Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 5. prosinec 2020, 09:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 14:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červenec 2009
Bydliště: Třebíč
Nahoru
existuje nějaká jiná možnost aktivace než přes net a telefon? instalovat jsem totiž xp (original samosebou) a i když je PC připojeno na net nelze to aktivovat... hodi to hlášku že neni možno kontaktovat server a hotovo..

_________________

Gigabyte MA785GT-UD3H
AMD PHENOM II X4 955 BE 3,2 Ghz@4,0 Ghz + Cooler Master Hyper 212+
Kingston HyperX 2x2GB 1600Mhz DDR3
Gainward GTX 470 Golden Sample 1280MB
WD Velociraptor 74GB + Samsung F4 2TB
Seasonic M12 620W
Thermaltake V3 Black edition - mod snad bude brzy hotov
W7 64-bit PRO


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 14:02 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
tuším že pouze internet a telefon. pokud zrovna nemáš telefon po ruce, nech si vygenerovat ID, telefonicky to vyřiď jinde, a ty číslice tam pak dopiš a aktivuj.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 14:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červenec 2009
Bydliště: Třebíč
Nahoru
no hlavně mi vrtá hlavou proč to nejde aktivovat přes net... servry mrkvosoftu jsou normalně dostupny, ale ten aktivator se prostě ne a ne... kolik si účtujou za minutu? předpokládám že hodně...
a navíc to na mě už vybaflo s uplynulou lhůtou na aktivaci... i když to asi bude tím že jsem při instalaci měl o 2 roky starší datum a pak jsem to přenastavil na správné že? potřebuji se tam totiž dostat pro to id...

_________________

Gigabyte MA785GT-UD3H
AMD PHENOM II X4 955 BE 3,2 Ghz@4,0 Ghz + Cooler Master Hyper 212+
Kingston HyperX 2x2GB 1600Mhz DDR3
Gainward GTX 470 Golden Sample 1280MB
WD Velociraptor 74GB + Samsung F4 2TB
Seasonic M12 620W
Thermaltake V3 Black edition - mod snad bude brzy hotov
W7 64-bit PRO


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 14:52 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
aktivace přes telefon je samozřejmě zdarma... jen to obvykle odmítne volání z mobilu a je třeba zavolat na jiné číslo které stojí pár Kč. nelámal bych si s tím hlavu a prostě tam zavolal, jako uživatel legálního systému máš právo na to aby ti to aktivovali.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 15:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červenec 2009
Bydliště: Třebíč
Nahoru
takže jestli správně chápu dovolam se na automat vyhodim mu ID a on zas hodí ID mě který potom namlátím do aktivátoru a je klid?

a taky doufám předpokládám správně že nevadí instalace z upravené instalačky, klíč je na home SP1, instaloval jsem staženy SP2 s integrovanýma ovladačema na použitý HW a dalšími softíky

_________________

Gigabyte MA785GT-UD3H
AMD PHENOM II X4 955 BE 3,2 Ghz@4,0 Ghz + Cooler Master Hyper 212+
Kingston HyperX 2x2GB 1600Mhz DDR3
Gainward GTX 470 Golden Sample 1280MB
WD Velociraptor 74GB + Samsung F4 2TB
Seasonic M12 620W
Thermaltake V3 Black edition - mod snad bude brzy hotov
W7 64-bit PRO


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 15:23 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
ano, když vybereš "aktivovat po telefonu", objeví se ti okno kde vybereš ČR, ono ti to nabídne telefonní číslo a vygeneruje několik skupin znaků. ty se pak zadají telefonem aktivačnímu automatu, ten zase vyplivne jinou sadu čísel, který se pak zadají v tom dialogu, a aktivuje se to.
klíč z SP1 by neměl ničemu vadit, pokud ovšem ta "upravená verze" skutečně je Home edition.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 16:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červenec 2009
Bydliště: Třebíč
Nahoru
sto pro byla... :) no uvidíme, díky za rady

_________________

Gigabyte MA785GT-UD3H
AMD PHENOM II X4 955 BE 3,2 Ghz@4,0 Ghz + Cooler Master Hyper 212+
Kingston HyperX 2x2GB 1600Mhz DDR3
Gainward GTX 470 Golden Sample 1280MB
WD Velociraptor 74GB + Samsung F4 2TB
Seasonic M12 620W
Thermaltake V3 Black edition - mod snad bude brzy hotov
W7 64-bit PRO


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 19:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červenec 2009
Bydliště: Třebíč
Nahoru
mno tak parada.... at zije mrkvosoft

volam na linku, vsecko v pohode, aktivace bez problému... celej šťastnej že zas fungujou wokna jsem natah ovladače pro ex. hadr, tiskarnu a scaner... reset > lognutí do windows > WTF???? zase to chce aktivaci že prej bez ní ani ránu, tak jsem vyhrabal id co mi dal mrkvosoft že ho tam zas namlátím a bude klid a ouha "Vaše kopie systému Windows byla již aktivována" řikam si fajne jedeme dál ale místo práce byl jen pláč odhlásí mě to a šmytec... ani do stavu nouze mě to nepustí abych přemáz wpa.dpl a aktivoval znova...

si tak říkám jestli ta instalačka co jsem stahl nebyla nějak poupravena kvůli te slavne aktivaci... hold použiju origo a zas tam budu dvě hodiny, všechny softy a drivery, tahat ručně.

wokna rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

_________________

Gigabyte MA785GT-UD3H
AMD PHENOM II X4 955 BE 3,2 Ghz@4,0 Ghz + Cooler Master Hyper 212+
Kingston HyperX 2x2GB 1600Mhz DDR3
Gainward GTX 470 Golden Sample 1280MB
WD Velociraptor 74GB + Samsung F4 2TB
Seasonic M12 620W
Thermaltake V3 Black edition - mod snad bude brzy hotov
W7 64-bit PRO


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 17. leden 2011, 22:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2006
Nahoru
Tuzing = cesta do pekla. Nevím kolik lidí se ještě bude muset spálit, než dají lidi s ničením integrity systému pokoj.

_________________
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: st 19. leden 2011, 12:58 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 14. prosinec 2007
Bydliště: Far, far, away
Nahoru
Jste si jistý, že jste použíl správné CD a správný klíč?

Ty případy, kdy se objevuje hláška typu Aktivace provedena, ale pořád ji chce od Vás znovu a znovu se děje u XP.
Případy jsou při použití nesprávného média a klíče (rozumějte jiné verze SP, např. SP2a, SP2b, Sp2c apod.)


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: st 19. leden 2011, 13:33 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Maranov napsal:
Tuzing = cesta do pekla. Nevím kolik lidí se ještě bude muset spálit, než dají lidi s ničením integrity systému pokoj.

s tím naprosto souhlasím.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: po 7. únor 2011, 20:29 
Nováček
Nováček

Založen: 07. únor 2011
Nahoru
Tak já mám ještě zajímavější bonbónek od Microsoftu ... číslo pro aktivaci po telefonu 221777222 hlásí, že účastník je dočasně nedostupný. To je mimochodem již druhý den. Pevnou linku nemáme, takže jsem ve slepé ulici. To je vopruz ... :angry2:


 Profil  
 Předmět: Re: aktivace win xp home sp2
PříspěvekZaslal v: út 8. únor 2011, 08:41 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 14. prosinec 2007
Bydliště: Far, far, away
Nahoru
Pužijte čísla 800 100 074 nebo 261 197 665


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.