Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 5. prosinec 2019, 15:31

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. říjen 2004, 20:49 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
ok takže problém je tohle:
http://bud-net.org:56043/pct/problem.jpg

nevim podle čeho soudit :(

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. říjen 2004, 22:12 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Další záplaty :D http://www.cdr.cz/a/12082 :) Jedna se i pro SP2. :oops:


 Profil  
 Předmět: Jo jo...
PříspěvekZaslal v: so 16. říjen 2004, 13:24 
Nováček
Nováček

Založen: 10. říjen 2004
Nahoru
Obrázek je to pěkný, ale jak se ho zbavit mi je záhadou...


 Profil  
 Předmět: Unattend + SP slipstream
PříspěvekZaslal v: po 18. říjen 2004, 08:49 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. srpen 2004
Bydliště: Dolná Streda, SR
Nahoru
Mám tu zopár zaujímavých linkov:

Creating the ultimate unattended XP CD

Windows XP Multiboot CD

nLite - Windows Installation Customizer

Za pomoci týchto návodov som si zostavil multiboot CD s Win2k SP4 + WinXP SP2 + Win98se a zmestil som sa do 650MB :)
Takže - vyskúšané, overené, funkčné :-D

_________________
Epox 8RDA3+ rev 3.2, AthlonXP 2500+, 2x256MB PC400 (A-Data), 2x120GB Seagate 7200.7, DVD LG GSA-4120B, Dart TV Radio Live, LG 995 FT plus


 Profil  
 Předmět: Další flastřík na WXP SP2
PříspěvekZaslal v: ne 21. listopad 2004, 23:11 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Nová záplata:
Link tady a popis "problému" třeba tady :oops:


 Profil  
 Předmět: Re: Unattend + SP slipstream
PříspěvekZaslal v: ne 21. listopad 2004, 23:59 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
silent napsal:


:worship: děkuju, tohle vypadá hodně schopně, prolezu to (a fórum obsahující tuny informací) a uvidím

//edit: takže hledání přineslo první výsledky. koho zajímá integrace všeho možného, zkoukněte fórum http://www.msfn.org/board/index.php?act=idx, integrace konkrétně se týká hlavně http://www.msfn.org/board/index.php?showforum=70

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Další flastr
PříspěvekZaslal v: út 23. listopad 2004, 22:26 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Už se nám to zase rozjíždí :lol: ...další "várka" flastrů :lol:
Download tady a popis záplaty zase tady :D


 Profil  
 Předmět: SP2
PříspěvekZaslal v: pá 26. listopad 2004, 21:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. listopad 2004
Bydliště: Toz ja su z Brna
Nahoru
Ja to nevedel ale pokud mate original XP tak by vam melo dojit CD s SP2 ale neni nad to mit nejnovejsi SP2 se zaplatama.

_________________
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: Noctua NH-D14 :: Nvidia GeForce MSI RTX 2070 :: Super Flower SF-500P14FG Fan less 500W :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3


 Profil  
 Předmět: problem s SP2 pri verifikacii pack na siet disku
PříspěvekZaslal v: út 30. listopad 2004, 13:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. listopad 2003
Nahoru
zdravim, po nainstalovani WIN XP s SP2 mam nasledovny problem. Pozzivam pakovanie do zipu v totalcomanderi. Ak pakujem na sietovy disk, je nasledna verifikacia strasne pomala. Na inych PC s SP1 urobi tu istu verifikaciu rychlo. Nestretli ste sa s niecim podobnym ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 15. prosinec 2004, 23:25 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Nový záplaty:
první
druhá
a třetí
:roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 20. prosinec 2004, 17:46 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Update firewallu ve WXP SP2 :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 20. prosinec 2004, 17:52 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
já jen doplním a zopakuju informace z FAQ - doporučuju stáhnout Microsoft Baseline Security Analyser, umí to mimo jiné zjistit který aktualizace chybějí a dá to přímo link na jejich stažení :wink:

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: service pack 2
PříspěvekZaslal v: út 11. leden 2005, 10:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. květen 2004
Nahoru
ahojte,
potrebujem service pack2 na anglicky windows xp, a neviem najst link. Help me!! Vdaka

