Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 08:36

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jak doinstalovat Hyperterminál ?
PříspěvekZaslal v: čt 25. listopad 2010, 16:50 
Nováček
Nováček

Založen: 27. květen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Před časem jsem si odlehčil v nLite WinXP_SP3 také o Hyperterminál, který bych však nyní nutně potřeboval. Jak samotný hyperterminál doinstaluji do počítače s nLite widlemi?
Díky za tipy.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak doinstalovat Hyperterminál ?
PříspěvekZaslal v: pá 26. listopad 2010, 13:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Podle me nijak. Tezko tam dostanes neco co tam standardne byt ma nejake cune ho nasilne odstranilo. Pokud to nepujde pres "soucasti windows" (nebo jak se to v tech XPckach jmenovalo) tak si bez sance a gratuluji ti k dokonalemu "odtuneni"...

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Jak doinstalovat Hyperterminál ?
PříspěvekZaslal v: pá 26. listopad 2010, 14:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Ted jsem tam kouknul a v Pridat nebo odebrat programy\soucasti Windows neni Hyperterminal na vyber.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak doinstalovat Hyperterminál ?
PříspěvekZaslal v: st 24. srpen 2016, 16:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Funguje Hyperterminal z Windows XP i přes COM porty na přídavných PCIe kartách, tedy přes takové porty, které nepožívají "legacy" adresy/IRQ?

Konkrétně ve Windows 10 Professional 64bit.
(Přes klasický COM1 port na základní desce s 3F8/IRQ4 tam funguje).

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Jak doinstalovat Hyperterminál ?
PříspěvekZaslal v: po 29. srpen 2016, 12:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Uz jsem ho leta nepouzil. Putty mi prijde privetivejsi a funguje i s USBtoCOM redukcemi.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak doinstalovat Hyperterminál ?
PříspěvekZaslal v: po 29. srpen 2016, 13:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
S tím USB to COM kabelem s Prolific čipem mi Hyperterminal také funguje, ale na PCIE COM/LPT řadiči AXAGO PCEA-PS jsem to nerozchodil. :-/

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.