PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

FAQ: Informace týkající se Windows XP SP2
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=120&t=16738
Stránka 1 z 3

Autor:  zombux [ po 6. září 2004, 17:14 ]
Předmět:  FAQ: Informace týkající se Windows XP SP2

Tento thread budiž rozcestníkem pro informace týkající se SP2. Není určen k diskusi :!:

zde jsou diskuse týkající se nového SP2 na tomto fóru.

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=16734
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13248
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=15305
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12779

odkazy na jiné weby, návody a souhrnné informace prosím směřujte do tohoto threadu, diskusi bych radši viděl spíš zde - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=16734

Autor:  zombux [ po 6. září 2004, 17:18 ]
Předmět: 

SP2 CZ ve výrobě od 6.9.2004 - viz http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=118437

informace přímo od zdroje - http://search.microsoft.com/search/results.aspx?st=b&na=88&View=en-us&qu=xp+service+pack+2

Autor:  Shit [ po 6. září 2004, 17:32 ]
Předmět: 

zombux napsal:

Nebo tady :roll: snad tam bude brzo "Change language" a jazyk "czech" :oops:

Autor:  Shit [ po 6. září 2004, 20:10 ]
Předmět: 

WinXP SP2 czech :roll: :roll: :worship: Support tools :roll: deploy.cab :roll: CD labels :roll: Jak na boot. CD s SP2 :roll: Jak na extrakci souborů při zhotovení CD s WXP SP2 :roll: a boot.files :roll: :worship: :inlove:

2Zombux: Proč "důležité dočasně"? Já bych to tam nechal minimálně rok :D

//EDIT by Shit 11.9.2004 - startovací diskety pro WXP SP2cz:
Pro verzi PRO WinXP SP2cz PRO a pro verzi Home WinXP SP2cz Home :oops: :roll:


//zomb - no jak vidím ty tvoje laviny linků tak je jasno :)

Autor:  Shit [ so 11. září 2004, 21:21 ]
Předmět: 

U mě bezproblémů :) , jinak si dejte bacha na virtuální mechaniky. (Nutno odinstalovat, pak SP2 a pak zase je možno nainstalovat virt.mechaniku).

Autor:  Shit [ so 18. září 2004, 16:45 ]
Předmět: 

A je tady flastřík přímo pro WXP SP2 :-D http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=17d997d2-5034-4bbb-b74d-ad8430a1f7c8 a Přímý link na "český" flastřík

//pavel.minarik: no výborně, už se nám to zase rozjíždí, tak jak bysme očekávali :lol: :lol:

Autor:  JanHavlicek [ st 22. září 2004, 15:00 ]
Předmět:  Re: Integtrace

Species8472 napsal:
Hey lidi nevite jak integrovat SP2 primo do instalace Windows?????

Člověče, ty jsi asi slepej. Je to v příspěvku od Shita nahoře. Odkaz jak na boot. CD s SP2:

Shit napsal:


//zombux: to si děláš prdel :roll: smazáno.... ono nestačí že nikdo nekouká do FAQ, ale ono je problém i kouknout o tři příspěvky výš :x

Autor:  Bathory [ ne 26. září 2004, 11:14 ]
Předmět: 

Programy ne zcela kompatibilní s Windows XP SP2:
http://www.cdr.cz/a/11407

Tady programy, které mohou přestat fungovat po nainstalování SP2 a co s tím udělat:
http://support.microsoft.com/?id=842242

Tady programy, které ztrácí nějakou funkcionalitu při běhu na Windows XP SP2:
http://support.microsoft.com/?id=842242

A ještě tady něco pro majitele Pentia 4, či Celeron s jádrem Prescott (90nm):
http://www.cdr.cz/a/11720

Něco časem určitě rozchodí nové záplaty.

