Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 06:45

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Win Wista x64 (APPCRASH,c0000374,c0000005)
PříspěvekZaslal v: pá 17. srpen 2007, 14:02 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2006
Nahoru
Nainstaloval jsem Win Vista x64 Home Premium, ihned cracknul a vše bylo OK. Doinstaloval drivery na grafiku a nForce. Dále jsem si nainstaloval ICQ,Operu atd...Večer sem obdržel hlášku, že je připraveno asi 29 aktualizací. Dal jsem tedy vypnout a aktualizace se nainstalovali. Druhý den mi začal zlobit Media Player (nepřehraje video,kde potřebuje kodek-a to mám nejnovější codecpack) a když ho vypnu tak vyskočí okno, že WMP přestal pracovat,ICQ se vůbec nepřipojí a Opera také ne..Internet Explorer funguje v pořádku.

Tady je výpis problému:

Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: wmplayer.exe
Verze aplikace: 11.0.6000.6336
Časové razítko aplikace: 46a16548
Název chybného modulu: StackHash_9968
Verze chybného modulu: 6.0.6000.16386
Časové razítko chybného modulu: 4549bdf8
Kód výjimky: c0000374
Posun výjimky: 000aa0fb
Verze operačního systému: 6.0.6000.2.0.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 9968
Další informace 2: ca7ac73204fd88b5099ccc630218df8f
Další informace 3: 859b
Další informace 4: d1f9ad653b53a311612355e83f436acd
====================================================

Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: Opera.exe
Verze aplikace: 9.22.8801.0
Časové razítko aplikace: 469b355b
Název chybného modulu: StackHash_8d13
Verze chybného modulu: 0.0.0.0
Časové razítko chybného modulu: 00000000
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 042a0048
Verze operačního systému: 6.0.6000.2.0.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 8d13
Další informace 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Další informace 3: 8d13
Další informace 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
===============================================
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: ICQLite.exe
Verze aplikace: 20.52.2587.0
Časové razítko aplikace: 44c901fd
Název chybného modulu: StackHash_8d13
Verze chybného modulu: 0.0.0.0
Časové razítko chybného modulu: 00000000
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 03130048
Verze operačního systému: 6.0.6000.2.0.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 8d13
Další informace 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Další informace 3: 8d13
Další informace 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311

Sestava:Athlon64 3200+, Asus m2n-e, 1GB ram, 7600GT
Nezpůsobuje toto nějaká aktualizace?
Děkuji za každou radu...


 Profil  
 Předmět: Re: Win Wista x64 (APPCRASH,c0000374,c0000005)
PříspěvekZaslal v: pá 17. srpen 2007, 14:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2005
Bydliště: Dobruška
Nahoru
ORBITH napsal:
Nezpůsobuje toto nějaká aktualizace?

Způsobuje, tvůj crack. :evil:

Doporučuji toto.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. srpen 2007, 11:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. leden 2005
Nahoru
Ano i mé doporučení je stejné jako matajona... KUP SI ORIGINÁLKU!!! A PŘEČTI SI PRAVIDLA FÓRA!!!

_________________
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. srpen 2007, 11:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. říjen 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
A k cemu si ten OEM koupi? Nebo se daji OEM Winy koupit i samostatne?

_________________
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. srpen 2007, 12:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2005
Bydliště: Dobruška
Nahoru
Oriwen napsal:
A k cemu si ten OEM koupi? Nebo se daji OEM Winy koupit i samostatne?

Jestli si to PC složil sám a bude si poskytovat podporu ( :roll: ) tak je z něj System Builder a může si OEM na toto PC nainstaloval.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. srpen 2007, 13:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. říjen 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
matajon napsal:
Oriwen napsal:
A k cemu si ten OEM koupi? Nebo se daji OEM Winy koupit i samostatne?

Jestli si to PC složil sám a bude si poskytovat podporu ( :roll: ) tak je z něj System Builder a může si OEM na toto PC nainstaloval.


Hmm to je nejaka novinka ... muzes mi hodit link s popisem?

_________________
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. srpen 2007, 13:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2005
Bydliště: Dobruška
Nahoru
http://www.alza.cz/Publish.asp?idpm=77
http://www.microsoft.com/cze/partner/Sy ... fault.mspx


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. srpen 2007, 13:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. říjen 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Diky , nastuduju.

_________________
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.