Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 05:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 578 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: út 24. únor 2009, 18:30 
Nováček
Nováček

Založen: 24. únor 2009
Nahoru
samozřelmě tam ty programy jdou,ale je třeba ty programy(svoje)převést do cab souboru v programu NLite Add on maker


 Profil  
 Předmět: IE8
PříspěvekZaslal v: so 21. březen 2009, 01:28 
Nováček
Nováček

Založen: 21. březen 2009
Nahoru
a jak jste na tom s integraci IE8 vy?
http://www.msfn.org/board/index.php?s=73921561e7182c30eb71c69cf785dd52&showtopic=127583&st=20


 Profil  
 Předmět: Integrace Internet Explorer 8
PříspěvekZaslal v: so 21. březen 2009, 08:22 
Nováček
Nováček

Založen: 21. březen 2009
Nahoru
Asi před týdnem jsem zkoušel itegraci IE8, tehdy aktuální verze RS1 a nevyšlo to. Včera, ve snaze se něčeho dopátrat, narážím na fórum http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=127583&st=20
Jestli se svojí chabou angličtinou chápu diskuzi správně, tak pomocí nLite šlo prostou intergací natáhnout ještě verzi IE8 beta 2, ale vyšší už ne-e. (Věta o zahrnutí podpory IE8 na stránkách nLite http://www.nliteos.com, uvedená v popisu u jedné z předchozích verzí, najednou zmizela.) Instalace IE8 prý vyžaduje OS v plném chodu a dostat ji na CD jako hotfix snad půjde ve Vista, ale ne v XP.

Nebo jste někdo přišel na nějaké řešení?
(Včera na do výše uvedeného fóra uživatel Sereby přidal link na IE8 Addon - samozřejmě v angličtině /neodzkoušel jsem ještě, co to udělá/, ale nešlo by to jinak?)

Jinak vlastně nejde o nic, IE používám jen, když jednou za čas dělám na nějakém webu a potřebuju zjistit, jak to IE zobrazí. Je na místě zacitovat větu z fóra "IE8 sucks compared to Firefox.". Nicméně, když už si s výrobou svého instalačního CD dávám jednou prácičku, bylo by příjemné tam mít rovnou zahrnutou poslední verzi...


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: so 21. březen 2009, 10:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2004
Bydliště: Mladá Boleslav
Nahoru
Já jsem to taky tak pochopil.
Pořád ještě máš možnost přes runonceEx http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/31/
nebo WPI http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/62/

ALe už to není jen jedno kliknutí v nLite. Záleží jak moc se v tom chceš hrabat.

_________________

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2


 Profil  
 Předmět: Re: Integrace IE8 by RunOnceEx / Post-Installer
PříspěvekZaslal v: so 21. březen 2009, 18:46 
Nováček
Nováček

Založen: 21. březen 2009
Nahoru
Diky za odpověď, ale tyhle cesty pro mne už nejsou to pravé. Vlastně na CD nezahrnuju ani hezky popsanou integraci (po prvním přihlášení uživatele) .NET 3.5. Časově to vyjde nastejno, jako si po instalaci kliknout na *exe.

Takže nejspíš zvolím filozofii vytvoření štíhlé rychlé instalačky XP-ček s hotfixy (v případě IE se žel spokojím se zahrnutím v.7) obohacené o nové ovladače. A třeba druhé CD (nebo jiné úložiště) s programy určenými pro bezprostřední doinstalaci, kde budu moct v průběhu času tyto vyměňovat za jejich aktuálnější verze.

Takhle bude moje XP instal. CD vlastně nadčasovější a univerzálnější. A pro případ případné brzské přeinstalace svého PC budu mít po ruce Ghosta uchovávajícího čerstvý stav po instalaci všeho potřebného software.


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: so 21. březen 2009, 19:45 
Nováček
Nováček

Založen: 13. březen 2009
Nahoru
pls vedel bz mi nekdo pomoct?

po bootscreene to vzyera takto: video
nLite subory: install.ini a instal_u.ini

vymazal som neco co som nemal? alebo preco to nejde? diki


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: po 20. duben 2009, 14:42 
Nováček
Nováček

Založen: 27. květen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
V nLite jsem si "odlehčil" WinXP_SP3. Přestože je můj notebook stará šunka (Celeron 900MHz, 512MB RAM), systém rychle startuje i vypíná ale v domácí síti na něho není přístup. Do všech ostatních PC vidí a má přístup na všechny sdílené složky sám je však jenom vidět ale je nepřístupný. Taky z něho nemohu odesílat SMSky přes O2SMSender. Notebooky s neodlehčenými XP_SP3 nebo W2k nemají problém. Zřejmě jsem něco zakázal nebo odstranil a bohužel nevím co. Dá se to nějak napravit?


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: čt 13. srpen 2009, 01:06 
Nováček
Nováček

Založen: 16. červenec 2009
Nahoru
Ahoj mám takovej problém,mám nLite 1.4.91 a win xp Pro SP2.Ozančím jazyky který chci vymazat ale neodeberou se všecky.Hlavně Central europe.Jazyk kterej je defaultní odebrat nejde a ani se nezobrazí,ale tyhle odebrat nejdou. Nevíte někdo co stím?


