Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 29. leden 2020, 19:03

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problém s DVD/RW/R9 LG GSA-4120B
PříspěvekZaslal v: po 29. listopad 2004, 21:10 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2004
Bydliště: Třinec
Nahoru
Mam takovy VETSI problem.. tato mechanika mi vubec nechce cist ZADNE cd a dokonce nechce na zadne cd taky palit... S dvd disky je vsechno ok...
Je to na reklamaci???


 Profil  
 Předmět: Re: DVD Vypalovacka LG 4120B
PříspěvekZaslal v: po 29. listopad 2004, 21:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
a mas pri praci s CD zvolenou vypalovačku, kde je v závorce [CD-R/RW] ????
myslim v Nero Express

v Nero smart musíš mít aktivní záložku CD v pravém horním rohu

//edit: aha, problem je i při čtení....rozumíš tím čtení při "kopírování disku"?

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět: LG 4120B
PříspěvekZaslal v: út 30. listopad 2004, 11:41 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2004
Bydliště: Třinec
Nahoru
Mechanika mi vubec nechce detekovat cd... proste se tvari ze tam neni...
Jinac receno.. dam tam prazdne cd nic se nedeje.. nejde palit, protoze nero nedetekuje cd... A jak tam vlozim cd s daty, tak kliknu na mechaniku a otevre se prazdna slozka.... S dvd disky je vscho v poradku.. Nevite co s tim??? :sad:


Naposledy upravil Mr. Killer dne út 30. listopad 2004, 12:01, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. listopad 2004, 11:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2004
Bydliště: Prague
Nahoru
Dělá ti to od začátku? Jakej máš firmware? Jakou značku CD používáš? Zkoušel jsi i jiný značky?
Zkus ji v jinym compu, jestli dělá to samý.

_________________
CPU: Intel Core i5-4670 MB: GIGABYTE GA-Z87-D3HP RAM: Kingston HyperX 8GB HDD: Crucial m4 128GB & WD Caviar WD6400AAKS 640GB & Samsung F2 1TB VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Enermax PRO82+ II 525W Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 19" HP L1955 + 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. listopad 2004, 11:59 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Tak zkus nainstalovat ForceASPI ovladače: http://www.tatool.piwko.pl/down/hard.html
Instalaci spustíš souborem INSTASPI.BAT a potom restartuj počítač.

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. listopad 2004, 12:04 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2004
Bydliště: Třinec
Nahoru
Ok vyzkousim to jakmile prijdu domu.. jsem momentalne ve skole a meli bychom kreslit... :-D :-D .. Potom se ozvu...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. listopad 2004, 23:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2004
Nahoru
Myslim, ze to zbytečně řešíte. Co takhle zavolat do prodejny a případně jí reklamovat ?? :wink:

_________________
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. prosinec 2004, 17:12 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2004
Bydliště: Třinec
Nahoru
Asi jo.. mas pravdu.. ale to bude trvat zase mesic :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. prosinec 2004, 17:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2004
Nahoru
Pokud jsou trochu slusny, tak to behem par dnu zapoji a testnou. Pak ti ji bud vymeni nebo poslou novou. Ale pokud je to jen obycejny shop tak.... asi mesic...

_________________
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. prosinec 2004, 20:00 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Takže můřu v klidu zavřít sekci a jít na pivo? :oops: ........... stačí, když tady do jednoho threadu vyvěsím zprávu
"VŠECHNY PROBLÉMY ŘEŠTĚ U SVÉHO PRODAVAČE!!! :lol:

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. prosinec 2004, 20:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2004
Nahoru
To né, ale spousta lidí tady řeší problém, který stejně jiný lidi nevyřeší.., ehmm, tedy kromě prodejce :-D :-D

_________________
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. prosinec 2004, 23:01 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Tak to se pleteš, většina problémů byla vyřešena aniž by se reklamovalo!
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=17477

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. prosinec 2004, 10:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Nahoru
Presne tak. Pokud totiz uzivatel nainstaluje neco specifickeho, nekdy i nevedomky, muze se stat, ze prestane nejaka vec fungovat. Pak je dobre dostat stav do prostredi, kdy to musi fungovat a kdyz vse selze jit reklamovat.

Ono totiz na lamery existuje u mnoha prodejcu pojem "Neopravnena reklamace" ktera te muze klidne stat i 500 Kc manipulacni poplatek. Reklamovat plne funkcni pristroje je totiz opravdu lamerina.

Muj byvaly kolega se v 80% pripadu setkal prave s timto pripadem a kdo ma ty techniky na testovani plne funkcnich vyrobku platit ? 8-)

_________________
---


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. prosinec 2004, 15:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. duben 2004
Bydliště: Hradec Králové, Praha
Nahoru
no nechtěl bych spekulovat ale tohle je na reklamaci, mam uplně stejnou mechaniku a dělalo mi to taky, akorat ze mi cetlo cd a dvd ne :x tak sem to reklamoval a za tyden mel doma novou

to bathory: si nemusel mazat celej post, stačilo jen to jedno slovo, možná by mu to pomohlo víc než ty nový aspi :lol:

_________________
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. prosinec 2004, 17:15 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Nauč se psát slušně a ne jako zastydlej puberťák, potom ti nikdo posty mazat nebude ...... a jestli někdo dává přednost reklamaci před vyzkoušením nějaké rady zde, prosím, nikomu v tom přece nebráním ..... reklamujte si podle libosti, možná se pak rychleji dostanete do některé z veselých povídek na PCT vedených v kolonce "reklamoLAMY" :wink:

Další případné OT mě na SZ...

_________________
Bathory


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.