Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 26. listopad 2020, 07:40

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problem s instalaciou XP
PříspěvekZaslal v: so 1. říjen 2011, 20:37 
Nováček
Nováček

Založen: 24. červenec 2011
Nahoru
Cavte borci mam taky problem,ze dam normalne botovat z mechaniky vsetko sa mi krasne spusti,ale nejde ho naistalovat vypise mi,ze chyba nejaky ovladac HDD a mam iba jednu moznost a to stlacit F3 a ukoncin instalaciu. Skusal som to asu pätkrat a stale nic. Ak spustim OS tak pc normalne ide akurat nefakci net. pozeral som v biose a HDD je pripojene ako master co neviem co presne znamena,ale podla toho co som pozeral tak master by mali byt dva HDD takze neviem ci by stacilo to iba prestavit v biose na nieco ine ako master,alebo pripadne ako by sa to dalo riesit. Za odpoved vopred Ďakujem


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s instalaciou XP
PříspěvekZaslal v: so 1. říjen 2011, 21:00 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2006
Nahoru
Sežeň si driver pro svou čipovou sadu a načti ho při instalaci (vyzývá hned na začátku, stisknutím F6). Nebo lépe integruj zmíněný ovladač přímo do instalace a vypal si upravené CD.

Viz google.

_________________
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s instalaciou XP
PříspěvekZaslal v: so 1. říjen 2011, 21:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. září 2010
Bydliště: Pardubice
Nahoru
bud co psal maranov nebo jednodussi... v BIOSu vypnout podporu AHCI ;) pak to po tobe nebude chtit driver pri intalaci.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.