Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 18. leden 2020, 16:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Automatická konfigurace drátové sítě - doinstalovat
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 12:45 
Nováček
Nováček

Založen: 27. září 2011
Nahoru
Ahojte. Mám velikej problém. Dávno jsem si v programu nLite vyškrtl službu Automatická konfigurace drátové sítě ... Teď asi po roce bych ji nutně potřeboval, nevíte jak ji do mojich Windows XP nainstalovat zpátky ? Existují nějaké prográmky co to dokážou ? Originální instalační CD samozřejmě mám :) Moc děkuji


 Profil  
 Předmět: Re: Automatická konfigurace drátové sítě - doinstalovat
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 12:49 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Nejde.
Uzij si nasledky sveho tuneni. Doufam, ze ti tech par kilo usetreneho mista na disku a v RAMce poslouzilo.

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Automatická konfigurace drátové sítě - doinstalovat
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 12:55 
Nováček
Nováček

Založen: 27. září 2011
Nahoru
Dekuju. Par kilo. Moje XP maj po nainstalovani 300 mb a je to opravdu super, bezi to uz rok... jen jsem se dostal na vejsku, kde maj internet overovanej prave takhle a tak tu sluzbu potrebuju :)


 Profil  
 Předmět: Re: Automatická konfigurace drátové sítě - doinstalovat
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 13:06 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Jo jo, je to "super". Imho je jedno jestli to ma 300 nebo 500 MB kdyz beznej disk ma minimalne 1000x tolik.
No ceka te cista instalace a doporucoval bych ti system netunit. Je to zbytecny - Vistam/7 to nepomuze ba naopak a u XP sou tak zastarej a nepouzitelnej system ze na dnesnim harware je uplne jedno kolik to zabira mista / zere RAM.

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Automatická konfigurace drátové sítě - doinstalovat
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 13:20 
Nováček
Nováček

Založen: 27. září 2011
Nahoru
nemam moc dobrej hardware tak to dohanim software a v netuneni s tebou nesouhlasim ... :)


 Profil  
 Předmět: Re: Automatická konfigurace drátové sítě - doinstalovat
PříspěvekZaslal v: st 28. září 2011, 09:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2006
Nahoru
Mnozí nesouhlasí, ale pročti si tuhle sekci fóra - 50% problémů je z "tuningu", 30% hardware, zbytek ostatní problémy.

_________________
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."


 Profil  
 Předmět: Re: Automatická konfigurace drátové sítě - doinstalovat
PříspěvekZaslal v: st 28. září 2011, 10:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
70%, 25%, 5% - proste dokud se do toho systemu nezasahuje, tak funguje ...

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.