Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 11:38

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 22:01 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
johny128 napsal:
pozor, dnes MS vypustil rekordny pocet zaplat, upozornujem, neviem ako u vas, ale mne po nainstalovani + restart zacal pocitac robit naozaj velmi cudne veci, osobne nepodporucam instalaciu!!! .
U mně vše OK i po všech flastrech. :onfire:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 22:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Nahoru
Shit napsal:
johny128 napsal:
pozor, dnes MS vypustil rekordny pocet zaplat, upozornujem, neviem ako u vas, ale mne po nainstalovani + restart zacal pocitac robit naozaj velmi cudne veci, osobne nepodporucam instalaciu!!! .
U mně vše OK i po všech flastrech. :onfire:

na nb to ide tiez v poho..ale to co mi spravila ta sietovka proste nepochopim...a nahodou kratko potom ako som stiahol updaty a restartol komp :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 22:10 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
zdá se, že 3 záplaty který včera vyšly, byly špatný a dneska jsou ke stažení nový verze - MSBSA je našel znovu

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 22:23 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
zombux napsal:
zdá se, že 3 záplaty který včera vyšly, byly špatný a dneska jsou ke stažení nový verze - MSBSA je našel znovu
:? :? Já je mám stažený dneska a digitální podpis u flastrů pamatuje "Frantu Josefa" :lol:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 22:49 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Shit napsal:
zombux napsal:
zdá se, že 3 záplaty který včera vyšly, byly špatný a dneska jsou ke stažení nový verze - MSBSA je našel znovu
:? :? Já je mám stažený dneska a digitální podpis u flastrů pamatuje "Frantu Josefa" :lol:


to je divný, já včera stáhnul a nainstaloval všechny záplaty co vyšly, a dneska mi MSBSA hlásil že jsou 3 flastry starý... hm možná to je tim že jsem ještě nerestartoval :? ale po instalaci flastrů MSBSA tvrdil že flastry mám, tak nevim :?

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 22:55 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Já ten humáč radši ani nepoužívám. ;-) Tohle je zajímavější http://www.novinky.cz/04/95/53.html :oops:


 Profil  
 Předmět: problem s theme v sp2
PříspěvekZaslal v: čt 17. únor 2005, 16:38 
Nováček
Nováček

Založen: 17. únor 2005
Bydliště: dolny kubin SR
Nahoru
Ako sa wo winxp so sp2 zmenit uxtheme.dll tak aby som mohol insatlovat nove themes a msstyle lebo som skusal ten co je na sp1 a win proste nesiel vypisal chybu ze ho nenasiel tak mi prosim poradte dik


 Profil  
 Předmět: problem po instalaci sp2 :( :)
PříspěvekZaslal v: čt 17. únor 2005, 22:18 
Nováček
Nováček

Založen: 17. únor 2005
Nahoru
tak machri a machrice mam problem s kterym si fakt uz nevim rady po instalaci winxp prof sp2 na noteboo hp compaq nx 9020
se mi zastavuje ci spozduje cas uz nevim jak to opravit nebo co s tim udelat pls help me (build 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158: Service pack2)


ps pokud potrebujete vicero info o systemu pripojim pozdeji me by zajimalo jestli se stim uz nekdo setkal jinak xpxka sem reinstaloval a se sp2 stejny problem

,,, kill bill vol. 3


Naposledy upravil jeryz007 dne čt 17. únor 2005, 23:20, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: problem po instalaci sp2 :( :)
PříspěvekZaslal v: čt 17. únor 2005, 22:54 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
jeryz007 napsal:
po instalaci winxp prof sp2 na noteboo hp compaq nx 9020
se mi zastavuje ci spozduje cas uz nevim jak to opravit nebo co s tim udelat pls help me (build 2160)
Nevěřím, že to je SP2.

//pavel.minarik: ja taky ne (nechtelo se mi dalsi post, tak ten edit, stejne jsem nic noveho neprinesll)


 Profil  
 Předmět: zprava pro Mr. SHIT and pavel.minarik
PříspěvekZaslal v: po 21. únor 2005, 21:46 
Nováček
Nováček

Založen: 17. únor 2005
Nahoru
koukam panove ze jste rychli kdyz se nekdo splete ale s odpovedi na dany problem vam to trva jaksi dlouho aspon kdyby ste napsali nevim nesetkal jsem se stim atd... bla bla bla


 Profil  
 Předmět: Re: zprava pro Mr. SHIT and pavel.minarik
PříspěvekZaslal v: po 21. únor 2005, 22:05 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
jeryz007 napsal:
koukam panove ze jste rychli kdyz se nekdo splete ale s odpovedi na dany problem vam to trva jaksi dlouho aspon kdyby ste napsali nevim nesetkal jsem se stim atd... bla bla bla


sorry ale my nemůžeme vědět všechno :( zkoušels na to zkusmo live distribuci linuxu jestli to bude dělat taky? tohle mi připadá spíš jako hardwarovej problém

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 21. únor 2005, 22:55 
Nováček
Nováček

Založen: 17. únor 2005
Nahoru
zkousel jsem novell suse linux a tam je to v poho, jinak jsem psal ze se to deje jen po instalaci SP2 tak pls ctete pratele nic proti :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 21. únor 2005, 23:02 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
jeryz007 napsal:
zkousel jsem novell suse linux a tam je to v poho, jinak jsem psal ze se to deje jen po instalaci SP2 tak pls ctete pratele nic proti :)
Jen to, že systémový čas berou wokna z BIOSu... - já to vidím na shodu náhod... A když se odinstaluje SP2? Jaký to je?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. duben 2005, 17:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Nahoru
len male info, 16.aprila(duben) konci moznost blokovat stahovanie sp2 cez windows update...to bolo doteraz mozne cez program z microsoft.com , link par stran dozadu :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. duben 2005, 22:08 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Další flastry :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. duben 2005, 15:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Nahoru
len tak mi napadlo, z tych ludi co maju vsetky updaty, ma niekto v /windows (resp /system32) subor xpsp3res.dll ? ....vraj po poslednych updatoch tam bude, ja ho tam nemam a kedze nesie popis "service pack 3 " je troska zaujimavy :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 23. duben 2005, 10:02 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
johny128 napsal:
len tak mi napadlo, z tych ludi co maju vsetky updaty, ma niekto v /windows (resp /system32) subor xpsp3res.dll ? ....vraj po poslednych updatoch tam bude, ja ho tam nemam a kedze nesie popis "service pack 3 " je troska zaujimavy :oops:


Taky ho tam nemám a updaty mám všechny. :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: .
PříspěvekZaslal v: ne 18. červen 2006, 09:43 
Nováček
Nováček

Založen: 07. srpen 2005
Bydliště: SLOVENSKO - Bratislava
Nahoru
Zdravim,

tak nainstaloval som si WIN XP Pro. zacnem instalovat ENG. SP2, rozbali sa, zacne sa instalovat a tak v polke vypise neico v zmysle : error create catalog files...

cim to moze byt? poskodeny subor neni, stahoval som to 2x a robi to iste :x


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. listopad 2006, 12:46 
Nováček
Nováček

Založen: 01. říjen 2006
Nahoru
prosím,jak odinstaluju sp2?potřebuji nahradit xp proffesional sp2 systemem xp home,ale nedojde k instalaci,jen hláška že v kompu mam novější systém než ten ,co chci instalovat.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. listopad 2006, 22:26 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
uncle meat napsal:
...potřebuji nahradit xp proffesional sp2 systemem xp home....
Jedině formátem.... :sad:


//jan.svoboda - promazány posty s řešením warezu


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.