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: po 17. srpen 2009, 10:43 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2008
Nahoru
dedeky napsal:
V nLite jsem si "odlehčil" WinXP_SP3. Přestože je můj notebook stará šunka (Celeron 900MHz, 512MB RAM), systém rychle startuje i vypíná ale v domácí síti na něho není přístup. Do všech ostatních PC vidí a má přístup na všechny sdílené složky sám je však jenom vidět ale je nepřístupný. Taky z něho nemohu odesílat SMSky přes O2SMSender. Notebooky s neodlehčenými XP_SP3 nebo W2k nemají problém. Zřejmě jsem něco zakázal nebo odstranil a bohužel nevím co. Dá se to nějak napravit?


Problém se sdílením v síti docela pusobi MS firewall. Pokud ho vypneš tak se prostě sdílení nekoná. Leda to spojit přes nějaké ftp klienty a servery. Pokud si dobře pamatuju při vypnuti fw trva neskutečně dlouho než se na síti ozve cílový počítač..a zpravidla napíše že cílový hostitel není dostupný nebo tak něco...


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: po 17. srpen 2009, 11:26 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Lebede napsal:
Problém se sdílením v síti docela pusobi MS firewall. Pokud ho vypneš tak se prostě sdílení nekoná. Leda to spojit přes nějaké ftp klienty a servery. Pokud si dobře pamatuju při vypnuti fw trva neskutečně dlouho než se na síti ozve cílový počítač..a zpravidla napíše že cílový hostitel není dostupný nebo tak něco...

Pokud vim, tak tohle zrovna zpusobuje jakykoli fungujici firewall. Staci ho po dobu testovani na stanicich vypnout a sit musi fungovat.

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: čt 3. září 2009, 22:14 
Nováček
Nováček

Založen: 03. září 2009
Nahoru
Ahoj, vyskytl se mi problém při instalaci osekaných Win XP SP3, instaluji je na 10GB oddíl a ihned po restartu a naběhnutí instalátoru mi PC hodíl hlášku o nedostatku virtuální paměti. Pc se restartuje instalátor taky ale běží to pořád dokola bezvýsledně. Prosím o pomoc, spěchá to. díky :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: pá 2. říjen 2009, 19:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2009
Nahoru
Dam ti radu. Nepouzivej SP3 :D Ja sem si ted udelal CD s SP3 a cele PC se mi neskutecne zpomalilo. Pokud mas procesor od intel tak mas sanci, ale pokud mas od AMD nebo treba notebook tak nejspis ne. Je tam totiz naka chyba s ovladacema pro intel CPU nebo co.

_________________
Zakladka:Gyga Byte GA-K8ns CPU:AMD Athlon64 3200+ přetakt 2,2GHz HDD:WD Caviar 500GB SATAII Graf. karta:Asus Radeon AH3450, 256MB, AGP 8x Zdroj:Acutake-darkpower 550W RAM:2x PC3200 512MB DDR400 CL2,5 (Apacer+Kingstone)
Notebook: Lenovo Thinkpad Edge E520


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: pá 2. říjen 2009, 20:14 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
benik3 napsal:
Dam ti radu. Nepouzivej SP3 :D Ja sem si ted udelal CD s SP3 a cele PC se mi neskutecne zpomalilo. Pokud mas procesor od intel tak mas sanci, ale pokud mas od AMD nebo treba notebook tak nejspis ne. Je tam totiz naka chyba s ovladacema pro intel CPU nebo co.

to je IMHO naprostej nesmysl

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: ne 4. říjen 2009, 16:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2009
Nahoru
Nekde jsem to jednou cet. Nevim jestli to s tema ovladacema na PCU je pravda, ale to ze mi de cele PC pomalu pravda je. Musim ho znova reinstalovat na SP2.

_________________
Zakladka:Gyga Byte GA-K8ns CPU:AMD Athlon64 3200+ přetakt 2,2GHz HDD:WD Caviar 500GB SATAII Graf. karta:Asus Radeon AH3450, 256MB, AGP 8x Zdroj:Acutake-darkpower 550W RAM:2x PC3200 512MB DDR400 CL2,5 (Apacer+Kingstone)
Notebook: Lenovo Thinkpad Edge E520


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: ne 4. říjen 2009, 17:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
To pak ale nemas chybu v SP2/SP3, ale nekde jinde. Blbe provedena "nLitizace" ? Nebo ze by nakej malware?
Imho pokud by to pravda byla, tak by si toho asi nekdo uz vsiml, nemyslis?

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: pá 27. listopad 2009, 18:34 
Nováček
Nováček

Založen: 27. listopad 2009
Nahoru
Ahoj taky bych měl dotaz. Udělal jsem si v nLite integraci SP3 ale po bootu mi to vyhodí hlášku:

Vložte disketu, označenou jako Disk CD aktualizace Service pack 3 systému winXP do jedontky A:

Předpokládám, že jsem někde něco blbě nastavil, ale vůbec netuším kde...Jel jsem podle návodu...Předem díky za radu!!


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: pá 27. listopad 2009, 19:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červenec 2007
Nahoru
Podle kteryho?


 Profil  
 Předmět: Re: Uprava Inst. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: so 28. listopad 2009, 10:41 
Nováček
Nováček

Založen: 27. listopad 2009
Nahoru
No ještě minulej týden existovala stránka http://www.artday.eu/index.php/navody/1-nlite-uprava-windows-xp.html?start=1 a dneska koukám je fuč...Byl to návod od týpka asi na 7 stránek stepbystep...Teoreticky bych to mohl vyřešit vyhozením SP z instalace, ale přijde mi to škoda...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 578 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.