EXE

Taky zkus nahrát nový ASPI:
http://download.com.com/3000-2098-10219041.html

_________________
Bathory


Naposledy upravil Bathory dne ne 17. říjen 2004, 18:13, celkem upraveno 4x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 1. květen 2004, 18:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2003
Bydliště: Praha, Jindřichův Hradec
Nahoru
sir.morpheus napsal:
Mno tak jsem se mylil nechtel jsem zakladat novy thread tak jsem to hodil zase tady mno tak ten firmware to vyresil jen na chvili!!! Chyba se vratila ale vypalka je v poho zkousená u dvou dalsich lidí!!! Vidím to but tak ze se mu nelíbí Epox a nebo nevim!! Ale kdys ji dam na samostatne IDE jako master tak to beha v pohode!! :evil:


No tak ji nech na samostatnem ide ne ? :)

_________________
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. květen 2004, 16:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
No klidne bych ji tak dal ale vzhledem k tomu ze mam 2 disky a 2 mechaniky je to celkem problem:(

//Bathory: 17.9.04 jsem poslal autorovi SZ, jestli problém už vyřešil, ale neodpověděl

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.