Autor:  JanHavlicek [ ne 3. říjen 2004, 11:59 ]
Předmět: 

Český překlad vytvoření CD Win XP s SP2 ze serveru tacktech.com - zde - část 1 (příprava) a zde - část 2 (vypálení)

Autor:  Shit [ čt 7. říjen 2004, 23:12 ]
Předmět: 

Další flastřík na SP2 :lol: :lol:

Autor:  Shit [ pá 8. říjen 2004, 22:04 ]
Předmět: 

Pokud by někomu nešlo flastříky nainstalovat (kouslo se to), tak v tom má prsty často "virtuální mechanika". Řešení jsou dvě: buď odinstalovat software s virtuální mechanikou (třeba DT nebo A120%) - dát tam flastřík a nainstalovat zpět softík s virt. mechanikou, nebo udělat záplatování v nouzovém režimu. :oops: Testováno přímo u mně :roll:

Autor:  Mex [ ne 10. říjen 2004, 21:48 ]
Předmět:  SP2 - zklamání!!!!

Možná se pletu, ale řekl bych, že XP s SP2 jsou to nejméně povedené, co Microsoft udělal. Po instalaci a několikátém restartu systému na mě začal vyhazovat vtipnou hlášku o chybné instrukci v NTVDM CPU, rychlost připojení přes modem spadla ze 48 na 31.2, je to celé nějaké vachrlaté a to nemluvím o 3 - 4 Hotfixech, které jsou už nyní ke stažení. HNUS... Píšu ještě z SP2, ale za 3 h. tomu bude úplkně jinak. Svaté SP1... Ale jestli máte někdo odpovědi nebo řešení zmíněných postřehů, rád si je přečtu...

Autor:  johny128 [ ne 10. říjen 2004, 21:59 ]
Předmět:  Re: SP2 - zklamání!!!!

Mex napsal:
Možná se pletu, ale řekl bych, že XP s SP2 jsou to nejméně povedené, co Microsoft udělal. Po instalaci a několikátém restartu systému na mě začal vyhazovat vtipnou hlášku o chybné instrukci v NTVDM CPU, rychlost připojení přes modem spadla ze 48 na 31.2, je to celé nějaké vachrlaté a to nemluvím o 3 - 4 Hotfixech, které jsou už nyní ke stažení. HNUS... Píšu ještě z SP2, ale za 3 h. tomu bude úplkně jinak. Svaté SP1... Ale jestli máte někdo odpovědi nebo řešení zmíněných postřehů, rád si je přečtu...


toto je samozrejme vec nazoru a moze to byt velky flame, ja osobne este SP2 nemam na ziadnom pc, vsade som nainstaloval tu prkotinu aby cez win update stahovalo iba zaplaty a sp2 nie, ale su zase ludia ktory nainstalovali sp2 hned ako sa dalo a nemaju problemy a su zase ludia ktory ho nainstalovali a maju problemy, je to hold raz take a raz take :(

Autor:  Shit [ ne 10. říjen 2004, 22:37 ]
Předmět:  Re: SP2 - zklamání!!!!

Mex napsal:
Možná se pletu, ale řekl bych, že XP s SP2 jsou to nejméně povedené, co Microsoft udělal...
Nesouhlas.
Mex napsal:
rychlost připojení přes modem spadla ze 48 na 31.2
Na MS je návod, jak na to. :wink:
Mex napsal:
Po instalaci a několikátém restartu systému na mě začal vyhazovat vtipnou hlášku o chybné instrukci v NTVDM CPU...
Spíš to máš "nakopnutý" i před upgradem na SP2 :wink:

Spíš než do FAQ, to patří sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=16734 :wink:

Autor:  Mex [ po 11. říjen 2004, 20:11 ]
Předmět:  Pane SHIT, Vaše odpověď vážně zaujala... A proto...