_________________
CPU AMD Athlon XP 1,7 GHz @ 1800GHz, MB Microstar K7N2L A, DDRAM Mercury 512MB, Manli - GeForce 4200 Ti 128MB AGP 8x TV OUT, HDD Caviar - 80GB 8MB cache 7200ot, Case ATX 350W - D213, Teac DV-W512G


 Profil  
 Předmět: Re: service pack 2
PříspěvekZaslal v: út 11. leden 2005, 10:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Andrej napsal:
ahojte,
potrebujem service pack2 na anglicky windows xp, a neviem najst link. Help me!! Vdaka


http://www.microsoft.com/windowsxp/sp2/default.mspx

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 21. leden 2005, 19:59 
Černá karta
Černá karta

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: -Plzeň-
Nahoru
mam dotaz a taky problem.
Dotaz : musi se po nainstalovani SP 2 preinstalovat ovladace graf.karty atd ? po nainstalovani SP2 se objevi ze uvedene programy nemusi pracovat spravne, je to mozne ?


Problem : napr. u hry chaser mi obcas trva celkem dlouho ty animace na zacatku nez nabehnou a nez se dostanu do hlavniho menu, zkousel sem i reinstal ale taky nic.WarCraft 3 zas nabiha o neco dyl ........

_________________
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. leden 2005, 11:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
TotalTrum napsal:
mam dotaz a taky problem.
Dotaz : musi se po nainstalovani SP 2 preinstalovat ovladace graf.karty atd ? po nainstalovani SP2 se objevi ze uvedene programy nemusi pracovat spravne, je to mozne ?

to je prostě jen takové varování od MS, obecně by s tím neměl být problém
ale na druhou stranu, pokud máš nějaké potíže, je dobré si stáhnout novou verzi ovladačů, která už s SP2 počítá

PS: to je ta kouzelná formulace "nemusí pracovat správně"

_________________
Pavel Minarik @ T420s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 24. leden 2005, 10:23 
Černá karta
Černá karta

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: -Plzeň-
Nahoru
ok, jeste se chci zeptat co je lepsi, reinstaluju system(formatem) nainstaluju Xp cka proff. ktery uz maj v sobe Service Pack 1, a ted jestli potom naisntalovani muzu nahrat hned Service Pack 2 a nahrat ovladace, nebo hned po nainstalovani Xp ckech mam naisntalovat ovladace a potom az Servise Pack 2.Co je lepsi ?(zda se mi ze toto: naisnataluju Xp SP 1 a hned SP 2 a pak ovladace)poradte

_________________
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 24. leden 2005, 10:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
TotalTrum napsal:
ok, jeste se chci zeptat co je lepsi, reinstaluju system(formatem) nainstaluju Xp cka proff. ktery uz maj v sobe Service Pack 1, a ted jestli potom naisntalovani muzu nahrat hned Service Pack 2 a nahrat ovladace, nebo hned po nainstalovani Xp ckech mam naisntalovat ovladace a potom az Servise Pack 2.Co je lepsi ?(zda se mi ze toto: naisnataluju Xp SP 1 a hned SP 2 a pak ovladace)poradte


Už se to tu řešilo. Nejdřív SP, potom ovladače

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 20:25 
Nahoru
je tamten link na 1 stance platny a aktualni, na ty programy ne zcela kompatibilni s SP 2 ? :?


  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 21:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Nahoru
pozor, dnes MS vypustil rekordny pocet zaplat, upozornujem, neviem ako u vas, ale mne po nainstalovani + restart zacal pocitac robit naozaj velmi cudne veci, osobne nepodporucam instalaciu!!! :x (este to musim preskumat, ale toto je velmi velka zhoda nahod...)

a tie zaplaty
http://www.zive.cz/h/Viryabezpecnost/AR ... 0&CAI=2157

// napr jedna sietovka mi otrcila kopytka, ale v spracovi zariadeni bola, vypol som komp, zapol..uz ju naslo, ale zrazu nema drivery(a je to realtek, na ten ma aj prvy winxp drivery predsa :x ) ..a potom firefox zacal haluzit..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.