Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 9. prosinec 2019, 21:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Box na 3.5ˇ hdd použiti pro dvd
PříspěvekZaslal v: čt 31. prosinec 2015, 22:14 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 17. listopad 2009
Bydliště: Brno
Nahoru
Zdravim měl bych dotaz jestli je možne box ktery je určen pro hdd použit pro dvd mechaniku?Prostě misto hdd tam napojim dvd mechaniku.?


 Profil  
 Předmět: Re: Box na 3.5ˇ hdd použiti pro dvd
PříspěvekZaslal v: pá 5. únor 2016, 17:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
myslis si snad, ze 3,5" dirou proleze dvd? dvd mechanika se dava do 5,5", do diry pro disk se urcite nevejde

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Box na 3.5ˇ hdd použiti pro dvd
PříspěvekZaslal v: pá 5. únor 2016, 17:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Muze chtit pripojit interni mechaniku jako externi. Pravdepodobne kvuli instalaci na stroji, ktery nema DVD. O box samotny jit vubec nemusi...

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Box na 3.5ˇ hdd použiti pro dvd
PříspěvekZaslal v: pá 5. únor 2016, 19:16 
Nováček
Nováček

Založen: 01. únor 2015
Bydliště: Praha
Nahoru
Já myslím, že mělo (pokud nemyslíš, aby se ti to vešlo do ty krabičky :D)


 Profil  
 Předmět: Re: Box na 3.5ˇ hdd použiti pro dvd
PříspěvekZaslal v: pá 12. únor 2016, 14:33 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
pokud se to fyzicky vejde do boxu a bude to mít stejné konektory (SATA napájení + data jsou naštěstí už stejné u disků i mechanik), tak asi proč ne.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.