Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 21. leden 2020, 23:45

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: V aplikaci explorer.exe došlo k problému...
PříspěvekZaslal v: út 10. srpen 2010, 12:03 
Nováček
Nováček

Založen: 15. prosinec 2008
Nahoru
Dřív se mi to nestávalo, ale teď když otevřu nějaký film ve složce stažené soubory se mi zobrazí okno s hláškou: V aplikaci explorer.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Je jedno jestli film otevírám v avi, powerDVD a jiných v programech vždy mi to tam naskočí.


 Profil  
 Předmět: Re: V aplikaci explorer.exe došlo k problému...
PříspěvekZaslal v: út 10. srpen 2010, 13:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. září 2003
Bydliště: Kladno
Nahoru
Mohou za to kodeky. Zkus vypnout náhledy v nastavení složky a mohlo by to přestat. Nebo odinstalovat všechny kodeky a nainstalovat jenom nějaké. Nebo používat přehrávače s vlastnímy kodeky.

_________________
PC: Ryzen 5 1600, Asus B350 PRIME PLUS, Crucial 2 x 8GB, Kingston 960GB PCIe 4x, Sapphire RX560 2GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Inspirion 3737


 Profil  
 Předmět: Re: V aplikaci explorer.exe došlo k problému...
PříspěvekZaslal v: út 10. srpen 2010, 19:08 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Briketa napsal:
Zkus vypnout náhledy v nastavení složky a mohlo by to přestat.

tohle by mělo pomoct stoprocentně, pro jistotu jde ještě natvrdo nastavit aby se ve složkách zobrazovaly jen ikony.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: V aplikaci explorer.exe došlo k problému...
PříspěvekZaslal v: čt 12. srpen 2010, 15:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2006
Nahoru
Reinstalaci/odinstalaci kodeků bych zkusil jako první, třeba to pak půjde.
Shell Extensions (rozšíření exploreru, které je doinstalováno kodekem) jde odstranit touto utilitou:
http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html
pokud chceš zachovat náhledy u jiných souborů a novější/jiné kodeky nepomůžou.

_________________
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.