Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 20:18

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: FAQ: Automatické spuštění CD ve Windows XP
PříspěvekZaslal v: pá 18. červen 2004, 10:15 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http://support.microsoft.com:80/support/kb/articles/Q155/2/17.ASP&NoWebContent=1&NoWebContent=1

další možnost je TweakUI z balíku MS Powertoys (menu My Computer -> Autoplay -> Types)

(jsou i další možnosti, kdo chce může je sem doplnit :oops: )

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. červen 2004, 12:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2004
Bydliště: Mladá Boleslav
Nahoru
Mě vyhovuje Start spustit... gpedit.msc -> šablony pro správu -> systém -> Vypnout automatické přehrávání = Povoleno
A je to :-D :-D :-D

_________________
CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz - Thermaltake Big Typhon MB - ASUS P5B Deluxe RAM - Kingston 2x1024MB 750MHz CL4 GPU - X1950PRO 256MB HDD - SATA 2 2x 320GB DVD-ROM - Samsung SH183L CASE - 3R System Air Black ZDROJ - SEASONIC M12II-430 430W "80-PLUS" Monitor - LCD 22" Samsung Zvuk - SB Audidy2 ZS, Gembird WCS-YF-1A


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 15. září 2004, 13:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2004
Bydliště: Čadca
Nahoru
alebo ked sa vlozi CD do mechaniky, podrzat lavy shift :)

//zomb - ano, to dočasně zruší autorun funkci. jde držet i pravý Shift, ale to může kolidovat s funkcí usnadnění, kterou tímto doporučuji vypnout :wink:

_________________
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB:
MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E

 Profil  
 Předmět: Usnadneni - drzet shift?
PříspěvekZaslal v: st 13. říjen 2004, 17:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
nanuk napsal:
//zomb - ano, to dočasně zruší autorun funkci. jde držet i pravý Shift, ale to může kolidovat s funkcí usnadnění, kterou tímto doporučuji vypnout :wink:


no usnadneni se snad ale aktivuje jenom dys ten SHIFT mackas nekolikrat po sobe...

_________________
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps


 Profil  
 Předmět: Re: Usnadneni - drzet shift?
PříspěvekZaslal v: st 13. říjen 2004, 17:29 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Monkei123 napsal:
nanuk napsal:
//zomb - ano, to dočasně zruší autorun funkci. jde držet i pravý Shift, ale to může kolidovat s funkcí usnadnění, kterou tímto doporučuji vypnout :wink:


no usnadneni se snad ale aktivuje jenom dys ten SHIFT mackas nekolikrat po sobe...


to taky... je víc funkcí usnadnění ;-)

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Usnadneni - drzet shift?
PříspěvekZaslal v: st 13. říjen 2004, 18:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
zombux napsal:
Monkei123 napsal:
nanuk napsal:
//zomb - ano, to dočasně zruší autorun funkci. jde držet i pravý Shift, ale to může kolidovat s funkcí usnadnění, kterou tímto doporučuji vypnout :wink:


no usnadneni se snad ale aktivuje jenom dys ten SHIFT mackas nekolikrat po sobe...


to taky... je víc funkcí usnadnění ;-)


Sorry, mas pravdu, nak sem na to nepomyslel. :cry:

Jinak ale ty fce usnadneni kde ten shift drzis byvaji ale stejne implicitne vyple, tak je to celkem jedno... :)

_________________
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps


 Profil  
 Předmět: Re: Usnadneni - drzet shift?
PříspěvekZaslal v: st 13. říjen 2004, 18:53 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Monkei123 napsal:
Jinak ale ty fce usnadneni kde ten shift drzis byvaji ale stejne implicitne vyple, tak je to celkem jedno... :)


nesouhlas, implicitně jsou vždycky zapnuté aspoň co moje děravá paměť sahá...

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 3. září 2006, 13:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. březen 2005
Nahoru
na kazdy pc co postavim davam softik : xp-antispy a tam si to nastavis. je tam vela dalsich dolezitych nastaveni/zakazov/ len odporucam.

_________________
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W


 Profil  
 Předmět: Re:
PříspěvekZaslal v: ne 4. leden 2009, 20:43 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2008
Nahoru
Vocko napsal:
Mě vyhovuje Start spustit... gpedit.msc -> šablony pro správu -> systém -> Vypnout automatické přehrávání = Povoleno
A je to :-D :-D :-D



divný ale když dám gpedit.msc,tak mi windows napíše,že to nemůže najít. Se spouštěním mám docela problém,vůbec se mi nic nechce automaticky spustit. Asi mě čeká reinstal win :( . Nějak sem to rozházel,když sem odstraňoval viry


 Profil  
 Předmět: Re: FAQ: Automatické spuštění CD ve Windows XP
PříspěvekZaslal v: ne 4. leden 2009, 21:30 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
to je dost možný, nahlodanej systém dopadá právě takhle. jde to spravit, ale než to na dálku koumat, je rychlejší to přeinstalovat a je pokoj

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.