Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 6. prosinec 2019, 13:39

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 26. leden 2006, 18:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
mno ja jse uz hodnekrat formatoval a porad to ma je .( uz asi rok to mam ted jsem si toho vsiml :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 26. leden 2006, 19:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
tak jsem zkousel je odinstalovat a porad to nejde .(


 Profil  
 Předmět: Problém s DMA
PříspěvekZaslal v: čt 26. leden 2006, 21:47 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2005
Nahoru
Mám takový problém. U DVD vypalovačky se mi po určité době samo přenastaví z módu DMA na PIO. Nevím si s tím rady. Mám ji spolu na jedné kšandě s DVD-ROM. Kabel je 80-ti žilový. Nevíte někdo čím by to mohlo být a jak to odstranit?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 00:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
no tak pls potrebuju stim pomoct :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 17:03 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
AssasineZombie napsal:
tak jsem zkousel je odinstalovat a porad to nejde .(


Nemáš to zakázaný v BIOSu?

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 18:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
myslim ze ne ale kde to v biosu je?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 18:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
mno tak jse koukal mam to zaply .( a nejde to jde to nak udelam fyzicky jako neco vymenit?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. leden 2006, 00:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
EHM tak pomuze mi nekdo???


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. leden 2006, 10:47 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Tady si stáhni Clean pack a projeď si s tím počítač a případně tím druhým prográmkem si oprav registry. Mohlo by to pomoci...

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. leden 2006, 13:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Kdepak ho stahnu? .)

//Bathory: sorry, asi už toho je na mě moc :oops: , tam co napsal Sonoluca. :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. leden 2006, 15:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2005
Nahoru
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2004100101

_________________
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. únor 2006, 00:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
nepomohlo :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. únor 2006, 18:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
nak fyzicky to nejde??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. únor 2006, 20:30 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Přeinstaluj ovladače od desky a to nejlépe za nejnovější...

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. únor 2006, 00:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
to uz sem taky delal nejnovejsi sem tam daval i naky old verze a porad nejde


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. únor 2006, 17:03 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Co to je vůbec za mechaniku?

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. únor 2006, 22:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Me sem poslali z Nvidia sekce ze se tady mam zeptat na HDD WDC 400BB00GFA0


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. únor 2006, 17:20 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Ty se mi jenom zdáš :? , tady probíráme mechaniky a ty tu na nás diskem, nehledě na to, že bys taky mohl už konečně napsat sestavu, kolik máš disků, jak jsou rozhozený na IDE, master-slave atd.

... co jsem komu udělal :D

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. únor 2006, 18:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ja se taky divil me sem poslali z NVIDIA sekce ze presne sem a da se to nak resit??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. únor 2006, 20:15 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Jistě, udělej to, co jsem napsal výše...

_________________
Bathory


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.