Nakopnutý odjinud???!!! Byla to čistá instalace... A nejsem zdaleka sám, komu se tohle děje... To jen (a to mě dost překvapuje) na AMD se to neděje... Je mi jedno, kam to patří, a co je psané na MS (něco tam najít je docela zábava nadlouho, což přes modem v kombinaci Českým Telecomem není vůbec rozumné) , denně za mnou do práce chodí horda zákazníků s naprosto stejnými problémy, a já prstě nemám čas sedět doma a hrát si donekonečna s jedním SP2, abych jim byl schopný odpovědět, a proto hledám radu zde radu, tak co kdyby jste se vy, zkušení a kvalifikovaní systémoví odborníci, o své hluboké zkušenosti s SP2 podělili???!!!! Vložit sem odkaz na Hotfix a říct si, že jsem moderátor, bych uměl také, pánové. Tak co trochu té solidárnosti, namísto slepé arogance??? Vždyť vůbec nevíte kdo jsem, co dělám, co umím... A to, že jsem zde nevložil, co mám doma za mašinu(y) ze mně vola nedělá... Nebo ano??? Jmenuje se to tady Fórum a zde se hledají informace. Nikoli to, jaké AMD vám tluče v case. To je mi upřímně jedno... A moc se omlouvám za to, že jsem dotaz vložil právě sem, ale jsem zde prvně a přehlednost fóra mi jaksi uniká, když tady nejsem každý den několik hodin, že????!!!! Tak poradíte mi někdo, prosím???? Mějte trochu soucit se zaneprázdněným správcem... PS: Na doméně to chodí, ale doma ne (doma mám sice taky doménu, ale klient není běžná WS, jako va firmě, spíše GAMER)??? Že by CRACK? Co s tím???? Jen radu, prosím....

Autor:  zombux [ po 11. říjen 2004, 20:19 ]
Předmět: 

je to tenhle problém? http://forum.builder.cz/read.php?f=16&i=6264&t=4505

ohledně diskuse se Shitem - uvědomte si prosím že jsme jen lidi, a navíc to co sem píšete je tady nejspíš poprvně... nejsme děd vševěd :(

hlášku NTVDM CPU zkuste podrobnějc popsat, hlavně při spuštění čeho se objevila - nejspíš je problém v tom že "vyšší zabezpečení" SP2 nechce spustit nějakou aplikaci...

Autor:  Mex [ po 11. říjen 2004, 20:26 ]
Předmět:  Děkuji...

Popíší, jen, co se vrátím domů...

Autor:  Shit [ po 11. říjen 2004, 22:02 ]
Předmět: 

Ta rychlost je už asi vyřešena v sekci "sítě".

Autor:  Shit [ po 11. říjen 2004, 22:10 ]
Předmět:  Re: Pane SHIT, Vaše odpověď vážně zaujala... A proto...

Mex napsal:
denně za mnou do práce chodí horda zákazníků s naprosto stejnými problémy, a já prstě nemám čas sedět doma a hrát si donekonečna s jedním SP2, abych jim byl schopný odpovědět, a proto hledám radu zde radu, tak co kdyby jste se vy, zkušení a kvalifikovaní systémoví odborníci, o své hluboké zkušenosti s SP2 podělili???!!!! Vložit sem odkaz na Hotfix a říct si, že jsem moderátor, bych uměl také, pánové. ....
:offtopic: No asi takhle. Já to mám jako svoje hobby, nejsem moderátor, ale pokud se něčím živím, tak bych měl být ve svém oboru napřed před ostatními....takže prosím klid a je asi smutný, že odborník, který se tím živí za peníze si nechá radit od "amatérů", kteří to dělají jen z lásky ke světu IT - jen tak na okraj a existuje něco jako "google", MKB a ostatní.... Jistě máte v zaměstnání více možností a času jako profesionál než mají "amatéři". Skoro mě to připomíná jednání MS, popř.ČT :sad:

A argument
Kód:
Je mi jedno, kam to patří, a co je psané na MS
....jsou tu jistá pravidla, která platí pro všechny :P

Sorry za upřímnost, ale musel jsem to napsat. :oops:

//zombux - jo jasně... ale tady to je FAQ. doufám že autorovi dotazu nebude vadit když to pak rozdělím a vytvořím z toho samostatný téma ;-)

Autor:  Mex [ út 12. říjen 2004, 21:51 ]
Předmět:  Omluva SHITOVI...

Byl jsem přetažený asi nestačí, co??? Ne, teď vážně... Jak zde již bylo napsáno, jsou záludnosti, které i profesionálům utíkají, a tak bych chtěl říct, že je dobře, že jsou lidé, kteří k IT chovají lásku, a že jsem vás zde nechtěl schazovat... Doufal jsem, že zde narazím na někoho, kdo se s tím již setkal, a já že to nebudu muset řešit. Už takhle toho mám dost... Když ne budu na to muset přijít sám. Se nedá nic dělat...

Stránka 1 z 3 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/